Leivontaa ilman uunia.

Mä osallistuin tässä hiljattain Animalian järjestämään leivontakilpailuun – Enkä pärjännyt! ISO PÖH! No joo. Ihan sama. (ei oikeesti)
Tein niille Satumaisen Ihanan Suklaapiirakan. Tappiostani sisuuntuneena tein reseptistäni vieläkin  paremman, tai miten sen nyt ottaa, mutta muokkasin sitä vähän kuiteskin.

Vielä vähän ennen kuin aloitan. Tää on tuhottoman helppo tehdä, raaka-ainekset on todella simppelit ja niitä saa pienistäkin kaupoista, maku on just kohdallaan  – voiko enempää toivoa?

Tässä teidän käyttöönne Vielä Satumaisen Ihanaisempi Suklaapiirakka, 1-12 hlölle
pie3

Pohjaan tarvitset 15 kpl Digestive keksejä, todella hyvin murskattuna
150 g sulatettua margariinia (sinistä Keijua)
3 rkl sokeria
2 rkl kaakaojauhetta, voi jättää pois (kuvan piirakassa ei ole kaakaojauhetta)

Sekoita kaikki ainekset huolella, painele piirakkavuoan pohjalle, jäähdytä pakastimessa n.30-60 min

Täyte
2 levyä Pandan Hurmaava Tumma suklaata
1 paketti pehmeää tofua (silken)
n.200-300 g tai sinne päin, ite laitoin suurin piirtein ton verran ja olis voinut olla enemmänkin maapähkinävoita
n. 2 rkl vaaleaa siirappia, voi jättää pois tai laittaa enempi riippuen miten makeasta tykkää

Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää mp-voi.
Survo tofu sauvasekoittimella sileeks, lisää kaikki muut aineet ja sauvo huolella. Kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle. Hyydytä kylmässä n. 30 min.

Koristeeksi/kevennykseksi
1 prk Vispiä
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa Vispi kuohkeeks ja niin kovaks vaahdoks kun saat, pursota miten haluut.

Nauti.

Tässä vielä kuva Kenaista!
kenaibent2

♥ Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s