Torstai toivoa täynnä: Save A Bunny

Tottakai Puputyttö pupuista kirjoittaa!! Ja pupuja suojelee, ja kehottaa muitakin samaan! Save A Bunny on yksi kolmesta suosikkijärjestöstäni (kaksi muuta Animals Asia ja Viipurin Koirat). Ja postaan nyt siitä, ikään kuin sokerina pohjalla. (valtava ruuvi tippui juuri tuolista, jonka päällä istun…)

Kaikki kuvat järjestön sivuilta!

bendingo_m-25

Save A Bunny on Pohjois-Amerikkalainen järjestö, joka nimensä mukaisesti on keskittynyt tarjoamaan hylätyille, huonosti hoidetuille ja kaltoin kohdelluille pitkäkorville toisen mahdollisuuden. Ja kuulkaa, näitä kaneja on siellä PALJON! En tiedä johtuuko siitä, että se maa on niin valtava, ja siellä on niin valtavan paljon ihmisiä, mutta tollaiseksi kehittyneeksi valtioksi siellä on jotenkin käsittämätön määrä “ylimääräisiä” eläimiä. Niin paljon lemmikeiksi otettuja eläimiä, joita ei sitten syystä taikka toisesta enää halutakkaan. Ja osa niistä sitten saa mahdollisuuden “toiseen kierrokseen”. Mutta ei tästä aiheesta sen enempää, mennään takaisin pupuihin!

xavier_m-71

Löysin järjestön erään kirjan sivulta. Siellä oli tarina Phoenix -kanista, joka kosketti ja lujaa. Googletin heti ko. järjestön, ja tein samantien lahjoituksen. Ja lahjoituksia olen tehnyt siitä lähtien säännöllisen epäsäännöllisesti. Aina takuuvarma mielenkohottaja!

PhoenixandPoodaliaparty

Kuten Viipurin Koiriltakin, myös täältä paras teko mitä voi tehdä, on kodin tarjoaminen, siis juuri sen uuden mahdollisuuden tarjoaminen jollekin hienolle yksilölle. Mikäli sellainen oli siis alun perinkin suunnitelmissa. Ja mikäli sattuu asumaan jossain suht lähellä. Koska oletettavasti suurin osa lukijoistani asuu melko lailla kaukana en paneudu niinkään tuohon adoptioon, vaan enemmänkin *zadaa!* lahjoituksiin!

Bunnies

Sivun kautta voi tehdä erilaisia lahjoituksia: kuukausittaisia tai kertalahjoituksia netissä, samoin sponsorointi hoituu samalla kaavakkeella (juuri sponsoroin Tank:ia), lahjoituksen Phoenix-säätiölle ja järjestölle voi ostaa tarvikkeita Amazonin kautta. Paikan päällä voi lahjoittaa tarvikkeita, tai vaikka auttaa hoitamaan luomupuutarhaa, jossa pupuille kasvatetaan ruokaa! Sellaisille, jotka haluavat konkreettista vastinetta rahoilleen sopii hyvin shoppailu!

Ihania pupuja, ja ihania tapoja auttaa niitä! Autathan sinäkin!

Hopla! Toiveikasta torstaita!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s