Nyt se selvis…

siis kaikki Ristoon liittyvä kummallinen käytös, jähmettyneet hetket, jatkuva mmmmm -huokaukset.

Eilen illalla saatiin tietää, että Risto on kuulunut Venäjän Kuninkaalliseen Laivastoon ja niillä seikkailuilla päätynyt sitten Jamaicalle. Jamaicalla se on rannalla tavannut jonkun rastafarin, joka on myynyt sille kookospähkinän. Niistä oli sitten tullut kavereita, kookospähkinästä kookosmaitoa lipittävästä Mmmmm-Ristosta ja siitä pipopäisestä päivettyneestä rennosta miehestä. Laivasto meni menojaan, ja Risto jäi rannalle maitoa litkimään. Aurinko paistoi ja elämä oli ihanaa.

Kunnes laivasto palasi hakemaan loikkaria. Meinasivat lähettää Riston Siperiaan työleirille, mutta armahtivat ja sen sijaan sulkivatkin tarhalle Viipuriin. Josta se sitten meille päätyi.

Ollaan nyt pari vuotta ihmetelty, miten Risto aina välillä jähmettyy, ihan kun sillä ajatus katkeais ja se vaan unohtuu tuijottamaan tyhjyyteen. Ja usein levätessään se huokailee jotenkin niin kaihoisasti ja silti tyytyväisenä Mmmmmmmmm. Nyt tiedetään mistä on kyse. Se muistelee päiviään Jamaican porottavan auringon alla, kaislamatolla pötköttelyä ja kookosmaidon ihanaa makua.

Voi Risto.

2 thoughts on “Nyt se selvis…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s