Touhukasta

Heipparallaa!
Ihana viikonloppu! Tein paljon kaikkea, siitä se ihanuus tuleekin 😀
Ruoat: pe yakisoba, la lounaaksi mitä sattuu, päivälliseksi tonkatsu (leivitettyjä soijapaloja ja bull dog kastiketta) ja riisiä, sekä hijiki salaattia (tämä kaikki oli Lassin toivomus, sai päättää ikään kuin myöhäisenä synttärilahjana), su lounaaksi suolainen pannukakku (Puputytön Juhlakirjasta Monsteripannari) ja päivälliseksi *rumpujen pärinää* falafeliä ja pitäleivän puutteessa jotain muuta vastaavan oloista leipää. En ole ikinä aikaisemmin tehnyt falafelejä alusta alkaen itse. Ja vaikka lopputulos olikin todella onnistunut, tein ne aivan väärin. En lukenut ohjetta, vaan keitin pavut ja sitten vasta luin ohjeen. Niitä ei olis pitänyt keittää ollenkaan 😦 Mut silti onnistu oikein hyvin 🙂 Lisäksi tein “Mahtavan Äidin Merkkiä”, eli vispipuuroa. Olen siitä varmaan joskus aikaisemminkin kertonut, että jostain syystä mun mielestä vispipuuroa tekee todella hyvät äidit. Mun lapset ei edes tykkää vispipuurosta! Mun mielestä se on ihanaa.

Lauantaina poljettiin Animalian toimiston kautta keskustaan. Käytiin Tokyokanissa, Chris Ruohonjuuressa ja minä sillä aikaa Hobby Pointissa. Ostin nukketaloon listaa, ei ollut sitä mitä kaipasin, jouduin tyytymään koristeettomaan. No, ei haittaa. Tokyokanissa ei ollutkaan niin paljon ruokia. joita olisin halunnut – jäi puolet kortista käyttämättä. Teetä kuitenkin ostin ja olen sitä juonut kuppikaupalla. Niiiiiiiin hyvää! Oltiin molemmat tosi väsyneitä kun päästiin kotiin. Katottiin vähän aikaa Mad Meniä ja sit mun olikin mentävä hakemaan Pinjaa junalta. Se oli ollut koko päivän Jäkessä mummolla ja joillain kavereillaan. Ja kotiin tuli kipeenä. Pöh!
Katottiin lisää Mad Meniä. On se vaan niin hyvä. Ja nyt malttamattomana odotan, että tulis jo viides kausi. Aiemmin ei ollut mitään ongelmaa odotella sitä, mutta nyt kun taas muistaa mihin kohtaan se jäi ja kaikki ne asiat mitkä jäi ikään kuin auki…pakko saada se heti, isolla rahalla, kun se ilmestyy. Puolessa vuodessa (allekin) hinta olis tippunut jo ainakin kympillä, mutta kun ei malta! Sama juttu Dexterin kanssa. Siitäkin vois jo ennakkoon tilata kuudennen kauden.

Katsokaa, miten hieno mainos viidennen kauden alkamisesta!

Sunnuntaina tein pitkästä aikaan koruja! Ja millasia koruja! Ihan uusia, todella hienoja! Otan piakkoin kuvan ja näytän teillekin! Olen tosi innoissani niistä! Sunnuntaina myös puutarhuroin! Oli ihanaa! Istutin kaksi ruusupensasta (ne, mitkä sain synttärilahjaksi – itse en hankkisi ruusuja, kun ei niitä voi edes syödä), tein kaikkea pientä ja sotkuista, perustin yhden uuden kasvimaan! Salaattipenkin ihan meidän ulko-oven eteen. Lämpenispä ilmat pian, että pääsis kasvukausi alkamaan!

Kaiken tämän lisäksi kävin ekaa kertaa hortoilemassa! Keräsin ennen kaikkea nokkosta ja ihan vähän poimulehteä. Nokkoset ryöppäsin pestoa varten. Löydettiin myös lähes ehjä harava, jolla korvata meidän aikuisten käytössä ollut lasten harava 🙂

Mulla on enää reilu viikko töitä! Aika kuumottavaa. Mutta niin hienoa. Aloin jo miettimään, että jos sittenkin kesän jälkeen hakis töitä. Kattoo nyt. Kun kuitenkin pitäis aika lailla myös opiskella. Jospa vaan pitäis välivuoden ja keskittyis oppimaan sitä kemiaa.

Luen en tiedä kuinka monetta kertaa Azumanga Daiohia. On se vaan niin hauska 😀

Hei nyt hetkeksi.

♥ Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s