Kärsimättömyys, eli joulun ytimessä.

Hittolainen! Loppuis jo tää odotus! Meillä alkaa kuusen alus mukavasti täyttymään lahjoista, mutta vielä pitäis jaksaa kolme (työ)päivää ja yksi mini (työ)päivä ja sitten pääsee avaamaan lahjat, syömään ja ehkä kuitenkin ennen kaikkea – vähän lomailemaan. Kaksi kokonaista päivää ilman velvollisuuksia. Koirat täytyy ulkoiluttaa, siinä kaikki. Ihanaa!!

Kyllä niitä lahjoja, ja ruokaakin odotan. Melko kuumottavaa, mutta mulla ei ole mitään suunnitelmia jouluruokien suhteen. Aattona tosiaan olis tarkoitus hakea sushia ja donitseja, sipsien ja vaniljakokan seuraksi, mutta muutoin ei mitään. Ei laatikoita, ei pipareita, ei torttuja, eikä seitankinkkua. C on hankkinut tarpeet pecanpiirakkaan ja saaristolaisleipään, mutten ole varma meinaako se tehdä niitä vai ei.

Vaikka kaikki koristeet, kortit ja ruokavalmistelut on tärkeitä joulussa, niin silti mun mielestä se tärkein on juurikin kärsimättömyys. Odotus. Perheissä, joissa on pieniä lapsia (taikka sitten muutoin vaan ihmisiä, jotka eivät ole oppineet “aikuisten tavoille”) odotus on parhaimillaan. Se lasten seinille hyppiminen, lahjakätköjen etsiminen ja löydettyjen pakettien tutkiminen on ihan parasta. Tietenkin aikuisten tulee siitä hermostua ja torua lapsia, eihän se muutoin olisi mitään. Mutta kyllä jossain kiukkuisen pinnan alla on tyytyväinen aikuinen. Meillä (ehkä) on jo niin vanhat muksut, ettei ne (ehkä) käy penkomassa lahjoja, mutta koirat!! Kaksi pakettia on jo Riston toimesta avattu, ja yksi iso lahja (minulle!!) rikottu, kiitos Kenain. Kenai oli avannut pahvilaatikon, ottanut lahjani muovipussista ja pureskellut sitä. 😦 Mutta onhan se vähän söpöä. Kunhan C vaan saa sen korjattua.

Eipä tällä kertaa muuta! Paitsi yksi pieni äivopähkinä, olkoon se toinen joululahjani teille!

Mitä tuotetta asiakas etsii (askartelukaupasta)?

“Onko teillä niitä muovisia palloja, joista voi tehdä valokuvia?”

Vielä yksi lahja, lyhyt elokuvalista:

Still Alice: Ehkä paras tänä vuonna katsomani elokuva. Tosi hyvä. Saattaa aiheuttaa tukkoista nenää ja punaiset vetiset silmät.

Lars ja se ainoa oikea: Hölmö, mutta Ryan Gosling.

The Last King Of Scotland: Tosi hyvä. Miksi odotin näin pitkään ennen sen katsomista?

Tällä hetkellä luen Katherine Dunnin Petomaista Rakkautta (Geek Love), enkä kyllä kauheasti tykkää. Odotan vaan, että se loppuis. Otin tällä kirjalla varaslähdön ensi vuoden lukutavoitteeseeni.

No nyt, ei muuta!

Hauskoja viimeisiä päiviä ennen joulua!!

xoxo,

RaisaWhat a wonderful day! What a wonderful day!

2 thoughts on “Kärsimättömyys, eli joulun ytimessä.

 1. Mulle tulee muovipalloista mieleen vain Hama-helmet. Niillähän voi tehdä, jos osaa, hienojakin töitä, kopioida myös valokuvan isolle alustalle, niin että lopputulos näyttää sellaiselta pikselimössöltä, mutta valokuvalta kuitenkin. Ai kun osaan hyvin selittää. 😀 Olen nimittäin itse hurahtanut Hama-helmiin sen jälkeen, kun Strömsössä kopioitiin gobeliinipeura Hama-helmillä avainkaapin oveen. Ei silitetty niitä helmiä, vaan tarrattiin liimakalvolle. Koklaan itse heti pyhien jälkeen. Hauskaa joulunodotusta!

  • Hahahah! Todella hyvä! Juuri hama-helmistä olikin kyse! Niitä on olemassa myös sellaisia valokuva-pakkauksia (ehkä niissä on ihonvärisiä helmiä? En tiedä mikä ero on vrt. tavallisiin pakkauksiin.) Toovottavasti postaat kuvan blogiisi sitten kun olet saanut kokeilusi valmiiksi!
   Oikein ihanaa joulua!

   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s