Hedelmälautanen ja surkea hoitoaine – Fruit plate and crappy conditioner

Jee, myin rintakorun Englantiin! Jotenkin Etsyn kautta myynnit on jotain super extraa! On ihanaa kun kaverit ostaa koruja, mutta se kun joku täysin tuntematon toisella puolella maailmaa (ok, Englanti ei ole toisella puolella maailmaa) ihminen näkee kaiken sen vaivan ostaakseen minun tekemän korun, on tosi hienoa! Tämä kyseinen asiakas oli vielä vegaani! Ihanaa! Tein hänen paketistaan ekstra hienon 🙂
Vegaanina kosmetiikka on menettänyt kokonaan luksusasemansa, tai siis enää en halaja hyllyihini erilaisia kalliita purnukoita, tällä hetkellä käytössä on saippua, shampoo, hoitoaine (tästä lisää), kosteusvoide kasvoille, deodorantti, hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke ja joitain vartalon kosteusvoiteita. Ai niin, ja tietty kasapäin huulirasvoja. Aiemmin olisin voinut jatkaa listaa metreittäin. Emmä tiiä, ehkä toi ei ollut niin kauheen vaikuttavaa. Joka tapuksessa, enää en osta ihan mitä sattuu shampoota ja hoitoainetta, vaan sen täytyy olla vegaanista. Ja mielellään halpaakin, kun ei sitä rahaa niin kauheesti ole. Ihan täydellinen ratkaisu oli Freemanin hillittömän hyvän tuoksuiset hiustuotteet, joita sai mm. Sokokselta. Itseasiassa muita paikkoja en tiedäkkään. Mutta enään Sokkarilla ei ole niitä valikoimissaan! Joten jouduin etsimään uuden hoitoaineen, ja tietty shampoon, pitkätukkasena vaan tuo hoitoaine tuppaa olemaan paljon tärkeämpi. Menin sitten Ekoloon ja pyysin täyttötuotteista jotain pitkille hiuksille sopivaa ainetta. Ekan kerran kun pesi hiukset en sitä ihan vielä huomannut, mutta tokalla kerralla ja siitä eteenpäin olen ollut kyllä kauhuissani, se saamarin aine ei lähde kunnolla pois. Shampoo toimii ihan ok, mutta hoitoaine jää sellaseks limaseks kavoks hiusten pinnalle. Heti kun ne on kuivunut niin ne tuntuu ja todennäköisesti myös näyttää tosi rasvasilta. Kiva kiva! — Soitin juuri sinne Sunrise Cosmeticsille, joka niiden kanssa on tekemisissä ja kysyin sieltä suoraan, Prismoista (isoimmista) niitä saa ja heinäkuussa ne on tulossa Citymarkettien valikoimiin! Jee!!!!
Ihanaa kun on perjantai. Vähän kummallista kun Michael Jackson on kuollut.
…och samma på svenska! no ei vaiskaa…in English
Yay!! Sold fruit plate brooch to England! It’s always so very special to sell something through Etsy, to somebody I don’t know. Of course it’s a lot of fun to sell to my friends as well, but when somebody I don’t know buys my stuff it’s different. Dunno. Anyways, my English customer is vegan and that makes it extra special. I wanted her package to be extra special so I made it extra special!
Ever since I became vegan all cosmetics lost it’s luxury status. I no longer have expencive brands in my cabinets, just “hippie” stuff. Just the basics. And tons of lipbalm ( I ♥ Crazy Rumors!). I can’t buy my shampoo and conditioner just like that, there are few brands sold in specialty stores that I can buy and one brand that really good, easy to buy and cheap (and vegan, of course!) But then that store that carried it decided it didn’t sell well enough, so they didn’t sell it anymore 😦 I was lost with my long pink hair. I had to go to Ekolo and try new brand. So I did. Shampoo worked just fine but the conditioner…I can’t get it off! It leaves greasy film on my hair! It makes my hair feel and look like I hadn’t washed it in months! It’s a nightmare!
Few moments ago I called to the company that makes(?)/imports the product I used before and they told me two places where to buy it! Yay!!!
I’m so happy it’s Friday!! Michael Jackson is dead, that’s weird.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s