Pikainen joulupostaus kiireiden keskeltä

Hauskaa ja kinkutonta joulua kaikille ihanille!

Mulla oli aamuyöstä niin tajuton eläinahdistus, ettei mitään rajaa. Heräsin itkemään sitä, kuinka kurjaa on lehmänkin elämä. Tai itku tuli vasikoita ajatellessa. Harva varmaan miettii, että eläinlapsillakin on tarve leikkiä. Kyllä niillä on, vasikoillakin, jotka tästä huolimatta sullotaan pienen pieniin karsinoihin, joissa ne ei todellakaan mahdu pomppimaan ja loikkimaan. Ne vierotetaan omasta äidistään parin päivän ikäisinä ja siitä eteen päin ruokitaan pari kertaa päivässä tuttipulloämpäristä (miettikää kuinka usein pienet vauvat ruokitaan, kuinka usein esim. varsat käyvät hörppimässä emänsä maitoa jne., miltäköhän niistä äitilehmistä tuntuu? Miltäköhän se tuntuu kun ne supertäydet utareet tyhjennetään vain kahdesti päivässä? Mä itse olen imettänyt kaksi lasta ja se oli kyllä kivuliasta, kun imetysväli syystä tai toisesta veny liian pitkäksi.) Ja ihmiset hyväksyy kaiken tämän olkaa kohauttamalla – ei kiinnosta. Miten se voi olla kiinnostamatta? Miten Hitlerin aikoihin jengi hyväksy sen touhun ja jopa kannatti sitä? Chris sanoi, ettei ihmisiä voi pakotta, viittas siis siihen, ettei niistä väkisin voi tehdä myötätuntoisia. Hittolainen, Pohjois-Koreassa ne pysty siihen, tarkoitan siis, että siellä kokonainen kansa on pystytty aivopesemään, niin miksei sitä vois soveltaa koko maailmaan ja pakottaa kaikkia välittämään muistakin eläimistä kuin vaan itsestään ja ehkä kenties lemmikistään?

Just joo, ei pitänyt tälläistä kirjottaa. Nythän on joulu ja kaikilla hyvä mieli. Paitsi niillä eläimillä, joita me hyväksikäytetään häikäilemättä. Sikafarmarit myhisevät tyytyväisenä, kohuvideoista huolimatta ihmiset kantavat kinkkuja koteihinsa. Sillä nythän on joulu.

Jotta sellasta tällä kertaa. Meni vähän pipariks semmonen mukavan leppoisa joulupostaus. Minkäs teet kun pyörii hainevät ja muut “ihanuudet” mielessä.
Plääh, emmä voi lopettaa tätä näin. Pakko keventää jollain! Jää itellekin ihan paha maku suuhun.
Haa! Nyt keksin! Vegaaniuden ihanuudesta! Tilasin marraskuussa Vegan Store uk tms. kaikkia pikkuherkkuja, mm.
Ette usko kuinka paljon sitä osaa arvostaa kaikkia superherkkuja, kun ne ei ole niin jokapäiväisiä. Tai jotain. Joka tapuksessa paketti tuli eilen! Vähän meni viime tippaan, mutta kerkesi kuitenkin! Yksi paketti Cleo’s ia avattiin ja testattiin…mmmmmm…kur. Todella hyvää. Ostin kaikkea pientä kivaa lapsille etsittäväksi huomen aamulla. Olin tekemässä joulusukat, johon ne laittaa amerikan malliin, mutta kun ei pakettia alkanut kuulumaan, en sukkiakaan tehnyt ja nyt en enää ennätä. Joten piilotan ne ja teen vihjelappuja, joiden avulla ne löytää 🙂
Syötiin Thaimaalaista. Oli hyvää ♥
Eilen unohdin laittaa kuvan siitä kuvusta, jonka ostin kirppikseltä, jonka sisällä oli enkeli. Kuvat on todella huonoja!
Tytön vieressä kun näkyy sellanen läpinäkyvä keppi, niin sen päässä on sen tytön kalakaveri, ja sitä keppiä ei niinku olis olemassakaan…
_MG_2629
_MG_2628
No, nyt on parempi mieli. Hauskaa joulua!
♥ Raisa

2 thoughts on “Pikainen joulupostaus kiireiden keskeltä

  1. kiitos eläinpostauksesta. löysin blogisi sattumalta ja sen viipurin koirien tekstisi. rupesin oitis kummitädiksi. mulla kiitos kysymästä vuorostaan ahdistus siitä miten esim. venäjällä ihmiset hylkää koiransa ja pentueenkin. 4.2. on taas ravintolapäivä. viimeks kerättiin Naisten pankille raakaravintolalla, mut nyt ajattelin että jos saan porukkaa niin tekisin raakaruoat Viipurin koirien auttamiseksi. hienoa että sinä voit kirjoittaa näistä eläinasioista. itse en koe voivani sitä oikein tehdä, kun raakaravinnon opettaminen ihmisille on mun “leipätyö”. voimia sinulle, t. mea

  2. Kiitos Mea ihanasta kommentistasi! Onnea ravintolaprojektille! Animalia järjestää myös jonkun herkullisen tempauksen! Toivotan molemmille huikeita kävijämääriä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s