Keskiviikon Kootut: Kosmetiikkaa!

Näitä mä haluaisin testata! Kaikki kuvat valmistajilta tms.

Ummmmm….Crazy Rumors tekee parhaat huulirasvat ikinä!

hot_cocoa_large

Mikä maku! Täältä! Helunastakin voi tätä merkkiä ostaa! Uudet maut/tuoksut ei vielä kerenneet tänne saakka.

Giovanni Cosmeticsin hiustuotteet alkaa olemaan tuttuja. Melkeinpä kaikki mus hiusjutut on niiltä, ja olen muiltakin kuullut paljon hyvää ko. merkistä. Ja nyt niillä näkyy olevan myös ihonhoitotuotteita! Tahtoo!

FACEDTOX-TRAVEL

Täältä muutakin kuin matkapakkauksia!

Apua! Hiusväriä! Tilasin!!

sfx_pp sfx_fb

Beeunique. 

Mä en ole ihan vielä vakuuttunut Lushin hyvyydestä/pahuudesta. En erityisemmin hakeudu niiden liikkeeseen, kun ei ne ole Animalian Listalla, mutta joustan “tarvittaessa” kun ne kerta löytyy Petan Listalta. Mä en tiedä miten noiden listojen kriteerit eroaa toisistaan, täytyis joskus varmaan selvittää asiaa tarkemmin. Tietenkin mä pyrin ostamaan (ja sitä kautta tukemaan) mahdollisimman eläinystävällisiä tuotteita, mut välillä musta tuntuu, et menee just siihen vegaanipoliisilinjaan, jos kieltäydyn kaikesta, joka ei ole jollain tietyllä listalla. Tms. Siis jos ne kelpaa amerikkalaisillekin vegaaneille, niin miksei meille? Mene ja tiedä. Tämä ei siis ole hyökkäys mitään vastaan, enemmänkin vain avointa pohdintaa. Tämän kuivashampoon joka tapauksessa haluaisin!! Tarvitsen! Ostan!

5669-no-drought_1209_0a2

Verkkokaupastakin saa!

Uudet siveltimet olis luksusta, ja vielä näin hienot! (ja kalliit!)

Brush_Family__32400.1417094430.1280.1280

BWC:lta vois ostaa mitä vaan! Kaikki niin ihanaa!

Mulla on jotenkin meikkivoiteille epäsuotuisa iho, tai sitten vaan teen jotain väärin. Mutta tämä merkki ainakin nuorempana toimi kuin unelma. Tahtoo!

meikkivoide

Joe Blasco, come to mama!

Greipin tuoksuinen vartalovoi? Oih! Kyllä kiitos!

grapefruit_body_butter

Love The Planet

Kyllä näillä eväillä taas jaksaisi vähän paremmin. No, myönnettäköön, että tammikuun Vegan Cuts Beauty Box on jo veloitettu tililtä, postitus tapahtunee viikon sisällä. Ja toissapäivänä hups! hurahdin tilaamaan samaisen firman tarjouksessa olleen talvikosmetiikkapaketin. Aijaijai! Ja nuo yllämainitut hiusväritkin tilasin! Ja sen kuivashampoon aion hakea tänään. Ja muksujen ihonhoitoon hain apuvälineitä eilen Jumbosta. Ei ole halpaa olla näin vetävännäköinen!

Minä aion tänään säteillä, säteile sinäkin!

xoxo,

Raisa

j.k. Vielä muutama sana kosmetiikasta. Emmä oikeasti usko, että yksikään rasva oikeasti mitään ryppyjä poistais tai muuta yhtä naurettavaa. Meikillä saattaa jotain pystyä peittämään, tai toista korostamaan. Mutta ei mikään mun ihosta vuosia pois ota, taikka kaksihaaraisia (joita ei onneksi näin lyhyessä tukassa ole!) saa takaisin yhteen. Ennen kaikkea olen tähän maailmaan nyt hurahtanut koska se on hauskaa! Ei muuta tällä kertaa.

2 thoughts on “Keskiviikon Kootut: Kosmetiikkaa!

 1. Olen jo useamman viikon pähkäillyt, noita etupäässä jenkkiläisiä askartelunettikauppoja pläräillyt. Hirveästi tekisi mieli tilata muutamat tietyt jutut joita en ole kotimaisista vastaavista löytänyt. En ole aikaisemmin ulkomaisilta firmoilta, joilla ei olisi sivukonttoria suomessa, tilannut ja olenkin hieman kuutamolla käytäntöjen, etenkin tullin suhteen. Mistä sinä olet tuota askartelusälää tilannut? Vaakakupissa painaa se, ettei hinnat loppujen lopuksi kuljetuksineen ja tulleineen kovin paljoa huokeammaksi tule kotimaisiin verraten. Toisaalta taas en saisi kotimaisista niitä tiettyjä juttuja joita hamuan.
  Minä en meikkaa enkä laita. Mulla on sen verta huono iho että reagoi lähes kaikkeen kosmetiikkaan. En omista meikkejä, en edes osaisi niitä käyttää. Silloin kuin tanssin ammatikseni minut aina meikattiin ja hiukset laitettiin. Esitysten jälkeen istuin itku silmässä suihkussa pesemässä niitä veden kestäviä pois naamalta ja pullollista lakkaa irti nutturasta.

  • Joo, on kaksi tapaa hoitaa tilailut EU:n ulkopuolelta (+ kolmas, josta myös kerron): 1. Tehokkain ja edukkain (mutta myös työläin ja aikaa vievin): hanki Amerikkalaisia sukulaisia tai kavereita, jotka joskus käyvät täällä tai joiden luona sinä joskus käyt. Elikkä kaikki mun isot satsit on tilattu tälleen, jos tiedän että minä tai mies on menossa sinne, taikka sieltä on joku tulossa tänne alkaa hyvissä ajoin suuri tilausrumba. Näin saa edullisilla postimaksuilla ja ennen kaikkea ilman tullia taikka alvia. Onhan se vähän noloa, mutta multa on onneksi se häpeälisäke poistettu jo syntymän yhteydessä.
   2. Tilaat yksittäisiä, ja just niitä mitä et täältä muuten saa, ja mielellään mahd. kevyitä ja pienikokoisia juttuja. Näin ei postikulut maksa paljoa, eikä jää kiinni tulliin. Tullimaksut ei kyllä oikeesti ole mikään järisyttävä lisä, mutta se aina pitkittää tavaran toimitusta ja on jo ajatuksenakin tosi ärsyttävä.
   (3.tälläistä olen kuullut, en tietenkään voi kehoittaa sinua toimimaan samoin! Mutta näin jotkut siis tekevät: tilaat joltain pieneltä yrittäjältä, [Etsyssä tai Ebayssä] ja kysyt myyjältä, että voiko laittaa tilauksen arvoa alemmaksi. Olen kuullut, että kiinalaisettekevät tämän lähes pyytämättä, amerikkalaisten kanssa vähän vaikeampaa. Aika usein se mainitaan jo ko. kaupan säännöissä/esittelyssä, että on ihan turha kysyä mitään tälläistä. Se on siis rikos lähteä sitä summaa muuntelemaan.
   Yksi, mitä ei kannata poissulkea on Englanti! Aina viime aikoihin saakka olen ollut nihkeä tilaamaan Englannista, mutta nyt olen huomannut, että kyllä sielläkin ihan mielenkiintoisia kauppoja on. Eikä tule tullia vaikka kuinka tilaisi! Aina ei hinnatkaan ole korkeammat kuin Jenkeissä. Hyvässä lykyssä postituskin on edullisempaa! Hauskoja tilailuja! (mä tilasin viimeksi täältä:http://www.asprinkleofimagination.com/ ja tykkäsin kovasti.)
   Mulla oli todella pitkään niin, etten laittanut itseäni yhtään mitenkään, mutta ennen kaikkea johtui laiskuudesta. Nyt on meikkikärpänen purrut, eikä meinaa millään päästää otteestaan. Ei siinä, ihan höhläähän se on, laittaa satoja euroja pikkuisiin pulloihin ja vielä pienempiin purkkeihin, katteettomiin lupauksiin. Mutta ah! Se on niin ihanaa! En tiedä kauanko tätä innostusta jaksan, toivottavasti saan edes osan ostoksistani käytettyä loppuun, ettei mene ihan hukkaan. Vaan toisaalta jo tämä nykyhetken autuus niistä purnukoista on tehnyt ne tarpeellisiksi ja niiden oston hyväksyttäväksi. 🙂 On tietenkin kurjaa sinun tapauksessa, ettei iho yksinkertaisesti kestä sitä. 😦 Aika jännää (siis tosi jännää!), että olet aiemmin tanssinut työksesi!
   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s