Minä tässä taas, hei.


julkkis
Originally uploaded by Pinkkisfun

Isosti, suuresti pahoillani olen, ettei ole bloggaaminen oikein napannut.
Joulu tuli ja meni ja kaikilla oli kivaa. Toi lyllä kuulostaa aika sarkastiselta. Oikeasti nautin joulustani, ruoista, lahjoista ja seurasta ja kaikesta.
Tein seitankinkun, punajuurisalaattia, bulgursalaattia, pecan-paloja, kastikkeen, jumalattoman läjän pipareita, saaristolaisleipää, siinä se, luulisin. Aattona avattiin lahjat heti aamulla, se oli hauskaa 🙂 Tarkoitus oli, että lapset sais avata yhdet lahjat ennen lähtöään isänsä kanssa orpanoimaan (=sukuloimaan), mutta kun avasivat “väärät” paketit ja silti esittivät olevansa tyytyväisiä hellyin minä ja päätin, että aamupuuron jälkeen avataankin kaikkia. Mantelin saanut Chris sai toimia pukkina. Amerikasta oli lapsille tullut kasapäin lahjoja! Ja mulle kans!!! Toki olin hyvin lapsellisella tapaa innoissani kaikista uusista ihanista asioista, mutta ihan oikeasti mulle tuli niistä Chrisin äidin lähettämistä lahjoista semmoinen olo, että ne välittää minusta ja ovat hyväksyneet minut joukkoonsa. Se oli ihanaa ♥
Tässä vähän saamiani lahjoja: tofu prässi (kaikille teille tofutietämättömille tiedoksi, että tofu on säilötty veteen ja sitä vettä on siellä tofun sisuksissakin ja se pitäis ainakin osoittain saada sieltä poijes, usein sitä prässätään talouspaperin ja leikkuulautojen ja kirjojen välissä, mutta nyt meillä on siihen oiva laite, jolla saa tosi paljon nestettä pois ja maut pääsee imeytymään paremmin.Olen sitä toivonut siitä lähtien kun Vegnewsissä ekan kerran näin.), kolme pilven muotoista hyllyä, jotka rakas mieheni oli minulle ihan itse tehnyt, lapsilta lahjakortteja koirien hoitoon, ompeluapuun jne, lahjakortteja Chrisiltä karkin hakuun jne. isältä sain sen tukkureissun, se oli hauskaa, vaikka mentiinkin “väärään” tukkuun j amulta meni pasmat sekaisin, enkä löytänyt kaikkea mitä oli listalla, mutta ostin ainakin paljon pähkinöitä ja sitten ostin Pinkkikselle ruskeita paperipusseja, sain lisäksi sukkia, pipon, lapaset, kaksi levyä maailman parasta suklaata (manteli-suola), rakastamiani suklaapäällysteisiä pretzeleitä, lahjakortin Jo-Ann askarteluliikkeeseen (olen tilaillut ihan kauheesti taas kaikkee, kun olen ollut itseni kanssa niin hukassa, siitä lisää myöhemmin), rahaa, Lost Boys elokuvat, pikku kakkunen kuusenkoristeen ja pari muuta koristetta, kankaita ja ihan varmasti muitakin ihania asioita, mutta tossa nyt alkuun jotain 🙂
Toi lehtileike on ilmestynyt jossain melko lailla hengellisessä lehdessä, ei siitä sen enempää. Minä edustan vegaaneja, en lehden linjaa.
Joo, tilailuista…oon taas nettikaupoista etsinyt itseäni. Lääkäriaikaa on aikaistettu, eli ei syytä huoleen. Ei taida ihan nyt olla toi lääke hyvä meikäläiselle. Mutta onneksi muistin, että mulla on niitä tasaavia ja ne on aikas ihania ♥ Siis illalla otettuna ja ihan puolikas kerralla. Ekaks otin kokonaisen ja aamulla oli tuskasen vaikeeta herätä. Vaikka se herääminen on viime aikoina ollut ylivoimasen vaikeeta muutenkin.
Yks perjantai, kun oli palkaton vp, meinasin jäädä sänkyni vangiksi, kun kaikki vaan tuntu niin ylivoimaselta, mutta onneks Chris kisko ylös ja piti hyvänä. Kyllä se päivä siitä sitten lähti käyntiin.

Vuosi vaihtuu ihan kohta. Mulla on menut suunniteltu, Mutapainit pakastimessa, mutta lupauksia en ole vielä miettinyt. Pikkuveli tyttöystävineen tulee meille, mennään keilaamaan ja juodaan kuohuvaa. Älkää kysykö onko se kuplaviini vegaanista, en käskenyt veljeä ottamaan selvää, kun se on nesteistä vastuussa. Mä en ole koskaan syönyt vegaanista jäätelökakkua, mutta nyt on illaksi sellainen, vitsi miten hienoa. Lisäksi on valmiita nakkeja, tehdään sekä tonnikalatonta- etää perunasalaattia, sipseja ja dippiä on niin paljon, että voin muillekkin jakaa 😉

Haluatteko kuulla jotain ihan hullua? Mä tiedän, ettei mun pitäis näistä puhua, mutta jollain älyttömällä tavalla mä haluan, että tekin tiedätte mitä mun pään sisällä liikkuu…kun mä kävelen toimiston poikki urheilutrikoissani, musta tuntuu että työkaverit katsoo inhoten kuinka mun reiden ulkopinta tursuilee liikkeen mukana, sillon kun pakaran ja reiden yhtymäkohtaan tulee semmonen ryppy, tai jotain. Mä tiedän, että tottakai se kohta kasvaa sillon kun jalka astuu taakse, tai jotain, mutta silti mulle tulee semmonen olo, että mun kuuluis pystyä kontrolloimaan lihojani paremmin. Salaa häpeän reisiäni.

En ole ollut kolmeen viikkoon nyrkkeilemässä. Pyöräillyt kyllä olen. Jouluna söin ihan tolkuttomasti ja pelkäsin ihan hirveästi itseäni, mutta pari päivää pakoiltuani vaakaa yllätyin kun ei vaaka hajonnutkaan, vaan oli aiemman hälytysrajani kohdalla. Nyt olen kilon siitä kevyempi ja asiat suht hyvin sillä saralla. Tai ei hyvin, mutta ok.

Helmikuun alussa Helmihulinat Suutarilan Ala-Asteella, siellä Pinkkiksellä oma pöytä. Olen siitä kovin innoissani, vaikkei siellä ehkä hyvää tiliä tehdäkkään, mutta kun siellä toivottavasti olis pieniä tyttöjä, jotka vielä näyttää innostuksensa. Ai nii!! Eilen tein ihan sikamakeen korun!!! Siinä on sydänmen muotoisella keksipohjalla vaal.pun. kermavaahtoruusukkeilla ympäröitynä kala!! Tosi hieno!
Aion tehdä myös retiskoista samanoloisen. =D

Ja sitten vielä jotain hauskaa! Tammikuussa tulee olemaan arvonta kaikkien kommentoineiden lukijoiden keskuudessa! (huom.rekisteröityneiden lukijoiden) Mutta siitä lisää ensi vuonna!!!

Kaikille oikein ihanaa ja hauskaa ja kimaltelevaa uutta vuotta! Tehdään siitä elämämme paras!!

♥♥ Raisa

jk. haluaisin tatuoida itseeni “Ihan Mahdoton”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s