Inspiraatio postaus

Mulla on muutamia vakio inspiraation lähteitä, kuten Liisa Ihmemaassa, Marie Antoinette (siis Sofia Coppolan mielettömän hyvä elokuva, ehkä yksi isoimmista suosikeistani, mä en siitä historiallisesta henkilöstä tiedä sen enempää mitä leffassa oli), Peppi Pitkätossu, Japani ja puput. Varmasti paljon muutakin, mutta tossa nyt muutamia.

Sitten sellaisia enemmän ehkä ajassa kiinni olevia, tai siis sellaisia jotka tulee ja menee, niitä on usein jotkut ihmiset, joihin “törmään” netissä. Näitä on ollut mm. Elsie Flannigan (http://www.abeautifulmess.com/), Twinke Chan (http://www.twinkiechan.com/) ja nyt tuoreimpana Mab Graves http://mabgraves.com/. Olis ehkä ollut nätimpää laittaa linkit noihin nimiin…sorry! Mua vähän harmittaa/nolottaa innostua jostain ihmisestä, mutta minkäs teet 🙂
Muita sellasia tulevia/meneviä juttuja olis sirkus, ja ei tietenkään oikea sirkus jossa eläimiä, vaan ajatus sirkuksesta jossa karvaisia naisia, voimamiehiä, temppuja tekeviä eläimiä jne. Kummallisuudet, muttei eläinten viihdekäyttö.  Dexter -tv sarja, Frida Kahlo, Prinsessat, MLP satumaailma jne.

 Mitäköhän muut avielä? No ehkä just se, et ennen kaikkea just noista ihmisistä saa intoa yrittää itsekin tehdä jotain “hienoa”, siis ylipäätään saada jotain aikaseksi, ehkä toi muu on enemmänkin sellaista “ompas nää ihania” juttuja, mutta kyllä ne jollain tapaa luo sitä tunnelmaa ja sitä ympäristöö missä mäkin elän ja sitä kautta sitten vaikuttaa siihen, esim. minkälaisia koruosia tilaan, eikö totta?

Ja sit vaikka se Dexter, kun sitä oli katsonut tarpeeksi monta jaksoa putkeen (vaikkakin koko viime kausi katsottiin sitä sitä vauhtia, kun jenkeissäkin uusia jaksoja ilmesty, eli ei päässyt ahmimaan) niin kummasti alkoi vilisemään mielessä irtonaiset ruumiinosat ja niinhän sitten vanhoilta barbeilta alkoi irtoilemaan jalkoja ja käsiä 🙂

Kerroinko jo, että olen päättänyt pistää Madeby putiikin  pillit pussiin? No, näin on aikomus tehdä. Ihan tässä lähipäivinä on tarkoitus poistaa sieltä osa koruista ja kaikki jäljelle jääneet pistää isoon aleen ja sit suunnata energia ja innostus kohti Etsyä!

Eipä mulla istten tällä kertaa muuta! Olis kiva kuulla mistä muut saavat inspiraatiota omiin touhuihinsa!

xoxo,

Voi Rähmä, jokin kieltäytyy lataamasta pupukuvaa 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s