Katsaus vuoteen 2014

Tässä kuuluisi tänään olla Keskiviikon Kootut, mutta kun vuosi 2014 päättyy tänään ajattelin, että olisi sopivaa jos koostaisin sitä jotenkin. Ja sama juttu huomisen kanssa; huomenna tulisi olla jotain juttua liittyen eläimiin, mutta koska sattuu olemaan vuoden 2015 ensimmäinen päivä aionkin kirjoittaa suunnitelmista ja toiveista ja lupauksista uudelle vuodelle.

2014

Vuosi 2014 oli hyvä vuosi!!Olen todella iloinen, että sain koettua sen kuten sen koin! Aivan joka hetki en kokenut sitä noin, mutta näin jälkikäteen kyllä!

Tässä minun 2014 pähkinänkuoressa!

Vuoden vaihtumista juhlittiin Himin säestyksellä Tavastialla!

Ylioppilaskirjoitukset!

Unelmien matka Japaniin!

DSC05070Uravalmennus

Ylioppilasjuhlat ja stipendi!

_MG_6581

Blythe Con Amsterdamissa ja sitä seurannut totaalinen kyllästyminen ompeluun ja koko Pinkkikseen.Pinkkis Table

Työpaikka!!!

15794096206_891ef6aa06_h

Uusi tatuointi! (kuva alla)

Ikäkriisi! Johon liittyi, samoin kuin työpaikkaankin, herännyt kiinnostus ulkonäköä, kosmetiikkaa ja vaatteita kohtaan.

Uusi tukka!

15380741984_6748e5a887_b

Vanheneminen! Tähän liittyi ryppyjen ja roikkuvan ihon toteaminen (ei saatana! minäkin?!), uusien (käytettyjen), asiallisempien vaatteiden ostaminen sekä lapsellisten asioiden varastointi.

Vuoden aikana on itketty paljon, mutta toivottavasti naurettu vielä enemmän! Rakastettu, vihattu, suututtu, sovittu, leikitty nukeilla ja ostettu uusia (mm. Parco!)  ja myyty vanhoja, askarreltu ja skräpätty, opeteltu Japania (vähemmän kuin piti, mutta elämä on), luettu paljon kirjoja (huippuna Donna Tarttin Tikli) ja katsottu elokuvia (oliskohan paras Still Alice, se ainakin itketti ihan hurjasti), kuunneltu aika vähän musiikkia, varsinkaan mitään uutta mutta kuitenkin Shonen Knife ja Dresden Dolls ollut ehkä eniten CD-soittimessä, luettu äärimmäisen vähän uutisia taikka katseltu niitä mistään vempeleestä, syöty raakaruokaa ja ihan älyttömän hyviä vegaanisia ruokia, joista suurin osa tehty itse. Leivottu, kokeiltu ainakin mustajuurta ja kabocha kurpitsaa, ostettu megakallista teetä, oltu onnen kukkuloilla ja älyttömän tyytyväisiä itseensä ja toisaalta taas ihan aallon pohjassa, supermatalissa mudissa rypemässä ahdistuneina. Vuoden 2014 olen ehkä hitusen löysännyt ohjia itseni kanssa, antanut anteeksi epätasaisuuttani ja ajoittain oppinut jopa iloitsemaan siitä. Lääkärin sanoin: “Ei ainakaan käy aika pitkäksi!”

Mainio vuosi siis! Vegan Cuts Beauty Boxin jääminen tulliin kyllä meinasi pilata vuoden viime hetket. En ymmärrä miten Tulli voi ketuttaa minua aina niin kovasti. Ja nyt ei edes ollut mitään tarvetta kikkailuun, paketin arvo on 19,95 us$. Mutta sen todistelu olikin sitten vaikeampaa. Poikkeukselliseti, kunhan olin tarpeeksi sinne lähetellyt viestejä, antoivat epäkelpojen vakuutteluitteni mennä todesta. Ja nyt se on matkalla tänne. Mutta ens vuoteen menee. Pöh!! Olisin halunnut sen jo jouluksi, mikä olisikin tapahtunut, ilman tullin väliintulon. Keskittyisivät ennemmin huumeiden salakuljettajiin ja “15 euron arvoisten käytettyjen lelujen/nukkien” vastaanottajiin. 😉

Innolla odotan tulevaa vuotta! Toivottavasti siitä tulee yhtä lailla mullistava ja mahtava!

Juhlikaa vuoden vaihtumista varovasti! Mutta pitäkää silti hauskaa!

xoxo,

Uskollinen bloggarinne,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s