Neljässadaskymmenes postaus!

Huh huh! Kyllä mä olen ahkera. Vaikkei mulla koskaa ole juuri mitään asiaakaan. Tänään on vähän asiaa ja paljon? huonolaatuisia kuvia. Mun kuvasilmä on vähän hukassa. Mutta ei näiden taidekuvia ole tarkoitus ollakkaan 🙂

Ihan eka tärkein. Sain eilen sähköpostiini viestin, että karhutarhalle oli tuotu 14 uuden elämän saanutta karhua. Kyseessä siis aasian sappikarhut; ne, joihin hiljattain tutustuin virtuaalisesti 🙂 Nämä 14 onnekasta (?) yksilöä pääsivät tarhalle, koska niiden omistaja oli heltynyt nähdessään dokumentin tms. näistä Aasian karhutarhoista, siis niistä “hyvistä” tarhoista, ei sappitehtaista, jossa ei ole mitään muuta hyvää, kuin karhurauniot. Kaikki 14 karhua olivat melko huonossa kunnossa, osalta puuttui jalkoja (jääneet niistä kiinni ansoihin) ja kaikkea sellaista ikävää, mihin en halua huomiotanne johdattaa. Nyt nämä karhut kuitenkin ovat päässeet turvaan ♥ Ja jotta karhuista voitaisiin pitää huolta tarvitaan tietenkin paljon rahaa, joten tässä kohtaa minä astun kehiin – tein suunnitelmistani poiketen “ylimääräisen” lahjoituksen. Ja jos sinulla on Paypal tili, sinäkin voit omalta osaltasi auttaa hienoja ihmisiä Kiinassa (ja Vietnamissa?) auttamaan näitä vielä hienompia karhuja viettämään laadukkaan loppuelämän. Täällä yksityiskohtaisempi artikkeli tapahtuneesta Ihania uutisia 🙂 ja tässä linkki, jos haluat Auttaa ♥ On mukavaa näin jouluksi saada kuulla mukavista asioista 🙂

Eilen kävi joku lattiaremppamies – me saadaan keittiöön lattia ja vesi ens vuonna – jee. Ja kylppäriin vielä ekstrana uus allaskaappi, joka on kastunut pilalle jatkuvasta tiskien pesusta! Hip hei!

Ruokana oli tofua, ohraa ja salaattia. Ja oikein hyvää salaatinkastiketta. Mun mieheni tekee niin hyvät kastikkeet ♥ Illalla ripustettiin joulukoristeet lasten kanssa, niillä alko kyllä ehkä olemaan jo vähän liikaa joulumieltä, sellasta seinille kiipeilyä…Mulla on kyllä tosi ihania koristeita. Enkä ole tänä vuonna ostanut yhtään uusia. Yhdet valot saatan kyllä ostaa joulun jälkeen alesta, kun tarvitsen nukkekotiin. Mulla olis ollut yhdet, mitkä ostin viime vuonna, mutta samperin Hyrrä oli nakerrellut siitä johdon poikki. Toissatalvena ulkovalot söi jänis/rusakko. Laitettiin myös linnuille ruokaa ja oravalle pähkinöitä. Omalle laudalle.

Mulla vaan kaikki hommat kasaantuu…harmittaa kun joululomakin on vaan yksi ylimääräinen päivä 😦 No, onneks edes se!

Mulla on joulukortti joka tekis mieli jo laittaa, mut ehkä mä maltan huomiseen 🙂

Ai nii! Olen tuskastellut sen tosiseikan kanssa, että vaihto-oppilaani pian palaavat kotiin, eikä mulla ole sitten enää teinejä, joiden korkealentoista ajatuksenjuoksua seurata…joten eilen etin netistä muita japanivaihtareitten blogeja – nyt mulla on taas luettavaa 🙂 Löysin yhden melko nuivan ja kuiva, mukahauskan blogin, en kerro siitä enempää, kun sanoin kerta noin rumasti. Sitä seuraan, samoin jotain, mikä kyllä saattaa ärsyttää pissismäisyydellään niin paljon, etten pysty sitä lukemaan, japanin ihmeistä huolimatta.

Kerroinko jo, että aamulla olin lasten koulun joulujuhlassa? Molemmat esiinty ja olivat niin ihania, että mun piti vähän aivastella, kun rupes kutittaan, kun siis vähän liikutuin.  Ja sit niiden koulussa on yks niin hyvä laulaja, että oikein etukäteen odotin sen esiintyvän. Siitä tytöstä kuullaan vielä, ja jos ei kuulla, niin se on meidän tappio!

Kuvia, kuten lupasin 🙂
Viitta!!
IMG_2610

Kenai wants to be my side kick, The Flying Dog.
IMG_2616

_MG_2637

_MG_2644

_MG_2645

Näköjään mä en ihan kaikkia halloween koristeita saanutkaan pois…noi linnut on kuitenkin ihan huiput.
Love birds

Poncho!

IMG_2653

IMG_2655

Juup. ei muuta. Huomiseen!

♥ Raisa

4 thoughts on “Neljässadaskymmenes postaus!

 1. Aivan huippuihana poncho! :0 Vitsit, mistähän mäkin saisin hupullisen ponchon!

  Ja mahtavia joulukoristeita! Mä en ekaa kertaa tänä vuonna ole jaksanut panostaa koristeluun. Leikkelin nostalgiahuuruissa parit punaiset kartonkitontut ja läiskin niitä ikkunoihin ja oviin, ja jouluvalot saatiin just ja just laitettua, mutta siihen ne koristukset sit varmaan jääkin. Ei edes muovikuusta pykätä sisälle, kun kissat kumminkin vaan kaatais sen ja söis niitä neulasia ja sit tulis jotain elämää hirveämpiä suolitukoksia ja kalliita eläinlääkärireissuja. :I Eiköhän ne lahjat ja ruuatkin tuo riittävästi joulua, heh.

 2. iNKERI, TULIN JOTENKIN TOSI HYVÄLLE TUULELLE TOSTA SUN JOULUKUUSI -KUVAUSKESTA. Voi rähmä, sorry! Mä töissä käytän paljon isoja kirjaimia, ne jää turhan usein päälle.
  Joo, ei joulua koristeilla rakenneta! Ne ehkä hivenen auttaa siihen tunnelmaan virittäytymisessä, mutta kyllä ruoat ja lahjat tärkeimmät on, ei ehkä ihan tossa mun järjestyksessä kuitenkaan 🙂 Mä muuten olen vasta yhden kirjontatyön saanut aikaiseksi…vähän on laiskottanut sillä saralla, mut kyllä mä ne vielä valmiiksi väkerrän kaikki. Asiaa ei ole unohdettu – on vaan niin paljon KAIKKEE!
  Oikein ihanaa joulua, ilman sen kummempia koristeita!
  ♥ Raisa

 3. Haha, no joo, onhan se tavallaan aika hilpeä ajatus, kai. :'D On vaikea myöntää itelle, että ei se joulu siitä kuusesta kiinni ole! Muutenkin joulukuuset on musta vähän tarpeettomia, paitsi jos ne käytön jälkeen polttais takassa, niin ei IHAN hukkaan menis! Paitsi että pitäis olla se takkakin ensin. :I
  NIIN ja siksikin jää kuusi laittamatta, koska Skotlannissa asuvan ystävän kissa oli napostellut jonkun joulukoristeen ja joutunut vaikeaan leikkaukseen, ja nukkunut tänään pois… :c Ennemmin turvallinen joulu kissoille! (Vaikka pitääkin kyllä olla tarkkana, ettei ne syö paketeista naruja! Viime vuonna Vinyyli söi salaa kaikista paketeista narut, ja sit se kakoi vaan sellaisia epämääräisiä lahjanarupalloja. Hyi.)

  Ja jooo, en mä ollut ajatellutkaan että olisit unohtanut, haha! Sä olet muutenkin niin toimelias ja monitoimi-Raisa, että sulla on varmaan niin monta rautaa tulessa. Vaan mihinkäs tässä olis valmiissa maailmassa kiire! Ilmoittelet mulle sit kun saat ne joskus valmiiksi!

 4. Ihana poncho tosiaan, Inkeri olikin jo vienyt sanat suustani! 🙂 Teen kyllä heti itselleni huppuponchon, kun oon myös kaksi aiempaa saanut valmiiksi! Tosi kätevä!
  Hyvänen aika, Mä olen unohtanut jouluvalot! Kääk. Muovikuusi on koristeltu viikko sitten, ja turvattu Taapero Termiitiltä aidan taakse.:) Mulla on suurin osa koristeista lapsuudesta saakka. Muutaman kontata tehny ite ja muutaman on tehneet lapset. Hurjaa sillisalaattia siis, tai ainakin rosollia.:) Mutta rakkaita! Mut siis ihan huippuja Jul sun koristeet! Varsinkin piparitalo ja linnut!

  Mirri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s