Here comes the sun!

Tunnen kuinka tasapaino alkaa pikkuhiljaa hiipimään meikäläisenkin elämään. Tai no eihän mulla tasapainosta ole mitään tietoa, kun se keskivaihe menee aina niin vauhdilla ohi ja sit ollaankin jo siellä toisessa ääripäässä, missä säästetään sellaisissa kohteissa, mitkä ei tule kellekkään muulle edes mieleen ja saadaan luottokortti niin tyhjäksi, että pankissakin ihmetellään – ihan vaan, että sitten seuraavaksi voidaan vetää kunnolla nukke/hello kitty(ihan mikä vaan -överit ja ihmetellä että mitenkäs tässä näin kävi.

Mutta nyt siis taas jonkinlaista itsekuria ilmassa ja itsekuri on aina hyvä asia. Siltikään en ole saanut aikaiseksi lukea kemiaa. Samperin reaktioyhtälöt! Bilsaa olen kyllä lukenut, mutta se on niin paljon mielenkiintoisempaa. Tiesittekö, että hirvet synnyttää enemmän tyttöpoikasia sellaisina vuosina, kun ruokaa on vähemmän saatavilla ja poikia taas syntyy silloin kun on paljon ruokaa. Koska tyttöhirvien ei tarvitse kasvaa niin suuriksi, koska ne eivät joudu taistelemaan petikumppaneista, vaan voivat passiivisina odotella, että pojat taistelee niistä. Ja taas poikahirvet tarvitsee massaa just niihin rähinöihin. Niin nerokasta! Entä kukkakärpäsen ampiaista muistuttava väritys? Nerokasta! Entä se, miten esim. ihan maailman tyhmin ihminenkin on niin nerokkaasti rakentunut, että kaikki toimii ihan käsittämättömän hienosti, siis kaikki hermoimpulssien vastaanottaja-aineet vai mitä ne nyt olikaan ja ruoansulatus kaikkine pienine yksityiskohtineen. Ihan käsittämättömän hienoa. Ja se, että tämä on vasta lukiossa opittua. Mitä käsittämättömiä asioita ne opettaa yliopistossa?!

Ai niin. Uusi lukija!!! Tervetuloa!! Toivottavasti viihdyt! Kyyti saattaa välillä olla vähän pomppuista, pidä laidoista kunnolla kiinni niin kyllä sinä kyydissä pysyt!

Lapset saivat joululahjaksi kokonaan uusitun huoneen! Lattiat, seinät, ikkunanpielet ja kokonaan uusittu järjestys. Huonekalut saivat jäädä, mitä nyt osasta hankkiuduttiin eroon. Otan lähiaikoina kuvia, kun nyt tekee ihan erilailla mieli niitäkin räpsiä. Niin paljon kaikkia nukkejuttujakin! Ette uskokaan!

Eilen tuli toinen paketti kankaita! Niiiiin hienoja! Otan niistäkin varmaan vielä tämän päivän aikana kuvia. Ja kaikista tyttöjen joululahjoista ja kaikesta.

Eilen käytiin muksujen kanssa ostamassa niille uuteen huoneeseen uudet kirjoitusalustat ja roskikset ja molemmat osti sit kans jotain pientä, Pinzula esim. Rihannan julisteen. Söpöä. Jumbo oli niin täynnä. Kaikki parkkipaikat oli ihan täynnä. Se oli melkoisen ärsyttävää. Mentiin Prismaan, vaikka tykkäänkin Citymarketista enemmän. Mutta tarvitsin majoneesia, ja sitä saa vaan S-ryhmän kaupoista. Siis sitä halpaa vegaanista majoa. Ja samalla sitten hoidettiin kaikki muutkin ruokaostokset sieltä. Tuli varmasti halvemmaksikin, kun ei se ole ollenkaan niin houkuttelava kuin Cittari. Että silleen. Jouluvalot puoleen hintaan, löysin kyllä vaan yhdet, pihalle pupujen syömien tilalle, olisin halunnut ostaa myös pienemmät valot joita tökkiä nukketaloon. Myös joulukarkit oli puoleen hintaan, vegaanisia oli vihreät kuulat, tähtimarmeladit (oikeesti, nää on todella hyviä, vaikkei suuri marmeladien ystävä oliskaan, Halvalta saa joulun aikoihin. ) ja sit Pandalta sellaiset sydämet. Ei mitään ihmeellistä, mut herkkua kuitenkin.

Äsken tuli taas yks paketti. Käytettyjä nukenvaatteita! Hillitön läjä! Tänään saan Tehtaan taas järjestykseen ja tänään leikin nukeilla!! Tämä on lupaus! Lisäksi tänään pitäis tehdä kirjaa varten sienirisotto/ohratto ja muutenkin työstää kirjaa. Ihan suht hyvällä mallilla ollaan, vaikka heikompihermoista saattaisi hirvittää. Aika viime tinkaanhan se jää…

Hei! Nyt tuli paketti Ameriikasta!! Gotta go!

xoxo,

Puputyttö

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s