Kiitollisuutta.

Jouluaattona ajoin pyörällä töihin, oli tosi hiljaista ja jotenkin ihan älyttömän kaunista. Sanotte mitä sanotte lumesta ja siitä kuinka se sotkee liikenteen – kyllä se kummasti kaunistaa kaiken. Ylittäessäni Tuusulanväylää oli pakko pysähtyä, ja ottaa kuva. Keskiviikko aamu, ruuhka-aika.

16115494291_f24c79ff47_kNormaalisti autot matelee tuolla ja ramppi Kehälle on ihan tukossa. No, nyt ei ollut.

Kauppakeskus oli, ainakin siellä meillä päin, tosi hiljainen ja rauhallinen. Varmaan ruokakaupoissa eri meiniki. Kävin kuvaamassa myös Stockan ikkunan. En ole mikään Lego-fani, mutta arvostan silti hyvää työtä.

IMG_0159

Springfield

IMG_0157

Kauppa Legokaupungissa

IMG_0156

Luistelurata

IMG_0155

Futuristinen joku?

IMG_0154

Japanilainen/kiinalainen kylä

Oon muutoinkin miettinyt nyt kun tuolla Jumbossa melkein päivittäin käyn, että täytyis enempi nauttia siitä, miten se koko paikka on tehty miellyttämään. Tietenkään mikään ei voi miellyttää kaikkia, esim. C ei voi sietää sitä kaikkea, mikä kauppakeskuksiin liittyy. Hälinää ja sen sellaista. Mutta se miljöö, kaikki on niin avaraa ja valoisaa; puhdasta ja hyväntuoksuista. Jättiläismäiset joulukuuset ja muut koristeet; kaikki aina tiptop kunnossa. Ne on kuulkaa isolla rahalla tehty, ja ylläpidetty. Ihan vaan jotta me viihdyttäisiin.

Mun täytyy alkaa lähtemään, pitää ostaa muutama kaktus ja kaktusmultaa, sekä kangasta ennen töihin menoa.

Joulusta vielä lisää sitten myöhemmin. Oli todella ihanaa. Toivottavasti teilläkin! Vastaan kommentteihinkin sitten paremmalla ajalla! Ainii! Yksi juttu vielä! Oon siivonnut ihan kamalan paljon! Ja laittanut leluja ja muuta lapsellista varastoon! Musta on oikeasti tulossa aikuinen!

Voikaa hyvin!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s