Maanantaipäivitys tiistaina

Heippodeij!

Mulla on tänään vapaapäivä! Tuntuu ihan kummalta, kun ei ole aikataulua! Ei kiirettä minnekään. Kummallista.

Eilen oli ihanaa, ja siis muutenkin ollut mukavaa, ei mitään ihmeellistä, mutta mukavaa. Välillä mukava on kaikki se mitä tarviin. Vaikka ihmeellistäkin kyllä kaipaan. 😉 Mutta eilen oli siis ihanaa, meillä oli pitkästä aikaan Skräppimaanantai ja näin ihania skräppikavereitani pitkästä aikaan! Mahtavaa! Niin hienoja ihmisiä! En saanut oikein mitään aikaiseksi, pari onnetonta sivua. Keskittyminen oli lähes mahdotonta, kun oli niin hyvää seuraa. 🙂 Mutta paljon skräppi-intoa jäi kyllä kotiinviemisiksi, joten enköhän tänään saa jatkettua mihin eilen illalla jäin.

Viikonloppuna oli Halloween, ja meillä Halloween-syömingit. Olin kutsunut ihan vaan muutaman kaverin kylään, mutta tehnyt ruokaa kaikille tuntemilleni ihmisille…ollaan syöty jämiä lauantaista lähtien. Vieläkin on jotain jäljellä, ja osa meni pakkaseenkin. Aloitin kokkaamisen perjantai-aamuna joskus puoli seitsemän aikaan, että varmasti ennätän saamaan kaiken valmiiksi. Mut sitten tuli tauko, siivoilin ja koristelin taloa, tyhjensin Tehtaalla yhden hyllyn ja aloin järjestelemään skräppikamojani ja hups! Olinkin myöhässä! Hitto! Ei siinä, oli hauskaa kokkailla sitten kavereitten kanssa, itse asiassa plajon hauskempaa kuin yksin, mut silti. Ei ollut tarkoitus laittaa ruokaa yhdessä, vaan olla kelpo emäntä ja ajoissa. No, aina ei voi voittaa. 🙂 Koristelut oli hienot! Niin hienot, että ohikulkijat ovat pysähtyneet kehumaan, ottamaan kuvia ja olipa joku jättänyt yhden arkun (!!) päälle viestinkin, että todella hienot koristelut hauskaa halloweenii. Ihanaa! Katsottiin Uhrilampaat, koska C halusi. En tiedä kuinka hyvä idea se oli. Katsottiin se kuitenkin loppuun, ja sit vieraat alkoivatkin lähtemään.

Lauantaina oli myöskin ihanaa, kun ei ollut mitään tekemistä! Pyhäinpäivän takia tietenkin vapaata, ja koska ruokaa oli vielä niin paljon jäljellä ei tarvinnut erityisemmin kokatakaan, saattoi vaan olla. Käytiin koirien kanssa kävelyllä, minä siivosin Tehdasta ja sain sen vihdoin ja viimein siihen kuntoon, että lattialla pystyy kävelemään ilman, että tarvii pelätä astuvansa alkoholimusteiden taikka kimalleliimojen päälle. Ja pöydän ääressä mahtuu taas toimimaan! Mahtavaa!

Kun pöytä on tässä kunnossa…

...ei auta muu kuin siirtyä lattialle askartelemaan. :D

…ei auta muu kuin siirtyä lattialle askartelemaan. 😀

Mikä parasta, tai no – ei parasta, mutta oikeinkin hyvää niin ainakin vähän innostuin taas ompelemaan. Tein yhden (nerokkaan!) uuden tuotteen, jota olen pyöritellyt päässäni jo viikkoja, ja lisäksi ompelin ja silitin jo aloittamiani perus Pinkkis -pussukoita. Tänään ajattelin saada vielä lisää aikaisksi. Ehkä olisikin syytä sitten lopettaa, ja mennä Tehtaalle!

Heippa! Kaikkea ihanaa ja kimalleliimaa Sinulle!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s