Orkideaihmisille.

Vuosien, kyllä kuit oikein, enkä edes liioittele! Vuosien! odotuksen jälkeen orkideani on tehnyt nuppuvanan vai miksi niitä nyt kutsutaankaan.

Reppana loukkaantui (fyysisesti ja henkisesti) joitakin vuosia sitten kun Kenain kanssa oli ongelmia. Kenaihan hätäännyksissään tyhjensi ikkunalautoja ja muita tasoja useampaan kertaan, ja niin tämäkin kasvipoloinen tippui ainakin kahdesti maahan. Ja myönnetäköön etten minäkään ole maailman säännöllisin kastelija…

No, nyt meillä on kuitenkin jännät hetket meneillään! Mitähän sieltä mahtaa tulla?! Vanan huomattuani olen jo kahteen kertaan vienyt kasvin kylpyhuoneeseen “kylpyyn” ja pölytkin olen pyyhkinyt lehdiltä.

Pitäkää peukkuja, että loppuaika sujuu hyvin ja päästään pian nauttimaan kukkaloistosta!

IMG_0077

Muutoin en olekaan mikään viherpeukalo. Unohdan kastella ja muutoinkaan en jaksa niitä hoidella. Tuottamattomia kun ovat. Mutta Lidlin biojäteastiasta pelastettu aloe voi todella hyvin! Animalian toimistolla on samasta satsista noukitut kasvit ja aina siellä käydessäni jaksan päivitellä sitä, kuinka surkeassa kunnossa ne ovat verrattuna omaani. Jossain minäkin onnistun. 😀

j.k. On muuten taas pienimuotoinen karsiminen menossa. Paljon taas tavaraa kertynyt kaikkialle, osasta ihan hyvä päästä eroon. Lisää tästä myöhemmin, nyt töihin!

Ei muuta kuin vehreää keskiviikkoa!

xoxo,

Raisa

4 thoughts on “Orkideaihmisille.

  1. Voi vitsi! Mulle on kans kertynyt orkideoja neljä ja vastikään vaihdoin ne isompiin ruukkuihin. Mut ruukut on niin korkeita ettei upottaminen enää onnistu pesuvadissa enkä mä tiedä mikä olis hyvä, kun upottaminen kai olis hyvä tehdä edes joskus.. Mut laita kuvaa sitten kun kukat kuoriutuu! Tai avautuu tai mitä.

    • Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Siis sen kukkimisen kanssa. Mulle tuli nyt pieni hinku ehkä hankkia niitä lisää. Samallahan kastelisi kaksi tai kolmekin siinä missä yhden. Olishan se hienoa, jos vaikka parikin kertaa vuodessa joku olisi kukassa. Onneksi ne kukkii niin kauan. Iloista odotusta!
      xoxo,
      Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s