Kuulumisia, stressin purkua?

Heips!

Ei mitään sen syvällisempää aihetta tälle postaukselle, ehkä enemmänkin sellainen päiväkirjamainen merkintä, mitä aiemmin tein enemmältikin.

Tiedän, että tämä on (ainakin minulle) ihan normaalia, mutta kyllä syö miestä! Olen niin stressaantunut tulevasta Blythe tapahtumasta Amsterdamissa! Aina, erityisesti jos on uudet myyjäiset kyseessä, jännitän ennen myyjäisiä. Usein se on kuitenkin ihan hyvää jännitystä, sellaista kutkuttavaa. Nyt on vaan kuluttavaa ja hermoja raastavaa. Mä en voi käsittää mitä hittoa olen ajatellut kun tähän olen ilmoittautunut. Siis oikeesti? Samanlainen, tai ainakin samankaltainen pakokauhu oli ensimmäisessä Ofeliassa, mutta siellä se tuli vasta paikan päällä. Kun näin muut myyjät. Nyt tiedän jo etukäteen mitä huippunimiä siellä on ja jotenkin se vaan kauhistuttaa. Ei siinä, eihän se mikään kilpailu ole, mutta ajatus siitä, etten saa mitään myytyä kyllä hirvittää.

Tiedän kyllä myös sen, että vielä enemmän harmittaisi (eikä tämä siis edes harmita, hirvittää vaan), jos en olisi ilmoittautunut leikkiin mukaan. Kyllä tämä pienempi paha on.

Olen ommellut niin paljon, että koko touhu alkaa maistumaan puulta. Koko Tehdas on ihan kamalan kaaoksen vallassa, kun kaikki projektit on siellä hujan hajan. Eilen illalla, ommellessa, tai kun se alko tympimään keksin jostain (tiiättekö sen, kun etsii jotain ja sit huomaakin siinä etsiessä jotain muuta, ja sitten se joku muu saakin unohtamaan kaiken muun ja alkamaan puuhaamaan jotain toissijaista sen vastalöydetyn parissa…) Japanista ostamani leimasimen teko -setin. Siis sellaisen kun itse niitä kaiverretaan jostain pyyhekumia muistuttavasta matskusta. Niitä siinä sitten aikani kaivertelin, kolmannesta tuli niin hyvä, että se pääsi yöpöydälle. En vaan raaskinut jättää sitä yläkertaan yöksi. 🙂

Niin, ommella pitäis. Vielä tämä ja huominen päivä aikaa. Huomenna pitäis kyllä jo keskittyä viimeistelyhommiin.

Kyllä tää tästä. Ei mulla muuta.

Moi.

xoxo,
Raisa

IMG_7361

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s