Pikainen postaus, part 275

Moik!

Nyt on tosi kyseessä! Pakko opiskella! Ja pakko alkaa pikkuhiljaa palauttelemaan niitä tehtyjä tehtäviä opettajallekin. Eilen olin saamassa yksityisopetusta Järvenpäässä ja nyt on aika ottaa opitut asiat käyttöön! Aika paljon niitä laskuja ehdittiin sielläkin jo laskea, mutta nyt pitäis sitten testata, että miten oikeasti opin, vai opinko.

Eilen sain myöskin kuulla, että yhdellä tutulla on ad/hd, ja olin ihan puulla päähän lyöty! Mitä! Aikuinen ihminen eikä yhtään sellainen räkänokkainen pikkupoika, joka riekkuu pää alaspäin puissa kaikki vaatteet aina rikkinäisinä ja kuraisina. Ja sitten kun ne oireet oli niin pelottavan tuttuja oli pakko illalla käydä netistä kurkkimassa lisää tuosta pikkupoikien hulivilitaudista. No, nyt mulla on aika lääkärille ens kuun alussa. Ihan kuumottavaa, kun ei voi enää mennä yksityiselle. Teki niin mieli soittaa Omalle lääkärilleni, mutta enhän mä voi. Ennemmin ostan jotain muovista silläkin rahalla. Mä en nyt ole ihan varma, että mitä ajatella koko asiasta. Tein jonkun testin (ja nehän on aina todella luotettavia!) ja ainakin sen mukaan ihan reippaasti sopisin pikkasen vinksahtaneiden joukkoon. Mutta ei siinä mitään uutta ole. Ei tästä nyt sit tän enempää.

Wohoo!! uusille lukijoille!! Tervetuloa!!!

Mulla ei ole kait oikeen mitään asiaa. Joitain nukkejuttuja tullut postissa, yks paketti oli ollut Kruunuhaan postissa n. 3 viikkoa, kunnes otin myyjään yhteyden, joka antoi seurantakoodin, jolla sitten paikallistin paketin. Soitin postiin, josta ne sitten hankki sen paketin minun lähinpään postiin. Se oli siis mennyt 00750 sijaan 00150. Kun ulkomailla ei harrasteta seiskaan sitä viivaa, mitä me käytetään…Mutta nekään ei siellä Krunikassa olleet reagoineet asiaan mitenkään. Antaneet paketin vaan olla ja möllöttää 😦 Mokomat. Ja sitten oli vielä niin, että yhdestä tilaamastani setistä puuttui osia. Onneksi myyjä löysi ne sitten itseltään ja lupasi lähettää minulle.
Lisäksi tuli kolme vaatetta. Matkalla on yksi nukke ja joitakin vaatteita. Dhl yrittää toimittaa jotain meille, mutten ole siitä ollenkaan varma, että kuuluuko se meille ollenkaan. Saati sitten että mitä siellä olisi. Uusia nukkeja en ole kuitenkaan aikoihin tilannut, vaikkakin yhtä olen yrittänyt kovasti. Myyjä vaan on heittäytynyt hankalaksi. Sain jo järjestettyä nukelle välilaskupaikan, sillä ko. myyjä ei pystynyt lähipostistaan postittamaan ulkomaille. Mutta ei! Nyt se ei vastaa viestiini 😦 Minä niin haluaisin vielä sen “viimeisen nuken”! Ja sit se olis siinä. 😉

Voisin ihan loppuun vielä tehdä esittelyn toisesta nukestani.

Arvon lukijat! Saanko esitellä, Mimi! Simply Sparkly Spark!
Mimi on toinen nukkeni, ostin hänet netistä, eli siis Mimi oli ensimmäinen nettityttöni 🙂 En kyllä enää millään saa päähäni, että mistä nettikaupasta olisin ostanut, enkä löytänyt edes pitkällisen kaivelun jälkeenkään Paypal tililtäni jälkeäkään Mimistä. Ehkä käytin luottokorttia suoraan? No, ihan sama. Mimiin!
(tää kuulostaa varmasti kaikista tosi oudolta) Mimin ja Bambin välillä oli ihan ens alkuun jotain kitkaa. Ne ei oikeen luontuneet yhteen. Rähmä soikoon! En löytänyt niitä ihan ekoja kuvia, missä se näkyis. Mutta se oli kyllä ihan selkee niissä kuvissa. Olen ehkä deletoinutkin ne just sen takia, kun oli niin jäykät nuket niissä. Annoin asian olla ja otin sitten molemmat tytöt mukaan pyöräretkelle, ja johan tuli paremmat kuvat!

Bambi ja Mimi, ihanat ensimmäiset tyttöni
Suloinen Mimi

 Sitten jossain vaiheessa Mimin pikkusisko oli muuttamassa myös samaiseen rakennukseen, jossa Mimi ja tässä vaiheessa jo kolme muuta tyttöä asuivat ja jostain syystä Mimi sekosi. Ja siitä tuli iso tyttö.

Mimin muodonmuutos

 Alkuun olin tästä ihan innoissani, mutta sitten sen silmämekanismikin hajosi ja jotenkin alkoi vaan harmittamaan, että miksi olin mennyt sitä tärvelemään tolleen. Ja Mimi jäi ihan heitteille pitkäksi aikaa. Mimin asunnosta tein kyllä yhden hienoimmista 🙂

Tässä kohtaa Mimin asuntoon oli jo muuttanut Bunny.

Mimi oli siis pitkään ulkona kaikista jutuista, kunnes sain sen verran aikaiseksi, että kiikutin reppanan kauneushoitolaan. Ja kaiken sen maalin ja muun alta paljastuikin nörtti-tyttö 🙂 Mimi oli ihan muuttunut! Ja nuortunut. Mimistä tulikin Alexin pikkusisko, joka tykkää kemiasta ja fysiikasta, ja opiskelusta noin muutenkin, mangasta ja kaikista muistakin nörttimäisistä asioista. Enää en osaa pitää Mimiä yhtään samana tyttönä, jonka alunperin netistä tilasin. 

Mimin toinen muodonmuutos

 Ja ei se kolmaskaan Mimi kauaa jaksanut talossa pysyä, vaan paikkansa otti Nana, ja Mimi muutti Lasipalatsiin (eli alakertaan vitriiniin). Sorry Mimi 😦 Välillä mietin, että jos ostais uuden Simpky Sparkly Sparkin j avaan heivais tän hus pois. En kuitenkaan tee sitä, kun kiinnyn kaiken muun lisäksi myös tavaroihini.

Sit loppuun vielä muita kuvia, laitoinkin niitä jo tonne koko maailman blogiini, mutta te suokit jäitte ilman 😉

Olen puhunut jonkin verran siitä, kuinka tykkään paketoida asioita. Ja ehkä vielä tarkentanut sitäkin, että tykkään paketoida nätisti ehkä korkeintaan kaksi tai kolme asiaa ja sit se alkaakin jo tuntua työltä, eikä olekaan enää niin hauskaa. Paketoiminen olis varmasti tosi iisibiisi tehdä oikein somasti uusilla materiaaleilla, mutta kun mulle tulee ton hillittömän tilailun vuoksi niin paljon paketointikamaa enkä raaski sitä poiskaan heittää, joten käytän kirjekuorista lähtien lähes kaiken uudestaan, joten aina se ei ole niin kaunista.
Just jotkut käytetyt kirjekuoret – Not!

Mutta kun siihen lisääkin nurkkiin kertyneitä tarroja ja muita tilpehöörejä tulee rumastakin kaunista, tai ainakin söpöä 🙂

Tässä pieni paketti, joka lähti ystävälle yhtenä haasteena tms.

 Ja sit vielä niitä pussukoita, tehtyinä uusista kankaista, joista olenkin jaksanut hehkuttaa jo jonkin aikaa 😀

Vihreä retro pupu

Shinkansen ja muita junia

Tässä se huikee eläinkangas, ympärillä niitä tarroja, joista puhuin 🙂 Tälläisen pussukan tilaajalle tulee takuuvarmana noita tarroja mukaan 🙂

Kat esittelee Blythe -pussukkaa. Tää kangas toimii paremmin isossa meikkipussissa, kun toi “Liisa” on noin iso


Musta pohjainen mollamaija
Itse painetut aivot, toisella puolella punainen kala ja teksti I’m not really here
Panda ja pandoja. Pandat on ihania 🙂 Nää varsinkin, kun niistä puuttuu se “ylisöpöys”, ne on jotenkin söpöjä yrittämättä yhtään olla söpöjä. Ne vaikuttaa siltä, ettei niitä vois vähempää kiinnostaa onko ne söpöjä vai ei.
Ruskea retro pupu.

 Ja NYT tää menee opiskelemaan!! Ai nii! Ihan yks juttu vielä! Piiiitkästä aikaan tilasin myös koruosia! Hip hei! Ja todell ahienoja sellaisia! Odottakaapa vaan! Kävin eilen myös kotimatkalla Lassilan Tilalla, mutta siellä oli aika tyhjää. Oli siellä siltikin kivaa. 🙂

xoxo,

5 thoughts on “Pikainen postaus, part 275

  1. Hei mistä sie aina tilaat niitä kaikkia ihania korutilpehööriosia.Tai siis kaikkea sitä söpöä, mistä sie sitten teet koruja?
    Terkuin yksi askaretelukärpäsen purema jota kiinnostaisi näpertää omia koruja.

  2. Moikkis! Kiitos kommentistasi! Pääosin aarteeni ovat joko etsystä (www.etsy.com) tai Evil Baystä (www.ebay.com), ja menet sinne sitten omalla vastuulla 😉 Itsellä ei ainakaan se touhu pysy yhtään hanskassa 🙂
    Hauskoja koruntekohetkiä!

    xoxo,

    Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s