Halloween valmisteluja!


Halloween treats
Originally uploaded by Pinkkisfun

Eilen se alkoi, meikäläisen Halloween -into syttyä!. Koristeet laitettiin jo jonkin aikaa sitten, mutta sekin vaan tuntu enempi velvollisuudelta, kuin hauskalta puuhalta. Mutta eilen mulla oli Satu auttamassa leipomuksissa ja saatiinkin paljon aikaseks. Tehtiin pikkukakkusia, pannaria, keksejä ja browniesseja. Illan menu on nyt lukkoon lyöty, innolla odotan miten juhlaväki suhtautuu uutuuksiin! Ja jos Moreenin väki suhtautuu myötämielisesti ideaani, niin ehkä jo ensi vuonna sinäkin voit kokata Puputytön Halloween menun 😉

Leipominen oli todella kivaa! Ja oli ihanaa syödä raakaa taikinaa! Kur!

Mulla ei ole vielä asua illaksi, saati huomiseksi kun tulee aikuisvieraita. Vähän olen pettynyt itseeni sillä saralla, mutta ku ei nappaa ni ei nappaa! Kyllä mä kuitenkin aina jotain keksin.

Olen tilannut ihan liikaa taas kankaita. Jouduin tilaamaan kahdesta eri paikasta kun usein käyttämästäni paikasta oli toinen Animalian kankaista loppu, eikä lisää ollut lähiaikoina tulossa. Mutta niillä oli tosi hieno delfiini-planeetta kangas, jota sitte tilasin… ja sit sieltä tutusta paikasta tilasin hillittömän lista kaikkea ihanaa mitä niillä oli. Ja lisää sitä toista Animalian kangasta.

Ai nii, toi kuva on sitte viime vuodelta.

♥ R

2 thoughts on “Halloween valmisteluja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s