Vitun jouluvalot!

Saatana. En tiedä kuinka monennet valot on meneillään, mutta ne oli vikat! Johtoja jyrsiit joko puput tai oravat. Toiseks viimeset kyllä katko kompuroiva mieheni. Se amerikkalaisen pokalla kyllä vaihto ne uusiin. just noihin, jotka on nyt katkipoikki. Yhdet valot mies veti kirveellä, kun teki lumitöitä. Ok, kuulostaa ihan idioottien touhulta, mut oli portaat niin jäässä.

Joulukuusen valojen vika joulu oli 2012. Nyt niihin on vaihdettu ties kuinka monta lamppua, eikä siltikään toimi. Saatana, ollaan sitten pimeessä. Ja mä vielä rakastan (liioittelematta!) värikkäitä jouluvaloja. Mä oon tossa meidän ikkunan takanakin vaan seisoskellut ja ihaillut värikkäitä pikkuvalojani. En seiso enää!

Ikinä mä kyllä ite niitä valoja ripustele, en kuuseen enkä pihalle, kun menee hermot niihin ihan saman tien. Jo pelkkä ajatus saa verenpaineen kohoamaan. (ei siinä, että sitä olisin mitannut, mutta kunhan sanoin.) Vihaan sitä johtojen sekamelskaa ja sitä, ettei kaikki valot pala ja jotenkin sitä, ettei se koskaan mene tosta noin vaan, heittämällä.

No, enää ei tarvii murhetia. En ikinä osta jouluvaloja. Lahjaksi kyllä saa tuota. Erityisesti tykkään niistä, missä on siis montaa eri väriä. 😀  Tollaset eläinhahmot olis kans kivat. Tai joulupukki.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s