Torstai 29.1.2015

Kamala väsymys! Kuka vei eiliset supervoimani?! Tosiaan, eilen kun pääsin kotiin teki mieli vähän tanssahdella ja ärsyttävään tyyliini kosketella C:iä viiden sekunnin välein (teen sitä aina kun oon tosi innoissani jostain, eli yleensä kun olen tilannut jotain ja siitä intoa piukassa…).  Yönaikana, kun normaalisti ladataan akkuja minulla sähköpiuhat näköjään menneet ristiin, ja nyt olen voimaton ja nuupahtanut.

Muutenkin, tää on nyt ihan hassua, mutta olen aamulla, heti herättyäni ihan eri ihminen kuin sängystä noustuani ja siitä sitten eteenpäin aina iltaan asti. Aamulla kun makaan vielä sängyssä, peiton alla pimeässä oon usein, jos en aina, kauhuissani kaikesta mitä oon tehnyt, kaikesta mitä edellisenä iltana olen pitänyt ihan loistavina asioina/ideoina. Kuka se on joka sängyssä minun tilallani makaa? Järkiminänikö? No, onneksi se jää aina sinne sänkyyn makaamaan, ja jättää minut päivän ajaksi rauhaan!

Eilen oli hauska päivä! Toimelias! Heräsin ja jouduin odottamaan hetken, että siippani heräisi myös, ennen kuin saatoin ottaa kellosta kuvan. Hieno kello, eikö totta?

16213513610_7a3865bd63_k Ja heti ensimmäisenä naamio naamaan! Sit suihkuun ja pojat ulos!15780874013_d98b4a8e41_k

16214998197_2de3971629_k

Koska olin todella innokas kokeilemaan suht uutta kosteusvoidetta meikkivoiteen alustana meikkasin ennen aamupalaa.

15778443814_751e12c0d6_k Ja se toimi! Jo monta vuotta mulla on ollut isoja ongelmia meikkivoiteen levittymisen kanssa. Paljon syyllistettynä ihmisenä kuvittelin tietenkin, että vika on minussa, ihossani. Mutta ei! Meikkivoiteeni ei ole vuosiin levittynyt hyvin koska olen käyttänyt onnetonta kosteusvoidetta sen alla! Beauty Boxissani tullut Skinagain Youth kosteuvoide ei kuitenkaan aiheuttanut tätä, vaan pakkeli levittäytyi kuin silloin vanhoina hyvinä aikoina! Jee!

Ja taas se pinni! Hiton kuriton otsatukka!

16374926646_4ddead192e_k

Petivaatteet ulos tuulettumaan. Huomatkaa hieno japanilainen klipsu, joka pitää peitot hyvin kaiteella tuulessakin!16213269648_53f287e9a3_k Vihdoinkin syömään! Alkuviikosta ostin ensimmäistä kertaa vuosiin tollasta teollista huttua aamupalaksi. Ja ah! Se on niin ihanaa! Välillä on oikeesti niin hankalaa kaupassa, kun pitää ostaa terveellistä, pitää ostaa eläinystävällistä, pitää suosia kotimaista, pitää välttää monikansallisia firmoja, pitää ostaa luomua, pitää välttää sokeria, pitää ostaa kuitua jne. jne. Nyt vähän löysäsin ja ostettiin Weetabixia, banaanin- ja suklaan makuisia. Suklaat meni jo, banaaneita on melkein puoli pakettia vielä jäljellä Ne on molemmat tosi hyviä.16374926926_2ec6906b9e_k

Sain vihdoin ja viimein Lolitan luettua! Tämä oli siis siitä listalta. Pidin kyllä aika kovasti, mutta siltikin oli ennen kaikkea tunne, että lopu jo! Etene! Etene! En tykkää lukea hiljalleen, haluan kaiken nyt heti! Tästä olisi hyvin voinut harppoa sivujen yli, eikä silti olisi menettänyt mitään “tapahtumia”. Aika paljon vaan sellaista kuvailevaa tekstiä.

16400912595_fe3e38e31d_k

Puolen päivän kieppeillä kaupungille.
15780875923_c7b88c5191_kEnsin syömään, sillä eihän ne vehnämurokkeet mitään nälkää pidä. Kipossa söin guston, jos mahdollista niin se oli vielä parempi kuin Johnny Cashew. Todella hyvä joka tapauksessa.

16213515630_7deb795f92_k

Yhdeltä Kaupunkiverstaalle printtaamaan vinyyleitä Pinkkis projektiin. Ajanvarauksen kanssa oli käynyt joku kiusallinen kämmi, ja minun kahden tunnin aikani olikin kutistunut yhteen, ja alkoikin vasta tunnin päästä. Vika ei ollut minun. No, kukaan ei kylläkään mitään pahoitellut, mutta henkilökunta kysyi kuitenkin leikkuria käyttävältä asiakkaalta, kestääkö heillä kauan, sillä on tapahtunut tuplabuukkaus jne. Sain aikani hyvin kulumaan (ja minua edeltänyt asiakas tunnisti minut “siksi keittokirjailijaksi” 😉 ja pääsin printtailemaan omiani. Mutta sitten kävi niin, että joku oli säätänyt koneen asetuksia, ja leikkuri ei leikannutkaan vinyyliä läpi asti, vaan minun ensimmäinen työ, ja edellisen asiakkaan työ epäonnistuivat, eikä kumpaakaan ollut tietenkään tallennettu koneelle. Voi äiti! Eikun uusiksi. Toimin kuitenkin niin ripeästi, että sain omat leikkuuni tehtyä ennen seuraavan asiakkaan tuloa. Seuraava asiakas sitten ihastui levällään oleviin projekteihini, kävi ilmi että hänkin oli vegaani, ja myöskin keittokirjailija! 😀 16213270588_e4ce4549ad_k

Kaupunki oli harmaa. Mutta sain vietyä sen likaisen linssin huoltoon! Jee! Ikivanhaa kameraani he eivät ottaneet korjaukseen, mutta neuvoivat minne se kannattaa viedä. Sanoivat, että on kuulemma ensimmäisiä sen mallisia kameroita, eli kunnossa ollessaan sillä olisi jonkinmoista keräilyarvoa.

15778441604_73e4931aeb_k

Samperi soikoon! Olin jotenkin saanut itselleni uskoteltua, että on ok ottaa uusi tatuointi, kunhan vaan varaan ajan oikein pitkän ajan päähän. Mutta taiteilija ei ollutkaan paikalla! Mitä tämä tämmöinen peli oikein on! Matkoilla!?!16214682709_fdbc018e59_k

Lohdutin itseäni Théhuoneella juomalla enkelten kyyneliä. Tai ainakin niin hyvää oli, että juuri niitä olisin saattanut juoda.16399994282_95439b46e0_k

Asemalle kävellessäni sainkin Rajalalta jo viestin, että linssi on huollettu. En kuitenkaan ole ihan vakuuttunut putsauksen tarpeellisuudesta. Ne putsasi ne linssin ulkopinnat! Siis juurikin ne samat, joita saatan itsekin mikrokuituliinalla kotona pyyhiä. Tämä lysti maksoi 25 euroa. Ja siellä joutui odottamaan ihan turkasen kauan. Ensin jouduin jonottamaan kysyäkseni oikeaa paikkaa missä jonottaa… ei kyllä ihan toimi teidän systeemi. No, katsotaan auttoiko tämä ongelmiini. Jotain kultasia pintoja ne myös oli putsannut, ehkä se auttoi. Mutta linssien sisällä olevaan pölyyn eivät voineet tehdä mitään. Se kuulemma maksaisi satoja euroja…

No, ei auta.

Asemalla odotti uskollinen ratsuni. 16400915055_f73328c2bc_k

Kotona raivosin epäkelvoille lapsilleni kun eivät olleet siivonneet. Yhtään mitään (hyödyllistä) ei tapahdu, jos en ole koko aikaa heitä siihen usuttamassa. Todella ärsyttävää. Tein ruoaksi soijarouhekastiketta ja spaghettia, kun en muutakaan jaksanut.

Naamioin poikani. On muuten niin hassua, kun itselle itsestäänselvyydet, kuin vaikka se, että riisi keitetään aina kannen alla ja pasta ilman kantta, taikka se ettei naamiota levitetä silmänympärysiholle taikka huuliin, täytyy erikseen käydä läpi. Pojalle muistin sanoa silmänympärysihon välttämisestä, huulet unohtui. 16400915285_c34fb89736_kLapset nukkumaan, pyykkikori kainaloon ja Downton Abbey soittimeen. Niistä on hyvä ilta tehty. Pari palaa Vegoa vielä siihen päälle ja avot!

15780877033_9dbc70caff_k

Tässä muuten t-paita, jonka kuvionnin tein Kaupunkiverstaalla! Eikö olekin hassu!

15778446114_6b2cea9c3f_k

xoxo,

Raisa

10 thoughts on “Torstai 29.1.2015

 1. Ääh voi apua, oliko sulla joku ajanvaraussotku? Mä kyllä merkkasin kalenteriin kiltisti just sen sun toivoman ajan. Pahottelut jälkijunassa kuitenkin! Hieno paita btw.

  • Nou hätä! Ne vielä tarkisti, että kaikki oli sun ja mun osalta ok, eli me oltiin hoidettu homma niin kuin pitikin, mutta kalenteriin oli merkitty vaan kahdesta kolmeen. Hyvin ennätin silti!
   Kiitos paitakehuista! Mulla oli hauskaa printatessa kaikkea “omaa”.
   xoxo,
   Raisa

 2. Paita on hieno! Ja teetkö taas niitä eat candy not animals-kasseja? Sellanen olis hyvä.Jos pyörit tolleen keskustassa arkisin niin ilmottele, vois mennä vaikka sinne Kippoon syömään tms, mähän olen Mikonkadulla töissä. Istuttais eri pöydissä tietenkin.

  • Just niitä oon nyt muutamaan otteeseen siellä käynyt tekemässä. Niitä on tulossa, kuten muitakin juttuja helmikuun lopulla myyntiin. Ja kyllä, mä teen sen sun kassin ihan pian! Sorry!! Viimeistään jouluksi!
   Joo! En tiennyt että oot keskustassa töissä! Mut nyt tiedän, alankin välttelemään siellä päin hengailua! Näin Kipon vieressä sen patsaan ja mua alko naurattaan kun ajattelin miten sä olet sitä aina klähmimässä.
   xoxo,
   Raisa

 3. Haha! Oot käynyt Kipossa. Just äsken meinattiin mennä sinne siskon kanssa, mutta sitten aloin kiukutella, että liian terveellinen paikka, ja mentiin syntiselle italialaisjäätelölle. 😀

 4. Äh, toi Kaupunkiverstas houkuttaisi, vaikken osaa käyttää laisinkaan noita masiinoita. Undulaattipaita (undulaatit/ papukaijat on kiehtovia, vaikka olenkin niiden “lemmikkinä” pitämistä jyrkästi vastaan) tai leppäkerttupaita (jos joskus voitan armottoman piikkikammoni, haluan tatuoida leppisjonon alavatsaan). Merihevospaitakin olisi tosi pähee.
  Mulla ollut niin läpipasko viikko, tuo 4vee oikein kurttuiluiässä. Tänään käytiin hakemassa Ogelin asukaspuiston jäämäestä täystaklaus ja lautasen kokoinen mustelma kylkeen. Oikeesti, tekisi mieli kääntää selkä koko maailmalle ja vaan piirtää. Hassua sinänsä, sillä olen piirtänyt viimeksi hartaasti ajatuksen kanssa joskus kahdeksan vuotta sitten. Sen jälkeen ei ole ollut aikaa kuin muutamiin vinoihin tikku-ukkoihin. Kuviskoulustakin on se neljätoista vuotta.

  • Ehdottomasti kannattaa käydä kokeilemassa Kaupunkiverstaalla! Siellä on oikein ystävällistä ja auttamishaluista henkilökuntaa, jotka varmasti auttaa käyttämään laitteita. Emmäkään osannut ensimmäisellä neljällä kerralla tehdä yhtään mitään, aina piti tulla vaihtamaan mulle vinyylirullaa jne. mut nykyään se sujuu jo aika hyvin. Omat kuvat ja kankaat vaan mukaan, vaikka kyllä sielläkin tais olla ainakin kasseja myynnissä. Niin, ne kuviot siis muistitikulla mukaan, ja mitä yksinkertaisempi se on sen varmemmin ja helpommin onnistuu.

   Välillä tarvitaan ihan kökköjä päiviä, että sitten osais taas arvostaa niitä parempia aikoja! Mun mielestä silloin kun menee päin helvettiä voi vaan “istua kyydissä” ja odottaa, että se menee ohi. Tietenkin oma aktiivisuus mielenkohottamisessa on plussaa, mut aina se ei auta. Kyllä se siitä! Usko pois! Teroita kynät ja katso mihin se johtaa!

   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s