Boing.

Eilen aamulla näin samanaikaisesti taivaalla neljä lentokonetta! Siitä piti tulla mun onnen päivä, mutta jotenkin se onni siirtyikin tälle päivälle. Eilen en muistaakseni ollut erityisen onnellinen tai onnekas. Mutta tänään kyllä. Näin tänään lentokoneen lähempänä kaupunkia. Yleensä näen niitä täällä meillä päin, eikä ne niin usein kaupungilla päin lentele. Ok, se lentokoneista tällä kertaa.

Olen jälleen ommellut, tein myös yhden kimonon tytöille. Niitä haluaisin tehdä enemmänkin, joitain kohtia tulis kyllä vielä hioa. Mutta se, että ekastakin tuli käyttökelpoinen kertoo jo jotain.

Otin taas sellasen selkänapin ja nyt tuli uskomaton väsy. Ihan tosi iso väsymys iski. Mut mulla oli tänään ihanaa. Näin päivän aikana enemmän blythe nukkeja kuin suurin osa suomalaisista koko elämänsä aikana. Ensin puistossa n. 10 kpl ja sitten vielä Ruthin kotona 50 nukkea.

Kerron tästä ja kaikesta muustakin sitte kun olen hereillä. Oli ihania ihmisiä. Ja niin taitavia. Onneks mun leivonnaiset oli herkullisia. Tässä yksi kuva. Lisää sitten kun saan silmäni auki.
Blythe Meet in Helsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s