Skräppikuume nousee!


Kuva 707
Originally uploaded by Pinkkisfun

Lauantaina, eli ylihuomenna on taas koko päivän skräppitapahtuma! Ne on aina niin ihania! On ihanaa päästä skräppäämään silleen huolettomasti ja vähän rennommin kuin meidän kuukausittaisissa tapahtumissa, niissä kun aika on niin rajallinen, että jää vähän se sosiaalisempi puoli vähemmälle. JA on semmonen pieni paine koko ajan päällä. Nyt on ihan koko päivä aikaa!

Ompelun vietyä aikaa skräppäämiseltä, joka ennen muinoin oli ihan jokapäiväinen harraste, skräppään ainoastaan American Ladies illoissa kerran kuukaudessa. Siinä ei paljoa ehdi saamaan aikaiseksi, mutta ihan hyvin olen silti saanut pidettyä valokuvat ajantasalla. Ehkä en sitte enää tulosta kuviakaan niin paljoa. Ja jos ei ihan kaikkia kissanristiäisiä skräppää nii mitä sitte!
kuvatehdas 063

105_0589

Aamulla oli aika kurja ilma polkea, kait. Ehkä se ei kuiteskaan ole niin kovin kurjaa kun sataa, eipähän ole niin paljoa muita pyöräilijöitä, vaikkei niistä kyllämitään haittaakaan ole.

Vitsi! Siitä ruokakurssistahan mun piti kans kertoa. Se oli tosi kivaa! Tehtiin laaja valikoima japanilaisia herkkuja, mm. pikapaistettu salaattia, soijaleikkeet tonkatsu -kastikkeella, misokeittoa, maki-rullia, retikkasalaatti, kylmää inkivääritofua ja vihreätee smoothieta. Oli kaikin puolin hyvin miellyttävä kokemus, ja innolla odotan seuraavaa kurssia! Mä olin ainakin 6 vuotta kaikkia muita vanhempi, btw.

Kiitollisuutta:
* hiekkaa ja rapaa ei lentänyt suuhun eikä silmiin
* pyöräni toimii rattaissa? olevasta hiekasta ja ravasta huolimatta kiitettävästi
* toistaiseksi en ole puhkonut kumejani tiellä oleviin lasinsiruihin

Päivän kiitoskirje meni kierrätyskeskukselle ja heidän kaikille työntekijöilleen 🙂

Eilen yöllä tai tänään aikaisin aamulla olen unenpöpperössä päättänyt leipoa kusipäänaapureilleni ja mennä pyytämään anteeksi omalta osaltani tätä vittumaista tilannetta. Mikä helvetti mua oikein riivaa?! Ahdistaa. No, katsotaan onko minussa naista siihen. Leipoa aion kuitenkin, teen länkkäreitä, pikaversion Lännensankareista. Leipomuksen vien mukanani skräppitapahtumaan.

♥ R

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s