Rahalla saa!

Nuket on kansainvälisessä levityksessä, nää muut toistaiseksi vaan täällä, yksinoikeudella teille 🙂

Kaikkiin hintoihin lisätään postikulut, tai sitten sovitaan noudosta tms. Olen aika liikkuvainen, joten paljon on mahdollista. Erityisesti välillä H:ki-Järvenpää on suht helppo järjestää.

 Sylvanian Families, tyypit 1 €/kpl, kaikki 13 kpl yht. 10 € Myyrä oik. reunassa on menettänyt kaiken karvan, toinen hiiristä hännän.

Re-ment Little Twin Stars -setti, johtuen tosta tarjottimesta tähän tulee turhan isot postikulut, joten mielellään vain nouto tms. Hinta 4 €

 Byääh. Pinzulan ja mun toinen Tama myynnissä. Molemmissa ainakin tällä hetkellä toimivat paristot. Uudempi 5, vanhempi 4 euroo. Vanhemmassa joku lyhentänyt ulompia tappeja, silti käyttökelpoinen.

 Nuket.
Monique Magnifique. Itse maksoin postikuluineen tästä n. 140 euroa, tarkoituksena tehdä myöhemmin sillä sievoinen voitto. Mutta nyt ei ole aikaa odottaa, että sen arvo nousis. Joten myyn tappiolla 120 euroa. ILMAN aurinkolaseja. Eli muuten iskemätön, mutta lasit sieltä ujutin pois.

Yksi aarre-tytöistäni, joka ei jostain kumman syystä vaan koskaan tuntunut “omalta”. Kaunis punatukkainen Precocious Candy’s Mushroom. Kaikki alkuperäiset härpäkkeet mukana. Hinta 160 Euroa. Ebayssä pyydetään puolet enemmän 🙂

 kolme Re-ment settiä, nrot 2, 3, 4. Ekassa kuvassa näkyy ehkä selkeiten. Avaamattomia, hinta 4€/pakkaus

Night Flower, vasemmassa jalassa kolme jälkeä, joita en ole onnistunut saamaan pois, kts. kuvat. Ei omia vaatteita, ei standia, eikä alkuper. laatikkoa. Yksi pari silmistä pitää rullata käsin, muut toimii narusta vetämällä. Muuten ihana nukke. Suora tukka, joka kahden letin jäljiltä kovin kihara. Hinta 80 euroa. Itse maksoin satasen, samassa kunnossa, ilman vaatteita, mutta tarviin rahaa, niin saa tulla vähän takkiin.

Toivottavasti löytyis ostajia suomesta, kun noi ulkomaiset postitukset on aina vähän kuumottavia ja must aolis muutenkin ihana seurata, edes etäältä, aarteitteni uutta elämää.

xoxo,
Raisa

8 thoughts on “Rahalla saa!

 1. Aaagh. Mä saan rahnaa vasta 3.9. joten jos Precious Candy's Mushroom on silloin vielä vapaana, niin ostaisin sen… Mutta jos joku tahtoo napsia tytön itselleen sitä ennen, niin Ok. Ensi kuussa joka tapauksessa ostan yhden nuken. Ja sitten taas hillitsen itseni hetkeksi aikaa. Hih!

 2. Voi ei! Sä alat kuulostamaan ihan multa! Ihanaa! Lisää vaan nukkeihin hurahtaneita ihmisiä maailmaan!
  Mä en osaa oikein sanoa, että haluanko mä enää, että kukaan sitä ostais. Siis kyllähän mä ne rahat kipeästi haluaisin, mutta ehkä mä kuitenkin ennemmin toivoisin, että sä saisit sen. No, ainakaan mä en enää sitä erityisemmin kaupittele, jotta jäis paremmat mahkut sulle 🙂

  xoxo,
  Raisa

 3. Kohtalolla olkoon sormensa pelissä, katsotaan mitä käy. Joo, mä olen aina ollut aika paha shopaholisti, nyt se kanavoituu muovisiin nukkeihin. :O Mutta yritän pitää talouden tasapainossa, juu. Hih x 2.

  ^____^

  <3 <3 <3

 4. Tää on tietenkin vähän säälittävää, mutta olen jollain tapaa tosi hyvilläni, etten ole ainoa “kilahtanut” 🙂
  Mullakin on kova yritys ton tasapainon säilyttämiseen, toistaiseksi en ole siinä kovin kehuttavasti onnistunut. Tai no, oonhan kuitenkin. Edelleen pystytään maksamaan laskut suht ajallaan ja muuta sellaista vastuullista :)Ja aina kaapeissa on jotain syötävää. Eikö se jo riitä tasapainoon? 😉
  xoxo, Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s