Voi paska.

En saanut eilen mitään valmiiksi. Tuhersin vaan koneella, koko päivän. Paljon kyllä ihan oikeaa asiaa, tai siis niinko Pinkkikseen liittyvää. Just kuvien kanssa nysväämistä, ja uusien tuotteiden listausta kauppaan. Kamalasti menee aikaa siihen. Ja sitten jos vielä latailee kuvia faceen, niin koko ajan täytyy tietenkin olla niiden kommentteja ja tykkäyksiä kyttäämässä…Joten ompelut jäi todella vähiin. Ja kun Tehdaskin näytti tältä _MG_7209 _MG_7208

 

niin mun teki vaan mieli koko ajan keskeyttää, ja laittaa kolme tavaraa paikoilleen. Viisi tavaraa vaan. Vielä kaksi. Ja sit me katsottiin joku dokkari Banksystä. Mut se olikin lopulta kuitenkin sit siitä tyypistä, jonka piti tehdä se dokkari, mut se ei osannut. Ja sit siitä tuli “Suuri Taiteilija”. Täyttä kopioitua paskaa. Mut katutaide itsessään niin hienoa. Ja just niinko se oikea taide, tai siis kekseliäisyys siinä taiteessa. Joku teki pieniä mosaiikkeja, ja kiinnitti niitä ympäri kaupunkia, ilman sen kummempaa sanomaa. Se on hienoa. Ei siinä, että sanoma olis pahasta, mut et jo se hetkellinen tilan valtaus ja koristaminen riittää sanomaksi. Pitää uusin silmin katsoa täst edes kaiken maailman tarroja ja muita, mitä paikalliset kiinnittävät ympäristööni.

Niin, dokkarin jälkeen jatkoin ompelua, kunnes siipan painostus nukkumaan menosta alkoi käydä niin raskaaksi, että oli joskus kympin jälkeen annettava periksi, vaikkei mikään ollutkaan vielä valmista. Pöh!! No, tänään jatketaan. Pian!

Säästökuurini jatkuu edelleen. Kamalia nukkehoukutuksia ollut, mutta en ole sortunut! Onneksi rahat on edelleen aika tiukasti niissä lentolipuissa kiinni. KLM:llä saattaa mennä hitto soikoon KUUKAUSI siihen, että ne palauttaa ne rahat! En voi ymmärtää. No, säästyypähän ainakin vähän pidempään. Haluaisin kovastiitselleni jonkun haasteen, vaikka tyyliin 50 euroa viikossa ruokaan tms. Mutta kun toi toinenkin ostaa ruokaa eikä mulla ole mitään tarvetta sitä estellä 😀 Ja sit taas siinä ei olis mitään mieltä, ellei molemmat ole mukana. Ja ilman haastetta kaikki on ihan tylsää.

Tänään katsastamaan auto! Ja kirjastoon! Wohoo!! Toivottavasti osa varaamistani (säästämiseen innostavista) kirjoista olis jo tullut siihen mennessä. Tietenkin saan niistä sähköpostiin viestin, mut jos ne ei ole vaikka vielä ennättäneet laittaa niitä viestejä eteenpäin…? En edes muista mitä varasin, ainakin Moneyless Manin. Olen sen kertaalleen lukenut, mutta nyt tekee mieli lukea uudelleen.

Ei muuta, akku loppuu ja on jo korkea aika mennä ompelemaan ja pakkaamaan tilauksia! Jee! Suloinen arki!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s