Juuri oikeanlaista kemiaa

Eilen kun tulin töistä (kerrankin hyvissä ajoin!) kotiin hengailin koirien kanssa pihalla. Ensin luin vähän mangaa, mutta sitten ryhdistäydyin ja yritin tehdä kemian läksyjä. Harmillisesti olin kuitenkin jättänyt sen niin viime tinkaan, etten ennättänyt saamaan oikein mitään tehtyä. Luin kuitenkin jotain 🙂 Ja taas lähdin tunnille tuli takamuksilla. En ymmärrä miks mä aina lähden sinne ihan viime minuutilla? No, meillä oli taas sijainen, onneksi sillä tämä oli aika hyvä ja osas selittää niitä asioita niin, että tälläinen paukapääkin pysyi kärryillä. Tai ainakaan en jäänyt ihan kauheen pahasti pihalle. Silleen, ettei tullut toivoton olo. Kotona jatkoin lukemista, siis jo aiemmin opitun kertaamista. Olisin halunnut katsoa elokuvaa, syödä sipsejä, askarrella, ihan mitä vaan, mutta opiskelin kaiken kivan sijaan! Ja tuli sellainen olo, että ehkä minä voin tyhmyydestäni (?) huolimatta oppia jotain. Jos vaan luen ajatuksella. Iso ongelma on se, että mulla alkaa äärettömän helposti ajatukset harhailemaan. Alan miettimään, että mitäköhän tämänkin kirjan kirjoittaja tekee tällä hetkellä, mitä se on syönyt, onkohan se käynyt Kanarialla…kaikkea tollasta mun kemian oppimisen kannalta todella oleellista…ja sit joudun taas palaamaan taaksepäin. Mutta kuten sanottu, eilen alko jotain ehkä vähän menemään jakeluunkin. Olen todella huono oppimaan mitään ulkoa, jos en perin pohjin ymmärrä mistä on kyse. Nyt alan ehkä vähän jotain ymmärtämään. Ja täytyy myöntää, että se tuntuu pirun hyvältä. Alkaa vähän saamaan oppimisitsetuntoaan takaisin. Muuta, töissä ryvettynyttä, itsetuntoa odotellessa…

Oikeesti mitään muuta en eilen ennättänyt tekemään, en edes syömään kunnolla. Ei C kyllä edes kokannutkaan. Eli syötiin vähän mitä sattuu milloin sattuu. Kun lapset on isällään tämä on ihan ok.

Tänään olis vapaailta kaikesta. Tai siis ei ole kemiaa, ei ole japania, ja lapsetkin ovat edelleen isällään. Jotain olis kyllä kiva tehdä.Vaan ehkä mun nyt ihan oikeesti täytyis ottaa vastuu omasta oppimisestani ja lukea lukea lukea. (tylsää) Paitsi, että käyn tänään kirjastosta hakemassa Sid & Nancy elokuvan, ehkä voitais kattoa se? Haen kyllä myös vielä yhden kemian kirjan.

Kaikki mun lukemani blogi-ihmiset ovat olleet taas tosi epäaktiivisia. Erityisesti japanin vaihtarit. Tylsää. Taas jos jollain olis suositella jotain hyvin kirjoitettuja, hauskoja blogeja, jotka eivät keskity yhteen tiettyyn asiaan (esim. ruoka, vaatteet, remontti) niin vinkatkaa. No taas toisaalta, emmä niitä enää ens viikon keskiviikon jälkeen tarvitse…

Hitto, ette arvaa kuka on täydellisesti onnistunut työntämään jotain tyhmiä veroasiota sivuun ja nyt tänään tajunnut, että ne olis pitänyt palauttaa EILEN! jaiks! Mä teen saman joka vuosi kun ne ahdistaa mua niin paljon. Taas sitä todella aikuismaista asioiden hoitoa. Kun verottajalta tulee niitä isoja kirjekuoria mä hautaan ne jonnekin, missä niitä ei kokoaikaa näe, ja sit löydän ne joskus aivan liian myöhään.

Hassua! Jos vaan muistan, niin aion ostaa Viipurista vodkaa. 😀 Sitä vanilja-aromia varten. Voikohan siihen luottaa, että siellä myytävä vodka on vodkaa oikeesti? Niin, että onko venäläisiin luottaminen?

Mulla on jälkkäriksi mpvoi-kuppeja (niitä ihania vegaanisia, Go Max Go -firmalta), mä taidan nyt mennä etsimään jonkun hyvän blogin ja herkuttelemaan.

Moi taas!

♥ Raisa

2 thoughts on “Juuri oikeanlaista kemiaa

  1. Venäjältähän se oikea Vodka on peräisin, eli sieltä vaan ostamaan! Ja säästät kyllä paljon, pullollinen halvinta maksoi Pietarissa ainakin muistaakseni n. 2-3 euroa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s