Täydellistä teetä.

Eilen oli mainio päivä! Aikataulu meni mönkään heti aamusta, kun jäin jumittamaan koneelle, mutta päästyäni vauhtiin sain paljon tehtävälistaltani ruksittua. Kuten varmaan muistatte, minulla on tapana tehdä etukäteen lista tulevan/seuraavan päivän asioista, jotka haluaisin saada tehdyksi. Käytän tarkoitukseen vihkoja ja muistikirjoja. Tällä hetkellä on menossa Sashan tekemä ihana muistikirja. (Jos ja kun haluat omasi, niin TÄÄLTÄ niitä saa! Lämmöllä suosittelen, ihan jo senkin takia, että Sasha on ihana. ❤ )

Niin, yhden aikoihin menin kirjastoon prässäämään aiemmin leikkamiani vinyyleitä kankaisiin. Kuumaa puuhaa näillä helteillä!

Tämän jälkeen Thehuoneelle teetä ostamaan ja teestä nauttimaan Sashan kanssa. Siinä odotellessani ostin jonkun lehden suosittelemaa (en muista lehteä, leikkasin vaan joskus aikapäivää sitten nimen ja kuvan talteen) pirun kallista teetä. 23 €/100 g. Toistaiseksi kalleinta teetäni. Olin jo Damista ostamastani n. 18 euron (/100g.) teestä ihan haltioissani, saati sitten tästä. Lisäksi ostin sitä maailman ihaninta Sakura senchaa. Sehän ei siis todellakaan ole mikään hienostunut snobbailu tee, vaan melko esanssinen maustettu tee. Ja niin pirun hyvän makuinen että! Olin jo valinnut paikan päällä nautiskeluteekseni jonkun maustetun (rohkeana päätin kerrankin kokeilla jotain muuta kuin sitä sakuraa!) teen, mutta innostuin sittenkin antamaan ammattilaisen tehdä valinnan puolestani. Ja voi pojat miten hyvää teetä sainkaan. Entietenkään muista nimeä, mutta se jo tuoksui niin huumaavalle että lähti sukat pyörimään jaloissa. Yleensä en ihan hirveästi tykkää vihreän teen tuoksusta silleen kuivana. Osa jopa haisee. Tämä tuoksui. Väriltään oli lähes neon vihreää. Onhan se Japanista, mahdollisesti jostain Fukushiman läheltä ;). Leikki sikseen. Aivan mahtavan ihanaa teetä. Ja siitä sai sitten myyjän ohjeiden mukaan haudutettua vielä toisen pannullisen (minulla haudustusaika 20 sekuntia). Olisi saanut kolmannenkin, mutta ei enää jaksanut juoda niin paljoa. Aivan mahtavaa teetä. Ja seurakin oli ihanaa. Hyvä päivä!

DSC05361

Nuketkin sai teetä. Ja vielä niin, että se myyjä/tarjoilija toi ne tarjottimella. 🙂

Teen jälkeen tiemme erkanivat, minä menin sushipaikan kautta kangaskauppaan. JA kangaskaupasta Senaatintorille, nukkeja kuvaamaan. Ja sitten Ruohonjuuren kautta ensimmäistä kertaa ikinä Tigeriin. Siitä ei ole pitkä aika, kun ensimmäistä kertaa havaitsin ko. kaupan olemassaolon. Ja silloin päätin, etten tule koskaan siellä käymään. Ilman mitään syytä, ihan vaan sen takia, että voin sanoa etten ole koskaan käynyt siellä. Ihan niinkuin voin sanoa, etten ole koskaan käynyt Gina Tricotissa tai Mangossa. Harmittaa, että on tullut Clas Ohlsonilla käytyä muutaman kerran. Etten voi siellä käymättömyydellä rehvastella. Niin, joku laittoi minulle FB:ssa viestin pienen pienistä ostoskärryistä, jotka sopisivat nukeilleni. Argh! Meinasin jo pyytää, josko joku toinen olisi voinut käydä ne minulle hakemassa, en sitten kuitenkaan kehdannut. Joten Tigeriin siis. Siellä oli ihanaa!! Tuli vähän mieleen joku pieni Daiso, vaikkei siellä Tigerissa ihan samanlaisia kummallisuuksia ollutkaan kuin Daisossa välillä näkee. (Daiso siis Japanilainen vastine €uro/dollari kaupoille.) Ostin kahdet ostoskärryt, sipsejä ja helmiä. Ihanaa! Ja halpaa!

Eipä sitten muuta. Tiistaina leivoin ja touhusin ihan megapaljon! Kuusi kesäkurpitsaleipää, raparperipiirakan, browniesseja, tein mysliä, keitin viisi kiloa tomaatteja kastikkeeksi, pyöräilin pari tuntia, kävin työhaastattelussa, allekirjoitin työsopparin ja katsoin vielä huonon elokuvankin loppuun! Melkoinen täti!

Nyt ompelemaan yökkösiä ja lepakoita! Hei! Ennen kuin menen niin pari sanaa säästämisestä. Mä oon siis tosiaan puolittanut luottokorttilimiittini, ja nyt reilu puolet maksanut siitäkin limiitistä mitä jäljellä on. Mutta! Aina kun mä ajattelen asiaa niin mun alkaa tekee mieli “kaikkee”. Niinko se vapaalimiitti olis säästettyä rahaa. Ja vaikka mä kuinka teen erilaisia päätöksiä, kuten vaikka etten ostais nukkeja tai nukenvaatteita, niin ne päätökset on niin lyhytikäisiä. Kestää hyvässä lykyssä kolme kuukautta, ja sitten iskee levottomuus ja tylsyys, ja niiden mukana alkaa kukkaron nyörit löystymään. Vähän väliä havahdun selaamasta vimmalla nukenvaatefoorumeita ja muita, mistä vaan vois ostaa jotain “pientä kivaa”. Nytkin on taas niin, etten edes muista mitä kaikkea on tulossa. Ei muuta.

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s