Askartelupirtti!

Merkatkaa kalentereihinne, ja varatkaa paikkanne äkkiä! Niitä on muutama enää jäljellä!

Askartelupirtti 17.-19.4. Tampereen Teiskossa Murikka-opistossa. Perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään skräppäämisen ihanuutta!

Photo

Viime vuoden Askartelupirtissä oli näin kivaa! Mä olin just tullut Japanista päri päivää aiemmin ja mulla oli hillitön määtä washiteippejä!

Parasta näissä tapahtumissa on seura, ja heti seuraa seuraa lapsettomuus ja askartelun keskeytyksettömyys. On vaan maailman parasta pystyä skräppäämään just niin pitkään kun jaksaa pitää silmiä auki. Ruoka hoituu majoituspaikan kautta, vegaaniruokavalioni oli otettu aivan loistavan hyvin huomioon. Siis juuri täällä Murikka-opistolla. Muualla kerran järjestäjä ei edes vaivautunut ilmoittamaan ruokavaliostani keittiöön, sanoi vaan minulle että siellä on seisovapöytä, että sieltä kyllä varmasti löytyy. Ja löytyihän sieltä keitettyjä perunoita ja sekavihanneksia. Kiitos. Keittiöhenkilökunta oli kauhuissaan nähtyään lautaseni, ja sanoivat, että olisinpa ilmoittanut etukäteen. Kiitos vaan järjestäjä. Joka siis ei ollut Askartelupirtin Anu! Joka on kahdessa vai kolmessa tapahtumassa johon olen osallistunut hoitanut paikalle niin pätevän keittiövastaavan, että homma hoituu vaivatta. Kiitos.

4558079340_e97e659d88_b

Tää on jostain toisesta tapahtumasta, mut suurin piirtein samanmoista niissä kaikissa on. Askartelupirtissä myyjät on reunoilla ja skräppääjät on keskellä.

Yöpyminen siis tapahtuu Murikka-opistolla. Oikein siisti ja miellyttävä mesta, luonnonkauniissa maisemassa. Oli huikeaa mennä sinne mäntyjen keskelle melkein suoraan lentokentältä. Olin siis tullut Tokiosta päivää tai kahta aiemmin.

4557499203_0b57a274ff_b

Tääkin kuva on jostian muusta tapahtumasta. Mä en löytänyt kuin kaksi kuvaa viime vuotisesta Askartelupirtistä. Pöh.

Tapahtumassa on kursseja, joista juuri osallistuin kahdelle. Vähän kiinnosti pari muutakin, mutta olivat sen verran pitkäkestoisia, etten raaskinut omasta skräppiajastani siihen sitten luovuttaa. Aiemmin luulin, etten ole kurssi-ihminen, mutta olen oppinut todella tykkäämään niistä. Viimeksi osallistuin washiteippi -kurssille, vaan tehtiin siellä kyllä muutakin, mutta ne oli ikäänkuin pääosassa. Nyt olen menossa kahteen pajaan, sekä Big shot, että Project Life. En tarvitse askartelurepertuaariini Project Lifeä, mutta jospa siitä saisi jotain skräppäämiseen?

4558136912_39eb55f099_bHintaa itse tapahtumalla on huikeat 25 euroa, sillä siis saa pöytäpaikan ko. tapahtumaan. Majoitus ja ruokailut hoituvat sieltä Murikka-opistolta, ne kustantaa:

Majoitus                              55€/2hh/vrk/hlö sis. aamiaisen

84€/1hh/vrk/hlö sis.aamiaisen

Ateriapaketti la-su               55 €/hlö

– sis. 2 x lounaan, 2 x päiväkahvin, päivällisen

Päivällinen perjantaina          15 €/ hlö

Ruoat vahvistetaan myöhemmin, normaalisti lounaaseen ja päivälliseen kuuluu salaattipöytä, lämminruoka, jälkiruoka + kahvi/tee.

Kurssit maksavat erikseen, nekin kyllä todella edukkaita verrattuna muihin vastaaviin kursseihin.

14064405004_acb6827766_k

Ei muuta, täytyy lähteä töihin! Toivottavasti nähdään Askartelupirtissä!

xoxo,

Raisa

4 thoughts on “Askartelupirtti!

  • Kiitos! Oon kyllä aina tykännyt tosi paljon noista viikonlopun kestävistä askartelutapahtumista! Just se kun pääsee pois kotoa, pois pyykkivuorten ja muun sellaisen seasta. Itsekkäästi, huoletta vaan tekemään! Ja joku vielä laittaa ruoan ja petaa sängyn! Jee!!

   xoxo,
   Raisa

 1. Sitten kun muksut ovat hieman isompia, osallistun satavarmasti ihan jokaiseen itseäni inspiroivaan tapahtumaan ja mielenosoitukseen mitä vain löydän. Käyn joka perjantai iltateellä Thehuoneella ja aloitan uudestaan kuviskoulun ja uimakoulun. Teen pitkiä pyörälenkkejä ja koiraurheilen säännöllisesti kolmesti viikossa. Sitä ennen tyydyn opettamaan muksuilleni vesiväritekniikoita. Sitä ennen tyydyn olemaan kade tuosta sinun ihanasta kärpässieni -washiteipistä.

  • Ehkä osaa noista vois tehdä nyt jo? Jos mies vaikka katsois lapsia sillä aikaa kun sinä käyt iltateellä, taikka pyöräilemässä. Vaikka äkkiähän ne lapset kyllä kasvaa! 🙂

   Mt firman luonto -aiheiset washiteipit on ihan huikean hienoja!
   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s