Ihanaakin ihanampi viikonloppu takana!

Hitsivitsi! Vaikka olinkin kipee, ainakin vähän, niin silti ihan super hieno viikonloppu! Torstaina töistä päästyäni pelkäsin, että kuume nousee. Oli oikein surkea olo. Mutta perjantaina tuli postipaketteja siihen malliin, että olokin piristy!
Postin mukana tuli vegaanikokin unelmapaketti!
keiju
Kirjan tekoon avustusta Keijulta, joka valmistaa kaikkea kivaa eläintenystävän kokkailujen iloksi 🙂

Sitten tuli sukkia, joista en muistanut ottaa kuvaa 😦

Ja sitten tuli Kirja!!! Viiden tähden vegaani! Aivan mielettömän herkullisen oloinen opus! Osa resepteistä vähän liian fiinejä meikäläisen hyvinkin simppeliin makuun, mutta niin hyvä kirja tekemään veganismista tunnettua ja poistamaan sitä ikävää hippileimaa. Kiitos Elina! ♥

Oliko vähän hyvä pakettipäivä!!

Viikonloppuna tein super hyper urotyön, kirjanpitoni siihen kuntoon, että kirjanpitäjäni (isukki) voi tehdä sen hiton tilinpäätöksen. Mutta arvatkaas mitä! Pinkkis on tuottanut voittoa!!! Ennen kuulumatonta! Tästä se lähtee, kohta mun pitää jo maksaa/veloittaa alvia 😦 No, siihen on vielä matkaa! Alv on perseestä. 23% hinnankorotus. Sairasta.

Toinenkin iso, rasittava työ tuli tehtyä, nimittäin suunnittelin kaiken ens viikonlopun kuvausruoat! Iso työ siinäkin, sillä aion valmistaa neljän juhlan ruoat kerralla! (siinä vasta iso työ, mutta nyt se ei ole niin ahdistavaa, kun tiedän mitä pitää tehdä). Kaupassakin käytiin, ostamassa kaikki kuiva-ainekset kuvauksia varten.

Perjantaina kävin kampaajalla. Samalla hain Ekolosta 15 kg koiranruokasäkin ja raahasin sen ihan ite bussiin! Chris oli päättärillä vastassa, ettei tarvinnut raahata vielä kotiinkin.

Lauantaina käytiin Bauhaussissa. Ostettiin paljon aikuisten juttuja, mutta myös paljon kaikkea todella kivaa, esim. kimaltelevaan spraymaalia, se makso kympin! Ostin myös ruudullista kontaktimuovia ja vaneria, Bambin kotia varten. Ja siihen projektiin se viikonloppu sitten hurahti!
Tiedän, ettei pitäis näyttää kuvia keskeneräisestä, mutta ne jotka vähänkään mua tuntee tietää ettei kärsivällisyys ja maltti ole minun vahvuuksiani. Joten, tässä huono kuva (pahoitteluni siitäkin) kovin keskeneräisestä Bambin kodista. Alakerrassa on herkkukauppa ja tulee olemaan kph ja eteinen. Yläkerrassa keittiö ja makuuhuone. Koko talo on täynnä yksityiskohtia, kaapit on täynnä tavaraa, pullonavaajista piparkakkumuotteihin, särkylääkkeistä tarra-arkkeihin ja kaikki miniatyyreinä ♥
dollhouse1

Mun on pitänyt jo pitkään postata vegaanisuudesta, tehdä semmonen “aloittelija pakkaus”, mut aina mä unohdan, ja sitte kun mä muistan mä en enää muista mun hienoja ideoitani sitä varten. Pöh! Kyllä se vielä tästä!

Loppuun vielä silmänruokaa, koirakauneutta ♥
 dogz

Ai nii, ihan pikaisesti vielä lauantain sapuskoista. Tein kasvispihvejä Lassilan Tilan kasvispihvijauheesta. Jotenkin tosi ihanaa syödä ruokaa, jonka kasvattajan on itse tavannut ja peltoja nähnyt. Lähiruoka on ♥!

♥ Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s