Kaaoksen hallintaa


Kuva 340
Originally uploaded by Pinkkisfun

Muistan joskus nähneeni urheilubrändin mainoksen, jossa oli täyteen ahdettu kalenteri ja siinä tietty jotain urheiluaiheisia menoja muun muassa. Tästä on n. 15 vuotta ja vieläkin mä hämärästi muistan sen aiheuttaman tunteen, tunteen siitä, että kiire on tosi cool ja kiireiset ihmiset on tärkeitä. Mun oli tarkoitus tulla tänne ja kertoa kuinka hienosti toimin peruuttaessani leffatreffit torstailta ja samalla rehvastella mun kiireisellä (lue tärkeällä) elämälläni. Sillä kun torstai on viikolla ainoa päivä tavata ihmisiä ja nyt sekin pitää perua kun on juhlavalmisteluja. Mutta oikeesti toihan on ennemmin noloa, ettei mulla ole aikaa tavata ystäviä, kun on liian kiire harrastaa. Emmä tiiä, on niin hankala yksinkertaistaa elämäänsä, kun samalla kokee, että suorittaminen on oikeasti tärkeetä ja tekemällä oikeuttaa olemassa olonsa. Mä ihan aikuisten oikeasti tykkään tehdä ja väkertää jotain koko ajan. Ja uskon, että se on ihan luonnonmukaistakin, siis tarkoitan että ennemmin luonnonvastaista olis olla tekemättä.

Niin, siis olin viksu ja peruin odottamani leffatreffit 😦 mutta sain ystävättäreni tulemaan meille ja hän vielä tarjoutui auttamaan juhlajärjestelyissä! Loistavaa! Ehkä meillä on näin vielä hauskempaa! Maksoin laskuja (lapsilisät tuli) ja taas jouduin siirtämään isoja laskuja eteenpäin, kun ei rahat vaan yksinkertaisesti riitä. En ihan oikeasti ymmärrä, että mihin ne katoaa. Jätin auton pois, ja siitä pitäis olla ainakin 200 euron säästö kuukaudessa. Lainasin äidiltä rahat tän kuun alun pahaan rahapulaan ja silti oikeasti lasken kolikoita, että saisin tarittavat ruoat ostettua. Madebylläkin ollut niin hiljasta koko tämän kuun, en ymmärrä mitä siellä tapahtuu. Ehkä kuitenkin pääasia on, että sain laskut setvittyä edes jotenkin. Millanenkohan visalasku on tulossa? Tässä kuussa en ole maksanut luotolla muuta kuin hotellin ja yhden tai kaks tilausta. Eli ei periaatteessa pitäis olla paha, mutta olihan se hotelli kallis. Mut taas toisaalta, se on ihan ekstraa ja olen siis periaatteessa koko kuukauden pärjännyt ilman visaa 🙂 Ja hotellikin on sitten maksettu ennen veronpalautuksia ja näin ollen jää enemmän rahaa reissuun tai johonkin muuhun tärkeäksi katsomaani kohteeseen.
Vieläkin työstän kovasti ajatusta kohtuullisesta kulutuksesta Japanissa, teen listoja asioista joiden ostaminen on oikeutettua, esim Pinkkis kankaat, alusvaatteet, herkut (Japanilaisest on kovia pakkaamaan kaiken vähän yli, mutta keksin käyttöä jo pakkauksillekkin, eli ei huolta)

Eilen oli taas ihanaa potkia! ♥ Tänään saa nyrkit vihua (mun vasempaan iskuun on selkeästi tullut enemmän potkua!)

Kiitollisuutta:
* kotiruoka
* valmiiksi tehty kurkkusalaatti
* geelirannetuet

Kiitoskirjeen saa suomen partiotyypit.

♥ Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s