Puputytön Suosikkituote: Anthon Berg Mantelirouheella ja Suolalla Maustettu Tumma Suklaa

15522325964_f5e72c1927_k

Ompa hassua, ettei ole kuvaa itse suklaasta!

Löysin tämän ihanuuden joulun alla, kun etsin täytettä joulusukkiin. Syötyäni yhden pötkön oli pakko palata hakemaan lisää, sen verran hyvää oli.

Manteli ja merisuola on niin parhaat makukaverit tummalle suklaalle. Ja tässä(kin) tapauksessa ne toimivat aivan loistavasti. On harmillista, etteivät nämä pötköt ole reilun kaupan suklaata, kun tällä merkillä on kuitenkin niitä valikoimassaan. En mielelläni tue, saati suosittele epäreilua suklaata, mutta menköön nyt tämän kerran. Sen verran harvassa kuitenkin eläinystävälliset, hyvät suklaat Suomessa että moinen lipsuminen sallittakoon.

En tiedä mistä muualta tätä suklaata saa, itse ostin omani Jumbon Citymarketista, hintaa oli 1.29 €/37 g. pötkylä.

Ainekset: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, sokeripaahdetut mantelit, suola, emulgointiaine (rapsilesitiini), vanilja. Ei pöllömmät aineksetkaan!

Puputyttö suosittelee! 🙂

Tässä vielä kuva eilisestä ruoasta, ja pari huomiota siitä myös. Tumma riisi ei sovi tähän yhtä hyvin kuin valkea. Retiisi ei toimi yhtä hyvin kuin kevätsipuli. Paahdettu hijiki on hyvää, mutta mieluummin jossain muussa yhteydessä. Eli kikkailin eilen reseptini kanssa, ja totean, että alkuperäinen on just hyvä sellaisenaan. Kun mietoon ruokaan lisää makuja ei se ole enää mieto ruoka, vaan jotain muuta. Ja jakamani resepti on juurikin miedolle ruoalle. Tältä se kuitenkin näyttää “väärin” tehtynä.

16144663405_25696b6dae_k

Kaiken bloggaamisen ja kokkaamisen ohella kävin myös kirppiksellä! JA löysin parilla kympillä nämä kaikki aikuisten paidat! 😀

16118877006_76811e7855_kVähänkö hienoja noi keltaiset paidat! Ja toi Zaran t-paita on mahtava, erityisestri ilman rintaliivejä, mutta enhän mä tietty (enää) kehtaa sillä lailla mihinkään ihmisten ilmoille mennä. Ja kyllä mä ihan oikeasti tarvitsin uusia paitoja, mulla on aika vähän vaatteita, ja osa niistä on auttamattomasti käynyt liian lapsellisiksi.

Ei muuta! Kertokaa, jos kokeilette suosittelemaani suklaata! Kertokaa muutoinkin!

Tosi mainiota tiistaita! Toivottavasti se muistakin tuntuu ihan viikonlopulta!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s