Lunta!

Voi rähmä, mikä keli! Siis voi helvetti jos osaisin sanoin kuvailla sitä toivottomuuden tunnetta, joka eilen mut valtas jossain kotimatkan puolivälissä. Vaikkei lumi ollutkaan märkää ja raskasta, oli sitä silti sen verran paksulti, että se teki matkanteosta yhtä piinaa. Olin hiestä läpimärkä ja väsymyksestä puolikuollut jo paljon ennen kotiovea. Ja sitten vielä läähätin ja huohotin huppuni sisässä niin, että silmälasien linssit oli kaiken sen sataneen lumen lisäksi aivan huurussa. En nähnyt niiden läpi mitään, joten tihrustin siitä yläpuolelta. Enkä tietenkään ilman laseja nähnyt eteeni kunnolla. Kamalaa. En jaksanut edes iloita kotiinpääsystä. Toivottavasti yön aikana on aurattu!

15898252998_6daad983b2_k

Valkoinen joulu!

Tietty on kivaa (pienten) lasten, ja niiden vanhempien? kannalta, että saatiin lunta juuri jouluksi. Mutta entä me muut? Entä pyöräilijät? Vanhukset? Vaunujen työntäjät? (jotka on kyllä myös niitä pienten lasten vanhempia). Raskasta ja hankalaa, sanon minä!

Viime viikolla kävin siellä Ikeassa. Miksei kukaan ollut kertonut, että sieltä saa vitosella! orkideoita!? Katoin niitä Prismassa, ja ne makso jotain 30 euroo. Ostin sitten yhden. Ja se kukkikin valmiiksi! (niin, ehkei niitä erityisemmin edes kukkimattomina myydä?)

16085688795_0b4c75a138_k

Nätti.

Vielä viimeiset rutistukset ja sitten on joulu! Jee!

Jos en enää täältä mitään päivitä niin oikein hauskaa ja mainiota joulua teille kaikille!

xoxo,

Raisa

2 thoughts on “Lunta!

  1. Rattaat+rintareppu+3 pienikokoista koiraa+ LUNTA=tragikoominen kaaos ja äidin totaallinen hermojen menetys.Siihen päälle vielä noi helvetin hiihtäjät ja ladut joita täällä päin Helsinkiä on joka paikassa. Mä en ole talvi-ihminen.
    No, siitäkin huolimatta tämä nainen yrittää huomenna koota jostain sen joulufiiliksensä, ihan muksujen takia. Oikein hyvää joulua sinnekin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s