Skräppäystä ja mielenrauhaa ja Ole Hyvä -tuotteita

Eilen oli jälleen skräppimaanantai, onneks! Oli sen verran kammottava sunnuntai, että nyt kaipas jotain “rauhottavaa” ja miellyttävää. Työpäivä tuntu siltä, kun olis hammasta revitty koko päivän…joten lähettiin Sinelliin niin aikasin kun se vaan oli mahdollista. Tällä kertaa minä ajoin, kun ystävättärelläni ei ollut autoa käytössä. Yllättävän hyvin meni työmatka. Siis siihen nähden, kuinka raivohullu mä olen auton ratissa, varsinkin ruuhka-aikaan. Mutta Kerttu, uusi autoni, on niin rauhallinen, että se tarttuu minuunkin.
Päästiin Sinelliin hyvissä ajoim joten kerkesin shoppailemaan. Vaikkei pitänyt. Pöh!

Meillä on siis joka kuun eka maanantai tapaaminen Variston Sinellissä, sinne on kaikki tervetulleita. Maksetaan 10 euroa meidän “opelle” Arvilommin Tuulalle ja siitä hyvästä saadaan käyttää talon työkaluja, joitakin materiaaleja ja lisäksi saadaan talon antimista 10% alennusta sen illan ostoksista. Ja ennen kaikkea, se seura, se ihana seura! Naisenergiaa parhaimmillaan! 
Nii, se alkaa klo 16 ja loppuu 21. Ei siinä paljoa kerkee kyllä skräppäämään, varsinkin kun seurustelu ottaa oman aikansa, kahvittelu omansa ja sitten vielä pitäis tarkistaa mitä kaikkea siellä on myynnissä. Nyt mentiin siis etuajassa, että malttais paremmin tarkistaa nukkekotitarjonnan. Löysin pari palasta kangasta, toinen hyvin Mary Quant tyylinen, siitä tulee varmaan oikein kiva mekko. Lisäksi ostin nauhoja, ovenkarmi -rimaa (♥), kasveja ja ämpäreitä. Sitte tulikin semmonen olo, että mä haluan kotiin…(tuli jo ikävä)
Olin kuitenkin loppuun asti, ja hyvä niin. Yhdellä porukasta oli synttärit ja hän haki ihania herkkuja, jopa ihan tietoisesti vegaanisia ♥
Kolme sivuakin sain tehtyä, tässä kuvat kahdesta (yhtä en jostain syystä saa ladattua oikein päin) Näillä oli jo vähän kiire, kun ne on viime vuotisia kuvia…

Sitte vielä jotain sellasta, mistä olen aikonut postata jo monesti, yksi suosikki tuotemerkkini, Ole Hyvä tuotteet 🙂
Ole Hyvä on vegaaninen, kotimainen, edullinen ja vielä laadukaskin! Itse käytän niiden pesuaineita täytettäviin pulloihin (sekin on oikeesti niin nerokasta, ettei aina tarvii ostaa uutta pulloa, kun pesuaineetkin pakataan niin pirun hyvin, tuhteihin pulloihin), shampoota, hoitoainetta ja saippuaakin. Ja nyt niillä on sitten kosteusvoiteita, ihanan simppeleissä tuubeissa, ihanissa tuoksuissa. Tuubeja ei voi uudelleen täyttää, kaikkea muuta voi 🙂

Oikeesti on niin kivaa, kun joku tuote täyttää noin monta kriteeriä!! Lisää tälläisiä!

Olen jo paljon paremmalla tuulella, sunnuntain ketutus oli täysin hormoniperäistä…

Tänään leivotaan Pinjan huomista konserttia varten. Pinjan luokka on siis musaluokka, ja musaluokat järjestää kevätkonsertin ja Pimpulan luokka vastaa buffetista. Tällä kertaa buffetista saa myös vegaanisia herkkuja….

Tämä tarkoittaa sitä, että pääsen vasta torstaina nukkeilemaan 😦 Eilen sain yhden skräppikaverin innostumaan Blytheistä!! Hän tilasi saman tien ensimmäisen nukkensa! Simply Chocolaten, joka minullakin oli jossain vaiheessa Vanillan kanssa harkinnassa. Mutta seuraavaksi haluaisin Mangon ja Guavan. (kelta ja pinkkitukkaiset tytöt)

♥ Raisa

2 thoughts on “Skräppäystä ja mielenrauhaa ja Ole Hyvä -tuotteita

  1. Itseasiassa netissä myydään niitä aika laajalti, Ebaystä saa vaikka mitä. Omani olen tilannut Japnista JapanHobby Link (vai oliko Line?) Nuket on sen verran tyyriitä, että jäävät tulliin melko varmasti, eli voit laskea nukelle hintaa postikuljen lisäksi vielä parikymppiä tullia ja alvia, luulisin. Ite olen vältellyt kallimpien juttujen tilausta kuin ruttoa, just ton tullista hakemisen takia (sinne on niin hankala mennakkin ja mua suoraan sanoen vituttaa maksaa vielä jotain ylimäärästä siihen päälle, vähän niinko tekis huonot kaupat), mutta nyt rahan arvo on vähäisempi kuin nuken, joten hus pois periaatteet ja nuket kehiin! Mutta viikonloppuna huomasin, että suomestakin saa tilattua Blythejä! Sellasesta paikasta kuin Mollamania. Jos päädyt jotain tilaamaan, niin kerro mulle mitä!!

    <3 Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s