Lupaus päivityksestä.

Laiska ja aikaansaamaton bloggeri tässä hei. Lupaan, että ihan kohta puolin tulossa päivitystä ahdistuksen poistumisesta ja onnen saapumisesta, Viipurin reissusta (ostin ihan intoa piukeena myös vodkaa!) sekä nyt viime viikonloppuisesta Vegfestistä (paljon ihania ihmisiä [mulla on varmaan enemmän tuttuja Tampereella kuin Helsingissä], hillitöntä mässäilyä ja kuumottava keskustelu).
Nyt en kyllä tähän hätään muista, koska olen viimesen kerran jotain tänne kirjottanut; ehkä olenkin jotain jo laittanut siitä Viipurin reissusta?
Tänään sihteerikouluun. Arvatkaa huvittaako yhtään. Oikea vastaus: EI. Mut kai se kannattaa käydä loppuun. Oikeasti tarvitsisin itse sihteerin, varsinkin näin työttömänä, kun ei ole sellaista tiettyä säännönmukaisuutta päivissä. Ainakaan vielä. Ehkä se tästä vielä muokkautuu. Kun ei vaan olis näin paljoa kaikkea muistettavaa sälää.
No joo, päivitystä siis tulossa ihan piakkoin. Kyseessä ei ole mikään maan alle katoaminen, vaan kiire. (enää en voi ruokatunnilla kirjotella, kun ei ole ruokatuntia).

Uusi lukija!! Hip hei!! Tervetuloa!

❤ Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s