Kuumaa vettä!!! osa 2

Hupsankeikkaa! Meilläpä tulee kraanasta niin kuumaa vettä, että putkimiehen mukaan “sillä vois vaikka keittää perunoita”. Ja kyllä se hitto soikoon kuumaa onkin! Piiiitkästä aikaa suihkussa oman miehen kanssa, eikä aina vaan vieraiden naisten! Oli ihanaa ♥ Olinkin ostanut Lushilta uuden shampoon ja se ehdottomasti kaipasi huuhtoutuakseen paljon ihanan lämpöistä vettä. Olis ollut vähän huumottavaa yrittää huuhtoa sitä kylmällä vedellä.

Eilen oli aika ällö päivä. Olin töissä yli 11 tuntia, yrittäen saada hommia ajantasalle. Mitä enemmän tein, sitä enemmän tupsahteli sitten lisähommia. Ja sitte sain vielä tietää mun esimiehen, joka ei kai sit olekaan mun esimies?, olevan yli viikon sairaslomalla. Ei siinä mitään, hyvä että on poissa, jos siis on kerta kipeä, mutta kaikki sen puhelut tulee mulle ja mun täytyy kaiken muun lisäksi yrittää vielä selviytyä niistä hänenkin asiakkaistaan…kyllä tää on mukavaa.

Eileisille kommentoijille: Ihanaa, kun olitte laittaneet joululahjatoiveitanne! Niitä oli oikein hauska lukea! Kirjoja oli jokaisen listalla! Kirjat on kyllä ihania! Ja kait aika yleisiä joululahjoja. Mäkin ostin yhden kirjan joululahjaksi. Se on alkuperäisversio yhdestä mun kaikkien aikojen suosikista (en ole kyllä lukenut sitä varmaan 20 vuoteen, voi olla etten kaikesta enää tykkäiskään). Kyseessä kuitenkin “koirien salattu elämä”. Muistaakseni toi oli sen nimi.

Muistatteko kun kerroin tee -omavaraisuudestani? Tai teen oston tarpeettomuudesta? Ostin viime viikolla kaksi pakettia teetä. Tajusin juovani teetä ihan superisti töissä, ja se on työpaikan tarjoamaa Liptonia. Joka ei ole kamalan kiva firma tukea. Sit mun työkaveri toi Tulsi-Ginger teetä, joka oli niin hyvää, että päihitti ehkä melkein kaikki muut teet. Nyt mä tiedän mistä sitä saa, mutta mun on lähes mahdotonta päästä sinne oikeaan aikaan, joten ostin kokeeksi Ruohonjuuresta sekä tulsi, että inkivääriteetä. Että kummasta se maku enemmän siihen teehen tuli. Paskat. Ei se toinen ollutkaan inkivääriä mitä ostin. Vaan jotain ihan muuta. Ostinkin vaan tulsi teen, kokeillakseni, onko se just se, minkä mausta tykkäsin. Vaikka veikkasinkin, että inkivääri on just se, joka sen potkun toi. Mutta se olikin juuri se tulsi!! Aivan ihanaa!!! Joten töissä juon kaupasta ostettua teetä. Vaikkakin toin myös tänne oman maan piparminttuteetäni. Juon sitä yhden kupillisen kahta tulsikupillista kohden. 🙂

Sain eilen tietää/varmistettua yhden lahjani! Saan kuin saankin Fluff -kissan! Tästä hyvästä Chris sai avata tai ennen kaikkea ottaa käyttöönsä yhden pakettinsa. Se kyllä ties jo mitä siellä on: juoksulenkkarit. Chris ehdotti tätä vaihtokauppaa. No, kohtahan se joulu oikeastikin on.

Eilen en ennättänyt tekemään yhtään mitään, kun töissä meni niin pitkään. Söin C:n tekemää pizzaa, kävin suihkussa ja rähjäsin lapsille, joiden huoneet on taas ihan kamalat.

Hitto, oikeesti joulu on ihan pian. Pitäis varmaan laittaa koristeet, miettiä ruoat ja paketoida lahjatkin. Töistä ei ole yhtään ylimääräistä vapaata. Toimisto menee perjantaina yhdeltä kiinni, mutta työaika jatkuu normaalisti. Ei tietenkään kaiken maailman johtajilla ja päälliköillä, mutta meillä alamaisilla. Tyhmää kun joulu osuu viikonloppuun, niin tulee ihan minimi vapaat.

Kirjoista kun puhuttiin, niin kerron lukevani tällä hetkellä Mark Hawthornen Striking at the roots -kirjaa. Se on opas eläinsuojeluaktivismiin. En ole vielä päässyt kovin pitkälle, joten en osaa vielä kommentoida.

Täytyy mennä taas. Kiirekiirekiire

Jouluinen kuva Japanista, reissulta nro 3.

118_1881

Jeesus -aiheinen kuva Amerikasta, reissulta nro 3.

baby jesus

Joulukoriste, joka itseasiassa taitaa olla meidän ovessa tälläkin hetkellä.

109_0999

Ei muuta. Pysykää hyvinä.

♥ Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s