skräppäämistä

Ravitsemuksellisesti painajaismainen, mutta seuran ja tekemisten suhteen oikeinkin mukava viikonloppu takanapäin. Olin Laukaalla/Laukaassa Intohimona Skräppäys 2012 tapahtumassa. Oli se vaan hienoa skräpätä hyvässä seurassa yömyöhään. Ruokien suhteen meni ihan plörinäksi, pe sipsejä ja illalla vihersalaatti ja kuohuviiniä. La sipsejä, suolatikkuja, karkkia ja omenoita, aamupalaksi leipää ja marmeladia, marjoja ja riisimuroja, su suolatikkuja ja tikkuperunoita + samanlainen aamupala kuin la. Haaveilin tofukuutiosta J No, tänään alkanut korvaamaan tyhjentyneitä ravintovarastojani.

-piip- taas sellanen suhina että ihan naurattaa. Ei siitä sen enempää, paljon kuiskauksia ja huhuja kuitenkin. Siitäs saitte! Ja siitä! Mwahahahhahahah!

Siellä tapahtumassa oli skräppikauppoja myös paikalla. Mä yritin olla tosi tiukkana, mutta ”washi”-teipit (askarteluun tarkoitettua maalarinteippimäistä painettua teippiä) oli niin hienosti edustettuna ja kun kaikki muutkin niitä osti, niin kyllähän minäkin niihin pari kymppiä pistin, oikeesti kolme, mutta ihan sama). Papereita en kuitenkaan edes katsonut. Yhden hauskan paperin näin, mutta en ostanut. Lauanatai-iltapäivällä osallistuin elämäni ensimmäiseen skräppikurssiin – oli oikein mukavaa ja inspiroivaa! Pahus soikoon, mun täytyy nyt mennä. Jatkoa myöhemmin. Heip!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s