Puputytön Suosikkituote

Pitkästä aikaan! Heipä hei!

Kirjoitan vaan pikaisesti, sillä olen ollut koneen äärellä ainakin kaksi tuntia ja on minun vapaapäiväni ja haluan tehdä muutakin kuin olla koneella. Niin, siispä sen pidemmittä puheitta, Puputytön Suosikkituote: Illumigraph -tussit.

Mahtitussit! Jälki on kaunista, näillä voi piirrellä ikkunaan, purkkeihin, peiliin, ehkä mihin vaan liukkaalle pinnalle?, ja jälki on poispyyhittävissä! Hush! Tosta noin vaan! Ja uutta kuvaa kehiin!

Olen koristellut keittiön purkkeja ja vesikannuja ja ikkunoita ja vaikka mitä näillä tusseilla. Ja heti kun kyllästyn pyyhkäisy vaan ja pinta on jälleen valmis uutta tekstiä/kuviota varten valmiina.

IMG_9884

Näitä saa tietenkin Sinellistä. Maksaa jotain 3.60 tai 3.90 kpl.

Chrisin toimistoon tein ikkunaan “kyltin”.

IMG_9888

Ja keittiön tylsät lasipurkit saa ihanat etiketit käden käänteessä, ja kun sisältö vaihtuu ei tarvii muuta kuin pyyhkäistä edelliset tekstit pois ja uudet kuviot kehiin. Näillä on hyvä laittaa myös päivämääriä purkkeihin, kun on niin helposti vaihdettavissa.

IMG_9886

Huono puoli on helppo pyyhittävyys, joka siis on myös hyvä puoli. Mutta erityisesti just tollasissa purkeissa, joista kansi väännetään auki, niistähän täytyy pitää tiukasti kiinni, ja silloin se tussijälki herkästi sotkeutuu.

Ei muuta tällä kertaa. Tein viikonloppuna ihan sairaan hyvän kalan syrjäyttävän ruoan! Mainion suorastaan! Ja nyt olisin tilannut skräppikamaa anopille, mutta luottokortti on aiettani vastaan. Mokoma. Niin, en siis anopille, anopin käytettäväksi, vaan Chrisin kotiintuotavaksi. Kun se on siis sinne kohta menossa. Skräppääminen on pop!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s