Lohdutusta

Koska melkein kaikki on juuri tällä hetkellä ihan surkeaa (eikä edes ole, mutta tarvitsin tekosyyn) päätin lohduttaa itseäni tilaamalla Vegan Cuts Beauty Boxin. Ja kun kerta siellä jo valmiiksi olin, niin tilasin sitten vielä saman firman Snack Boxinkin! Se tulee kyllä lahjaksi. Mutta kosmetiikka itselle. Olen messuista lähtien ollut kiinnostuneempi siitä miltä näytän. Näytän kyllä aika kamalalta. En tiedä milloin tämä ikä on iskenyt kyntensä minuun, erityisesti naamaani. Saatana. Ärsyttää. Täytän pian 40 ja näytän siltä!

Kirjotin paljon muutakin, mutta käteni sensuroi marinani. Ehkä hyvä niin. Tilasin siis sen laatikon lohdutukseksi ja myös jotta näyttäisin nätiltä. Ja tuoksuisin hyvältä.

Tulevana torstaina on Animalia Pks:n tän vuoden vika tapaaminen, ja minulla on silloin vapaapäivä, joten pääsen pitkästä aikaan mukaan. Tässä nyt ei ole sinäänsä itsessään mitään kertomisen arvoista, mutta menen kun kerta siellä päin liikkeellä olen, käymään myös Ekolossa ja Helunassa. Jotta näyttäisin nätiltä. Ja ostan myös lahjoja.

Jotta oltais jotenkin normaaleita ja niinko muutkin laitettiin eilen joulukoristeet. Teen parhaani, että ne otettais myös loppiaisena sitten kaikki pois. Osa koristeista on ihania.

Kolmen enkelin sarja, Sid, Betty ja Jasser (ei kuvassa). Nämä on Taikin joulumyyjäisistä reilun kymmenen vuoden takaa. Yhdet ihanimmista koristeista, joita minulla on.

Kolmen enkelin sarja, Sid, Betty ja Jasser (ei kuvassa). Nämä on Taikin joulumyyjäisistä reilun kymmenen vuoden takaa. Yhdet ihanimmista koristeista, joita minulla on.

Osa koristeista on muistorikkaita.

Tämä myöskin Japanin reissulta. Tykkään kovasti, vaikka olikin tosi halpa (jonka takia ostinkin).

Tämä myöskin Japanin reissulta. Tykkään kovasti, vaikka olikin tosi halpa (jonka takia ostinkin).

Osa koristeista on vaan hölmöjä.

Osa hirvenpäistäkin koristeltiin. Koristenauha mummilta peritty.

Osa hirvenpäistäkin koristeltiin. Koristenauha mummilta peritty.

Ja iso osa koristeista on Hello Kittyä, mutta suurin osa näistä kyllä itse tehtyjä.

Hello Kitty korttipidike tai jotain ja LTS koriste, molemmat kolmannelta Japanin reissulta.

Hello Kitty korttipidike tai jotain ja LTS koriste, molemmat kolmannelta Japanin reissulta.

Mä en tiedä mitä ajatella joulusta. Kahden päivän vapaaputki on kyllä kiva. Lapset ovat isänsä kanssa ja me siis C:n kanssa kahdestaan. Mä taisin kyllä just tästä kirjoittaa? Se tekee joulusta ihan erilaisen. On ihan kiva, ettei tarvitse tapella (meilähän siis tapellaan ihan koko ajan), mutta kyllä lapset tekee joulun. No, ei voi mitään. Ei olla mitään ruokia suunniteltu, mä kyllä eilen illalla puoli kymmenen aikoihin töistä kotiin polkiessa tajusin, että Hanko Sushi (jota en siis suosittele kenellekään, koska on melko mälsä ja todella tyyris paikka), joka siinä meidän vieressä Jumbossa sijaitsee taitaa myöskin olla aattona pari tuntia auki. Entä jos hakisikin sieltä joulupöydän antimet? Ja alakerran Arnoldsilta jälkkärin? Pari hyvää leffaa ja vanilja kokaa, pussi Sambaa, eiköhän se lapseton joulu ole siinä?

Ja kun ei kerta autokaan toimi niin ei kukaan voi odottaa, että tultais käymään ja kärkkymään oven suussa kotiinlähtöä.

Olen ajatelltu ensi vuonna lukevani 12 kirjaa, mutta myös arviovani ne. Ei välttämättä täällä, mutta Smash Bookissani, jonka olen myös ajatellut uudelle vuodelle tekeväni. En kyllä uskalla tehdä kovin suuria suunnitelmia, kun mieli muuttuu niin tiheään.

Ei muuta tällä kertaa, tälläistä leppoisaa jutustelua vaan. Tukka alkaa olemaan pian liian kuiva, että sitä saisi muotoiltua!

Moikkarallaa!

xoxo,

Raisa

4 thoughts on “Lohdutusta

 1. Kun nyt joululahjoista tuli puhe, voisin esittää omat toiveeni täällä jos vaikka pukki kuulisi/lukisi. Toivoisin Inka Gold- värejä ja käyttöohjeen kuinka niillä sutataan, ihan hitosti pitkäpinnaisuutta noiden muksujen kanssa koska aina ei äiti jaksa eikä osaa vaikka rakkautta löytyykin ja mulle kauneudenhoitotuotteeksi riittäisi vaihtopäät sähköhammasharjaan. Kiitos. Mun tyttö tekisi ihan mitä vain noiden Hello Kitty-koristeiden eteen. Muuttaisi varmaan viikoksi kuusen latvaan, josta tosin meidän koirat olisivat erittäin kiitollisia. Onko nuo kaikki Hello Kitty-koristeet japanista vai osaatko vinkata Helsingissä jotain paikkaa josta saisi vastaavia?
  Ja oikeesti, mä olen näyttänyt jo pitkään nelikymppiseltä vaikka oon vasta kolkyt.

  • Meillä onkin juuri noita Inka Goldeja (ollankohan muuten ainoa firma suomessa, jolla niitä on? En ole varma. Niillä suttaaminen on kuulemma ihan helppoa, sienellä vaan “hiotaan” väri pintaan. Se on siis vahaa, jota ei niinkään pensselillä, vaan juurikin sienellä tms. hangataan pintaan. Niissä on mehiläisvahaa, joten ite en ole niitä käyttänyt, mutta kauniisti kyllä hohtaa niissä pinnoissa, mitä olen muiden nähnyt tekevän.
   Sähköhammasharjan päät on julmetun kalliita! Ja se harjaaminen kutittaa nenää niin hirveesti, etteihän niitä pysty edes käyttämään. Pitkäpinnaisuutta kaivattais myös täällä… 🙂
   Meillä on oikeesti tosi paljon HK koristeita, iso osa on kyllä tosiaan itse tehtyjä, kun ei silloin alkuinnostuksen vuosina mitään saanut suomesta, enkä ollut vielä hoksannut netistä niitä tilata. Melkeinpä kaikki ostetut on Japanista, tai sitten netistä (Jenkeistä) tilattuja. En tiedä mistä niitä vois Helsingistä saada, luulis kuitenkin että jossain olis, ehkä H&M:llä? Jääpala- ja piparimuoteilla (jos sellaisia sattu Hello Kitty mallisina olemaan) saa tehtyä muovailumassasta ja kipsistä mielin määrin hienoja koristeita!

   xoxo,
   Raisa

 2. Tukkakuva olis kiva! Kai sä otit semmoisen lyhyen mummopermanentin? Mun naamassa näkyy ikä, mutta samalla tulee finnejä, mikä on ihan epäreilua! Voisi jo riittää! Ostin yövoiteen, ekaa kertaa elämässäni. Se olikin suunnattu 30-vuotiaalle iholle. Milloin opin, että olen jo (ihan pian) 40 v.? Kriisi. Jäätävä kriisi.

  • Joo, lupaan vielä tällä viikolla saada tukkakuvan aikaiseksi! Mulla on kanssa finnejä! En ymmärrä miten se voi olla mahdollista! Suuri, huutava vääryys! Mut silti jotenkin ne finnit vaivaa nykyään vähemmän, ehkä se on jotain itseluottamusta, tai sitten vaan huono näkö. 😉
   Mullakin ehkä neljänkympin kriisi iskemässä, ja ennenkaikkea siis just ulkonäkökriisi. Ääk!
   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s