Kunnon (roska)ruokaa, kiitos!

Joo, se leikki loppui sitten lyhyeen. Ei vaan pystynyt. Vaikka alettiinkin kokkailemaan toisen kirjan ohjeiden mukaan alkoi terveellinen ruoka tökkimään niin pahasti, ettei syömisestä meinannut tulla yhtään mitään.

Eilen aamulla söin vielä raakapuuroni, mutta lonaaksi menikin sitten jo Just Vegen Golden Plate, tms. Soijaleikkele ranskalaisilla, munakoisolla ja salaatilla höystettynä. Kotiin päästyäni join vanilja kokiksen jättiläismäisellä nautinolla. Taivaallista. Päivälliseksi “BLT” voileivät ja Samba sipsejä, vanilja kolalla siivitettynä. Parasta!! 

Jonkinlainen omantunnon pistos ja harmitus tässä päätöksessä kuitenkin on. Harmittaa, että jäi viikon vajaaksi. Mut ihan sama. Ei vaan pystynyt. Illalla maha oli iloisen sekaisin. 😀

Hyvä viikonloppu ollut, vaikken oikein mitään ole aikaiseksi saanutkaan. Siis ompelun saralla. Eilen illalla istuin selän tohjoksi järjestellen lattialla Blythe sälää. Mulla aina kerääntyy niitä (ja kaikkee muutakin) kasoihin ja laatikoihin ja pusseihin, tyyliin että järjestän sitten joskus. No, eilen oli se joskus. Mulla on kyllä hitto soikoon niin paljon tavaraa. Ollaan suunniteltu, että sitten kun poikaset lähtee pesästä, ja aika on koirista jättänyt muutetaan pois. Rapakon taa. Onhan tää ollut aiemminkin mielessä, mutta nytten kun alkaa tuntumaan siltä, että noi lapsoset oikeasti vois joskus itsenäistyäkin, niin tää ajatusleikki tuntuu todellisemmalta. Ei siinä, onhan tässä vielä monta vuotta aikaa täällä elellä ja olla, mutta on ihan kivaa katsella tavaroitaan sillä silmälle, että toi nyt ainakin saa sitten kyytiä. Ja ehkä mä voin ottaa tämän käyttööni kun yritän olla ostamatta jotain! Nerokasta! Eipä siinä, kuten jo sanoin, tässä on vielä monta vuotta aikaa muuttaa mielensä. Ei aleta vielä pakkaamaan. 😉

Tavaran vähennyksestä tulikin mieleeni, että perjantaina tuli uusin nukkeni! Aaaah! Se on niin mahtava! Ennen kuin se saapui, mä kuvittelin, että sen mahtavuus on siinä sen asussa. Katsokaa itse! 126 Doronjo x Blythe3 10544336_10152191515425738_4574760569560460918_n 10550990_10152191511280738_4914319918756388208_nMutta toi viimeinen kuva paljastaakin, että mahtavuuksien mahtavuus on itse nukessa. Se on niin kaunis! Ja mä olen niin iloinen! Paljon nukke-energiaa ilmassa! 

Lauantaina mentiin Nuuksioon. Vai olikohan se sittenkin perjantaina? Ihan sama. Mentiin kuitenkin.(Pe.) Tein meille raa’at eväät. Yököttää kun ajattelen niitä. Sitä ennen olin käyttänyt 140 euroa pähkinöihin ja siemeniin ja muuhun terveelliseen ravintoon…Siinäkin muuten yksi ihan hyvä syy syödä perusruokaa, raakaruoka on väistämättä kallista. Mikä on ihan naurettavaa, senhän pitäis tulla edullisemmaksi, kun sitä ei ole liiemmälti prosessoitu. Whatever. Tein “peunasalaattia”. Se oli silloin sitä syödessä hyvää, mutta jälkeenpäin sen ajatteleminen saa vatsan vellomaan.

Mulla oli muutama nukke mukana, otin niistä kuvia siinä patikoinnin lomassa. Oli kivaa!

1910262_10152192405280738_5221815312919757887_n 10559770_10152192373770738_339400588546470285_n

Eilen sitten kävin Aleksis Kiven Kadun katukirppiksellä. Reippana tyttönä poljin, vaikka olikin kamalan kuuma. Ostin pieniä patsaita/koriste-esineitä, pinkin muovisen hirvenpää “trophyn”, pientä sälää, “antiikkisen kiinalaisen” lipaston tytöille, t-paitoja, Piisamille housut ja poislähtiessä vielä kolme ponia. Niistä olin ehkä eniten innoissani. Olin ärtynyt kun ne oli tien väärällä puolella myymässä, mut kun valot vaihtu juuri sopivasti vihreiksi niin, että mun oli melkeinpä pakko mennä sinne, niin ajattelin sen olleen jonkinlainen merkki siitä, että siellä olisi käytävä. Ensimmäisistä pöydistä ei mitään, mut sitte tärppäs. JA saamari soikoon se myyjä vaan jaaritteli jonkin ärsyttävän puheliaan naisen kanssa. Mun teki mieli vähän tuuppasta niitä, kahmaista ponini ja polkaista karkuun. No, hampaita narskutellen odotin kiltisti, vaikken edes päässyt pyöräni ja sen jaarittelevan akan takia ottamaan niitä turvaan syliini, pois muiden ahnailta käsiltä. Ei ei. Tunnit kului, hiki valui ja se nainen vaan pölisee jotain turhanpäiväistä. Lopulta kuitenkin ottaa ostoksensa ja poistuu. Siinä kohtaa en edes tiennyt, että mitä se oli ostamassa, senkään takia en voinut kahmia niitä poneja syliini. Entä jos se olikin ostamassa niitä??!? Ei, ponit ovat nyt meillä. Kolme baby ponia, kaksi niistä mulla taitaa jo olla, kolmas sen verran uusi etten mä niitä oikeastaan edes kerää, mut kun mulla ei sellaista ohutsiipistä ponia entuudestaan ollut, ainakaan kokonaista. Yksi siipipuoli varsa kylläkin, jonka nappasin joskus tienposkessa olleesta laatikosta, jossa luki SAA OTTAA. Minähän otin. On muuten ihanaa kun ihmiset tekee tollaista, että saa ottaa yllättävistä paikoista. Matkalla kirppikselle, ja sieltä pois jätin jälkeeni muutaman dinosauruksen, yhden koppakuoriaisen sekä kaksi eläinpussia. Toivottavasti joku ilahtuu niistä yhtä lailla kuin minä ilahduin niiden jättämisestä. 

Paljon puuhaa tälle päivälle, joten parasta polkaista päivä käyntiin! Heissulivei!

xoxo,

Mää ja mun tukka!

4 thoughts on “Kunnon (roska)ruokaa, kiitos!

 1. Ortodokseilla on nyt paasto 1.-14.8. jonka aikana ei syödä eläinkuntaa eikä herkkuja tms. Tarkoitus elää yksinkertaisesti ja säästeliäästi. Että kanssavegaani täällä moi! Tuo uusi nukke tuntuu katsovan suoraan “kohti” ja “läpi” tuossa alemmassa kuvassa. Tummat silmätkö sen tekee? KAUNIS!

  • Kiitos Liiolii! Olen myös oikein iloinen paastostasi, olkoon syy sille mikä tahansa! 🙂 Jossain vaiheessa, ehkä noin 20 vuotta sitten kasvissyönti oli “muotia”. Ja oli tietenkin erittäin tärkeää, että olit ollut kasvissyöjä ennen kuin siitä tuli muotia. Minä vaan olin tosi iloinen, sama mitkä motiivit itse kullakin oli eläinten syömisen vähentämiselle. Sama juttu veganismin kanssa. “Hollywood tähdet” käyttää veganismia laihdutuskeinona. Pinnallista, mut ihan sama! Ainakin saavat veganismin vaikuttamaan haluttavalta ja coolilta. 🙂 Ehkä paaston jälkeen huomaat voivasi paremmin ja haluat jatkaa sitä! 😀
   Uusi nukke on kyllä huimaava! Käsittämättömän kaunis!
   xoxo,
   Raisa

  • Kiitos Talviomena! Uskon, että sinulle kyllä vielä poneja tulee lisää! Onneksi niitä on aika hyvin liikkeellä, ja sitä kautta voi kokoelmiaan kartuttaa. Ponit on ihania! ❤
   Ja kiitos nukkekommentista, uutukainen on kyllä uskomattoman kaunis!
   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s