Kaikennäköistä

Kummallisia juttuja viime päiviltä.

Katsoin bussissa ikkunasta ulos ja näin peuran.

Katsoin kotona ikkunasta ulos ja näin tähdenlennon.

Katsoin auton ikkunasta ulos ja näin kuinka taksikuski juoksi ulos autostaan aukoen housujaan.

Tulin bussilla päättärille ja ennen kuin ennätin itse kiittämään, huusi kuski kiitos! Hyvää viikonloppua! (tästä mun piti soittaa äitille, kun olin niin äimän käkenä. Kuski oli vielä suomalainen!)

Katsoin keittiön ikkunasta ulos ja siellähän se orava taas roikkui pää alaspäin meidän lintujenruokinta häkkyrästä.

Minusta on jollain kummallisella tapaa veto pois. Tai ehkä into. Yhtä hyvin vois kuolla pois. Ei tietenkään oikeasti. Mut en ole pitkään aikaan saanut mitään aikaseksi. Olen vaan ja luen ja teen pahaa ruokaa.

Lauantaina käytiin Helunassa. C osti kengät ja mä huulirasvan. Ihana marjainen herkkutuoksu. Sieltä mentiin Ekoloon, ostin karkkia ja jotain ruokahommeleita. Vielä Viivoaniin ja lopuksi Silvopleehen syömään. Oli herkullista, vaikkei ihan niin hyvää kuin aina aikaisemmin ollut. Vuokrattiin joku tartuntatautileffa. Ja mä sain vihdoin kirjastosta sen Christiane F. leffan. Katoin senkin. Aika kamala. Vaikkei niin kamala kuin olis voinut olla. Ei ollut niin raadollinen. Kiitos siitä.

Lapset tuli sunnuntaina. Niitten kanssa on yllättävän hyvin mennyt viime aikoina. Lassikaan ei haasta niin kauheesti riitaa, paitsi tietty Pinjan kanssa. Meillä oli pitkään käytössä semmonen iltapalkkio, et jos kaikki iltajutut tehty klo 20 mennessä, niin sit pelataan, luetaan tms. Se toimi tosi hyvin. Nyt jostain syystä ei olla pariin viikkoon tehty mitään, kun ei muksut viitti tehdä hommiaan ajoissa. Tylsää.

Olen vähän skräpännyt, tehnyt muutaman sivun Japaninmatkasta. Alkuun tuli tosi hienoja ja sit alkoikin alamäki. Ei vaan huvita. Vietän ihan supervähän aikaa yläkerrassa. Jotenkin kamalaa. Saispa jostain intoa puuhasteluun. Muuallakin kuin keittiössä tapahtuvaan.

Aamulla tulin pyörällä töihin. Pitkästä aikaan! Oli ihanaa, kunnes alko vituttaa suurin osa jalankulkijoista. Ne on kans ihan tosi sekavaa sakkia. Kumpa kaikki olis yhtä asiallisia kuin minäkin. Lakkasin viikonlopun aikana kynnet ja nyt jo lohkeilee pois. Pöh.

Illalla japaniin. Vähän jännittää, et miten jaksan/osaan polkea sieltä pois kun se mesta on kuitenkin jossain Vantaan Myyrmäessä. Melkonen matka. En ole jaksanut katakanojakaan opiskella. Hirakanatkin osaan hädin tuskin. No, ehkä tämä vielä tästä.

Ihanaa kun on ollut niin lämmintä ja valoisaa. Moi nyt.

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s