Leipomisia!


carrot cake cupcake
Originally uploaded by Pinkkisfun

Joku on oikein hyvällä tuulella, vaikka sen niska on vieläkin ihan paskana, koska se on saanut erittäin tärkeää ja lupaavaa sähköpostia. Mikään asia ei ole vielä liikahtanut mihinkään suuntaan, mutta ainakaan iso ovi ei ole sulkeutunut 😉

Mulla on lääkityksen vaihot meneillään ja se tekee minusta ihan sekopäisen. Uuden lääkkeen pitäis auttaa nukkumaan paremmin, mutta iltasin tulee sellaset kierrokset, etten pysty edes lukemaan. Mutta viime yö oli eka pitkään aikaan, etten muista nähneeni super kummalllisia unia (toissayönä uneksin katsovani telkkarista uutisia, jossa näytettiin kuvaa sairaalasta, jossa oli päähänsä vakavan vamman saanut vauva. Sitä vauvaa oltiin nostamassa sängystä, mutta se haava oli ikävästi tarttunut siihen lakanaan ja kun sitä vähän nykästiin irtos vauvan pää. Sitten olen paljain käsin tappanut jonkun miehen ja kaikkea kidnappausjuttuja jne.). On inhaa mennä illalla nukkumaan, kun tietää että yö tuo tullessaan kamalia asioita. Mutta se on osa ton vanhan lääkkeen poistumista meikäläisen kehosta. Huimaus on ollut melkoista, eilen oli aamupäivällä ihan hirvee olo, sika kuuma ja koko ajan huimas. Mutta kyllä se tästä.

Eilen oltiin Pimpulan kanssa leipomassan Valun järjestämällä kurssilla. Kurssin vetäjänä oli jonkun vegaanileivonnaisbloggaaja, mutten nyt muista mikä sen blogin nimi oli. Tehtiin minttusuklaapikkukakkusia, sconsseja, halvaa, toffeeta, puolukkapiirakkaa, suklaakeksejä, vadelmajuustokakkua, aleksanterinleivoksia, vadelmasuklaapikkukakkusia (Pinja ja minä tehtiin nää) ja taatelipalleroita. Oli oikein kivaa, pikkukakkusista ei tullut silmiä hivelevän kauniita (kuva on vanha, omaa mallistoa) mutta oikein maukkaita. Leivonnaiset ei ollut ihan niin makeita ja herkullisia, kuin olisin suonut, mutta toisaalta taas me syötiin pelkkiä jälkkäreitä, olis voinut tulla melko äklö olo jos kaikki olis ollut meikäläisen makeita.
Opella ei ollut mun kirjaa (PÖH!) joten pyysin Chrisiä tuomaan yhden sellasen. Kyllä mä olen mukava.

Leffaan illalla!

♥ Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s