Torstai toivoa täynnä: Bite Size Vegan

En muista koska, mutta ihan hiljattain se on kuitenkin ollut, kun älysin Youtuben videoineen. Ok, ei nyt ihan noinkaan. Olenhan mä sieltä jo aikakausia katsellut videoita, joskus kokonaisia elokuviakin. (no joo, yhden olen katsonut. Kauhukakarat. Aloin etsimään sitä, muttä jämähdinkin katsomaan muita aiemmin katsomiani videoita. Hups.) Ehkä enimmäkseen, ennen tätä uutta havahdusta, olen katsonut musavideoita Kyary Pamyu Pamyulta, söpöjä eläinvideoita ja sen sellaista. Mutten ole hölmönä hoksannut kuinka paljon siellä on blogimaista tilitystä. Tai tilitys kuulostaa rumalle, tarkoitan siis arvosteluita sun muita. You know.

No, nyt siis olen nekin sieltä löytänyt, ihan vaan muutaman seurattavan kanavan. En tajua miksi olen niin nirso sitten jonkun uuden löytämäni asian ympäriltä. Vaikka manga: voin sanoa pitäväni mangasta, vai voinko? Pidän Yotsubasta, Azumanga Daiohista, Paradise Kissistä, Honey and Cloverista ja Solaninistä. Mutten oikeastaan muista. Pidänkö siis mangasta? Pidän blogeista, mutta en niistäkään löydä kuin kevyen kourallisen sellaisia, joita jaksaisin lukea. Sama juttu näiden vlogien (onhan ne vlogeja??!) kanssa, mielestäni ne ovat suorastaan koukuttavia, mutten seuraa kuin kolmea. Missä kaikki hyvä kama piilee?

No, ihan sama. Tänään vuorossa yksi kolmesta seuraamastani vloggerista. Itse asiassa ensimmäinen seuraamani: Bite Size Vegan.

Emily, joka siis tätä vlogia pitää, on aivan hurmaava! Hauska ja fiksu, siinä ehkä ne tärkeimmät ja ensimmäisenä mieleen tulevat adjektiivit. Rauhallinen ja selkeäsanainen. Videot itsessään ovat lyhyitä, noin viiden minuutin mittaisia “nugetteja”. Ne käsittelevät yhtä aihetta kerrallaan, tai ovat henkilöhaastatteluita (kanavalla vierailee todella paljon Gary Yourofsky, veganismin tunnetuimpia “saarnamiehiä” [minä itse henkilökohtaisesti en erityisemmin välitä näistä videoista, eniten pidän Emilyn huumorista, ja täten hänen hauskemmista videoista.]). Soittolistalta voit haluta tietyn aiheen, kuten vaikkapa hevostelun, ja katsoa kaikki Emilyn tekemät videot ko. aiheesta. Tai veganismista, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneet voivat katsoa pelkästään ko. aiheeseen liittyvät videot ja skipata kaiken muun.

Emily postaa videoita maanantaisin ja keskiviikkoisin, joskus myös perjantaisin. Aikaeron huomioonottaen tällä aika vyöhykkeellä ne on parhaiten katseltavissa seuraavana päivänä. Videoita on kyllä jukaistu jo niin paljon, ettei tarvitse kieli pitkällä odotella aina uutta videota, sen kuin katselee niitä vanhoja.

Eipä muuta tällä kertaa, minä menen nyt moikkaamaan Emilyä!

xoxo,

Raisa

J.K. Jos sulla on jotain hyviä a)vlogi b) blogi tai c) manga vinkkejä, niin pliis jaathan ne kommenttien muodossa!

5 thoughts on “Torstai toivoa täynnä: Bite Size Vegan

 1. Moikka, en muista oonko joskus tänne kommentoinut, ainakin siitä on sit vuosia…Mutta seuraillut oon kaikkea mitä täällä blogissa tapahtuu. 🙂

  Kiitos vinkistä, olenkin kaivannut jotain uutta katseltavaa/kuunneltavaa/luettavaa. Ite oon pari vuotta lukenut sellaista blogia kuin bonzaiaphrodite.com. Sitä kirjoittaa fiksu amerikkalainen (kolmikymppinen) vegaaninainen nimeltään Sayward Rebhal ja siinä käsitellään vegaanisuutta monelta eri kannalta plus kaikkea muuta mukavaa ja ei-mukavaa elämän varrelta. Suosittelen. Sitten toinen sivusto, josta myös tykkään on faircompanies.com, jossa on videoita ja juttuja tiny house ‘movementista’ ja muista ekoilmiöistä(sori tyhmä sana, mutta en keksi muutakaan kuvaavaa just nyt).

  Oletko törmännyt sellaiseen kuin Rapunzelin vegaaninen tryffelisuklaa? Se sattui Kampin Ruohiksessa koriin ja ihan parasta vaaleaa suklaata mitä olen koskaan syönyt. Toivottavasti vaan ei poistu heti valikoimasta, kuten kävi sille acaimarjamehulle, josta tykkäsin ja ehdin jopa kerran ostaa ennen kuin se katosi…

  • Loistavaa!! Kiitos tosi paljon näistä vinkeistä! Täytyy katsastaa molemmat! Tykkään tosi paljon noista pienistä taloista/asunnoista.
   Oooh! Toi tryffelisuklaa on uusi juttu mulle, täytyykin käydä ens viikolla Ruohiksessa sitä hakemassa! Kiitos tästäkin vinkistä! Mä olen ihan hullaantunut Vegoon! Ei niin, että se suklaa itsessään olis maailman parasta, vaikka siis kyllä hyvää on! mutta se palan koko vaan on niin huumaava, tulee ihan hävytön olo sellaisen syömisestä. 🙂 Kyllä suklaa on ihanaa.

   xoxo,
   Raisa

 2. Juuh, kyllä suklaa on ihan pakollinen osa elämää, ja Vego on tosi hyvää. Oon tosin hieman vähentänyt sokerin syöntiä, kun se ei oikein tee mulle hyvää oloa…Mutta toisaalta herkutkin maistuvat paremmilta, kun niitä ei kisko joka päivä. Olin aiemmin ihan toista mieltä, mutta ikä tekee tehtävänsä, kai. 😉 Kiva kun ty kkäsit linkeistä. 🙂

  • Ostin eilen sitä Nirwana -suklaata. Tästä siis varmaan puhuit, kuin kehuit Rapunzelin tryffelisuklaata? Meinas lähteä sukat jalasta kun laitoin palan suuhun. Sairaan hyvää!! Siitä tuli heti uusi suosikki! Ehdottomasti täytyy käydä ostamassa lisää, ja tehdä siitä kanssa oma postaus, että kaikki muutkin kävisivät ostamassa ja Ruohonjuuri pitäis sen valikoimissaan ikuisesti.
   Kiitos!! ❤
   xoxo,
   Raisa

 3. Pingback: Torstai toivottomuutta täynnä? | PINKKIS of Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s