Täyttymys, ainakin hetkeksi. (nyt jo kyllä haluaa lisää!)

On tietenkin ihan väärin ajatella/tuntea näin, mutta tuntuu kun veri olisi vähän rauhoittunut ja sisälläni olisi pienoinen rauha. Eilen kotiutui ehkä maailman hienoin nukke. Tyttö, jolle kuvat eivät tee oikeutta, tyttö joka ei ole lähimainkaan yhtä upea kuin vaikka Alex (Margo), mutta aivan mahtava nukke, joka on yhtä hieno kuin kaikki nukkeni yhteensä. Saanko esitellä, kiroileva Polly.
Polly tuli eilen illalla Australiasta. Eikä se reppana yhtään tajunnut mihin se joutu. Asuvalintakaan ei mennyt ihan nappiin, autosta puhumattakaan. Pääsi kuitenkin heti Bunnyn sänkyyn nukkumaan. Tai ainakin yrittämään nukkumista. Onneks tulee huomenna nukkekavereita, niin pässee oikein kunnolla hekuttamaan 😀

Aivan mielettömän hienoa, kun on niin keväistä. C kyllä osas keroa, että ens viikolla olis taas paljon kylmempää. No,a inakin nyt on ihanaa! Paikoin pyörätietkin on paljaana! Mahtavaa! Rakastan kesällä pyöräilyä, kun se on niin vaivatonta! Talven jälkeen osaa todella arvostaa lumetonta maata. Meillä on muuten Suomessa, tai ainakin Helsingissä todella hyvät pyörätiet. Toki niitä soisi olevan enemmänkin, ja musta olis ihan oikein, jos ensiks pyörä- ja kävelyteiltä vietäis lumet ja sitten vasta autoteiltä. Mutta sitä odotellessa nautitaan tästä mitä meillä nyt jo on. Kun oltiin C:n kanssa Portlandissa, jossa Jenkkeihin nähden paljon pyöräilijöitä (tosi paljon hipstereitä, joille pyörä tuntuu olevan sopiva kapine brassailuun), niin pääasiassa pyöräiltiin autojen seassa, kun ei ollut pyöräteitä. mä en kyllä tiedä kumpi olis parempi, se, että olis autotiellä pyörille maalattu oma kaista, vai tää meidän tyyli, jossa ollaan toisella puolella kävelytietä. Voisin kuvitella, että jos oltais autojen seassa niin meidän oikeudet (niin, siis liikennesäännöt antaa oikeuksia myös pyöräilijöill, saattaa tul aihan uutena asiana joillekin) olis paremmin huomioitu. Mut toisaalta vois se olla kyllä aika vaarallistakin. Kun meillä taas pyöräillään laidasta laitaan. Siis niinku ikäluokat on kaikki edustettuna. Kaikki autot pois ja pyörät autoteille.

Joop. On perjantai, joten siivosin myös tossa meidän jääkaapin. Paljon tähteitä, riisiä ihan liikaa. Mutta kaikki tullaan kyllä käyttämään pois. 😀 Mitään ei olla jouduttu heittämään kuluneella viikolla pois. Puput jopa söivät salaatinkannat 🙂 Mutta niinhän ne aina. Keskimmäisellä hyllyllä soijamaitoa lukuunottamatta kaikki on jotian jämiä. Ja lisää jämiä tossa punakantisessa purkissa, sekä riisiä “sinisessä huoneessa”. Mutta kuten jo sanoin, kaikki tullaan syömään pois, ei syytä huoleen. Lapsetkin ovat isällään viikonlopun, joten voidaan ihan hyvin syödä “mitä sattuu”. Olen säilönyt (säästövimmassa) purjosta niitä lehtiosia, ajattelin että jos tulee paljon lisää vihannesten jämiä, voisin keitää niistä kasvisliemen. Mut ehkä se menee jo liian pitkälle. Mut ainakin aion viikonloppuna tyhjentää pakastimesta omenat, teen nukkeystäville omenapiirakan. Toivottavasti mulla on niitä tarpeeksi! Ajattelin myös itse tehdä vaniljakastikkeen, joista ei itse tehtynä kyllä tule yhtä herkkuja kuin kaupan kummallisista aineksista tehdyistä. Mutta hyvää kuitenkin piirakan kanssa. Lisäksi olen ajatellut tehdä taas leipää ja ennen kuin lapset tulee, niin teen sitä soijamaitoa (ihan, jotta saadaan okaraa, josta tehdä niitä kalapalleroita, jotka on ehkä ihan parhaita).

Huomasin juuri syyn lähteä kauppaan. Nyt heti. Uusi Yotsuba on ilmestnyt. Melkein kaksi viikkoa sitten! Miten multa päässyt menemään sivu suun. Ja on harmillista huomata se netistä, kun kaupassa se tuntuu lottovoitolta!

Koulu on vierähtänyt taas kunnolla käyntiin, ihanaa kun on muutakin kuin vaan “tärkeitä ” aineita. Tässä jaksossa siis matikkaa, enkkua ja äikkää. Eikä niillä millään ole väliä. Tai siis on tietenkin, muttei niin paljoa. Onhan mulla lisäksi kemia ja bilsa etänä. Tein eilen kemian läksjä. AIvan kamalaa. Katsoin lopulta kaikki vastaukset kirjan takaa. Jotain yritin, ja onnistuin saamaan kaikki vastaukset väärin. Tavallaan siis jotain siitä ehkä oppinutkin, mutta ymmärsin siis just toisinpäin. Edistystä sekin? Pitäis vaan lukea. Joka nyt ehkä vähän helpompaa, kun ei ne tehtävät niin ahdista. Niin, j asit siirtyäkin jo seuraavaan kappaleeseen. Pahus!

Ja koska sain koulujuttuja aloitettua, niin pystyin paremmin tekemään myös Pinkkistä. On olut taas niin mukavaa Tehtaalla!  Niin mukavaa, etti mun tarvitse ahtaa itseäni täyteen suklaata, ja vihdoin ja viimein paino lähtenyt laskemaan. Hitaasti, mutta varmasti. Ja toivottavasti myös pysyvästi. Olen silti paljon yli kaikkien hälytysrajojeni, mutta ehkä niillä nyt ei niin kauheasti ole väliäkään? (on niillä) Mutta heti kun pääsin (pääsinkö?) pois siitä märehtimisestä, aikaansaamattomuudesta niin kaikki on taas paljon paremmin. Karkkiakin syön paljon maltillisemmin. (mutta kuinka kauan?) Enkä ole ainakaan kahteen/kolmeen? päivään tilannut mitään! Vaikka välillä oikein hakemalla hakenut jotain ostettavaa. Kyllä tämä tästä.

Olen siis vähän ommellut. Ei vielä oiekin mitään valmista näytettävää. Mutta tätä ompelupöytää kyllä. Mähän vaihdoin järjestystä jonkin aikaa istten, ja olen kyllä ollut tosi tyytväinen uuteen set uppiin. Mutta kyllä tohon ompelupödälle jää pikkasen liian vähän tilaa. Välillä joudun ottamaan pöydän alta hyllykön pois, kun tuntuu etten meinaa mahtua. En kestä, jos jaloilla ei ole tilaa tai joku osuu muhun kun omelepn (hahah!!!)

Ja olen myös tehnyt koruja. Tein Etsyä  varten paljon koruja. Ja nyt on ilmaantunut toinenkin paikka, jonne olen menossa kimpuineni ja kampsuineni, jos vaan mukaan mahdun. Jotain ihan uutta, josta kerron lähiaikoina enemmän (niin salaperäistä että!).

C:llä on nuha ja Kenai tonkii roskiksesta nenäliinoja. Ja syö niitä. Napsuka!

Hassua, ettei kukaan lukijoista halunnut jakaa mitään siitä Pinterestistä 😦 Onko se kannattava paikka, jos siis kiinnostaa ainoastaan saada jalansijaa omille jutuilleen? Mä en millään haluais uutta paikkaa netissä, jossa “pitää” roikkua. Mutta joo. Ihan sama, niin kuin mun lapset sanoo.

Nyt kauppaan! Yay!! Tässä kuussa tulossa ainakin yksi arvonta!! Ja kaikkihan arvonnoista tykkää!

xoxo,

One thought on “Täyttymys, ainakin hetkeksi. (nyt jo kyllä haluaa lisää!)

  1. Kannattaa sitä Pinterestiä pitää, siinä kestää aikansa mutta kyllä ne kuvat *jossain vaiheessa* jakoon lähtee. Ja kannattaa vähän spämmätä sitä aina blogissa ym.. mailaile mulle niin vinkkaan 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s