Mimi!!!!♥ Ja leipomista

Uusi nukke on tullut! Bambilla on nyt siis uusi ystävä, nimeltään Mimi. Kaunis sinitukkainen ydinpakoilainen on saapunut säteilevästä Japanista tänne turvalliseen ydinvoimaloiden luvattuun maahan! Itse en ole hänen hohdettaan vielä nähnyt, mutta Chris ja Pinja ovat! Kateeksi käy! Mutta neljä tuntia ja sitten voin lähteä kotiin! Jee! Pinjalla on tänään se konsertti, siihen on melkein koko suku tulossa! Pyysin isää, kun luulin ettei äiti pääse, mutta äiti pääseekin ja nyt ne on ehkä sitten molemmat tulossa. Ja äiti pyysi sitten vielä veljeäkin, veljen naisystävä taitaa olla liian kipeä tullakseen. Saa nyt nähdä ketä kaikkia sieltä loppujen lopuksi tulee.

Eilen Pinjan kanssa leivottiin buffettiin, Pinja teki riisisuklaata Marianne rouheella höystettynä, mutta joku meni vikaan ja ne jäi ihan muruisiksi ja sitten vielä ne maistu jotenkin eltaantuneelta. Eli ei niitä voinut myyntiin laittaa 😦 Harmitti Pinjan puoesta, mutta ihan hyvin se tuntu takaiskuun suhtautuvan.
Mä tein tuplasatsin Taviksia, suklaa-pähkinäkeksejä. Niistä tuli hyviä, mutta ei niin kauniita kuin olis pitänyt. Ja se ärsytti – kyllähän mun pitäis pystyä tekemään kauniita keksejä. (mä haluan, että buffetin herkullisimmat jutut olis vegaanisia!) No, ne on nyt tehty enkä todellakaan ala tekemään niitä uusiks tai jotain.

Lauantaille on tilattu äitienpäiväkakku! Hauskaa! Tiedän jo melko tarkkaan millasen teen, eli periaatteessa saman kakun kuin Lassin synttäreille, mutta eri muotosen, sisälle karamellivanukasta ja koristeeksi ananaskirsikoita. Kur.

Olen tulossa kipeäksi 😦 Olin niin hyvilläni siitä, että selvisin keväästä ilman sairasteluita, muiden (heikompien lihansyöjien) kaatuessa sängynpohjalle. Mutta nyt väsyttää ja kolottaa 😦

♥ Raisa

3 thoughts on “Mimi!!!!♥ Ja leipomista

  1. Moikka! Olen ihmetellyt, kun monissa Vohvelisankari-kirjan resepteissä olet käyttänyt Marianne Crushia. Mutta siinähän on maitojauhetta. Eikös? Ainakin viimeisimmästä vastaantulleesta pussista olen mielestäni niin lukenut… Miten se sopii vegaaniherkkuihin???

  2. Moikka! Kiitos hyvästä kysymyksestä! Marianne karkit, lakut ja rouheet (eli siis mainitsemasi Marianne Crush) kaikki sisältävät ainesosaluettelossaan maininnan maitojauheesta, mutta maitojauhetta ei itse karkin reseptissä ole, vaan maitojauhe on mahdollinen jäänne tuotantolinjalta. “HUOM! Tuotteen valmistuksessa ei käytetä maitoa. Ainesosalistan maitojauhe tarkoittaa jäämiä samalta tuotantolinjalta.” Kopiotu http://www.vegaanituotteet.net sivustolta. Eli vähän kuin grillais kasvisnakkeja grillissä, jossa grillattu aiemmin eläinnakkeja, muttei ihan niin vastenmielistä. Voisin kuvitella, ettei kaikki vegaanit haluaisi syödä marianne-karkkeja, juuri tuon maitojäämän takia, itse kuitenkin kelpuutan ne suuni makeuttamiseen, toistaiseksi. Tai kunhan pääsen sokerilakostani eroon.
    <3 Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s