Puputytön Suosikkituote: Mollie Makes -lehti.

IMG_1153

Yksi tämän hetkisistä suosikkilehdistäni on brittiläinen Mollie Makes. Mollie Makes on ennen kaikkea hyvänmielen askartelulehti, ilman mitään ankeita päiväkotiaskarteluita. Anteeksi, ymmärrän kyllä että niitäkin tarvitaan, mutta kun en itse enää millään tapaa niitä ohjeita kaipaa niin on turhauttavaa niitä askartelulehdissä nähdä. Kun ei ne oikeasti ole mitään hienoja. Sorry.

Joop, Mollie Makes on täynnä kauniita, värikkäitä kuvia, vähän tekstiä. Oikeesti, suurin osa artikkeleistakin on yhden sivun mittaisia. Söpöä. Ja vähän kuumottavaakin. Kun eihän meillä siis ole pitkäjänteisyyttä minkään pidemmän lukemiseen…Ja myönnettäköön, että harvemmin luen kyllä niitäkään. Se kyllä johtuu siitä, että ne on vähän sellaista pullahöttöä. Ei mitään kunnon asiaa. Sivuntäytettä?

IMG_1154

Ennen kaikkea tämä on innostavaa selailtavaa, en muista että olisin yhtäkään askarteluideaa tms. täältä napannut, Lucky Dip Clubin tätä kautta kyllä hoksasin. Ja hyvä niin. 🙂

IMG_1155

Lehdessä on siis kuitenkin kivoja askarteluohjeita, joissa enimmäkseen melko yksinkertaiset ohjeet, helppo ja nopea toteutus. Siis just sellaisia matalan kynnyksen askarteluita, joita on kiva tehdä. Ja tulee kaunista jälkeä.

Jonkin verran myös sisustukseen liittyviä juttuja, esitellään persoonallisia koteja, mielenkiintoisia ihmisiä ja muuta sellaista. Kaiken kaikkiaan kiva lehti, ei liian vakava eikä kuitenkaan liian irrallaan kaikesta. Mä en tiedä miksi tästä arvostelusta tuli nyt tälläinen, mä siis oikeasti tykkään tästä lehdestä. Samaan tapaan kuin tykkään elokuvista, joissa ei ihan koko aikaa tarvii olla skarppina. Ihana ja harmiton, voiko lehdeltä enempää vaatia?

IMG_1156

Mun suosikkeja on takasivun henkilökuva ja muutamien aukeamien eri aiheiden ympärille kootut jutut.

IMG_1157

Mainoksia on onneksi aika vähän, ja ainakin niistä mitä olen sitten netistä käynyt katsomassa niin monet mainostetut kaupat tms. toimittaa myös Suomeen, et jos jostain innostuu kovin, niin on paremmat mahikset, kuin Jenkkiläisistä lehdistä, saada sellainen itselleen hankittua.

Kaupasta ostettuna lehti on todella tyyris, 9,90 €. Mutta kirjastostakin niitä saa! 😀 Ilmestymistiheys on kiitettävät 13 lehteä vuodessa, ja aika usein ilmestyy myös  kirjoja, jotka keskittyy yhteen aiheeseen.

Huomasin juuri, että lehdessä julkaistuja ohjeita pääsee lukemaan myös suomeksi Kotivinkin nettisivuilta! Hyvä hyvä!

Lisää tätä!

xoxo,

Raisa

One thought on “Puputytön Suosikkituote: Mollie Makes -lehti.

  1. Pingback: Tiistaina tähtäimessä: Huili -lehti | PINKKIS of Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s