Tiistaina tähtäimessä: Freeman kosmetiikka + ARVONTA!

Kuten teistä tarkkanäköisimmät olettekin jo huomanneet, olen aika lailla innostunut kosmetiikasta. Tämä siis minulle aika uusi asia. Tai pitkän tauon jälkeen palannut asia. Nuorempana olen ollut kosmetiikan suurkuluttaja, sitten minusta tuli todella laiska ja välinpitämätön, kunnes nyt sitten hiljattain havahduin omaan vanhenemiseeni ja sitä kautta innostuin kosmetiikasta uudelleen. Jotenkin noin se tais mennä. Joka tapauksessa Animalian kosmetiika lista on viime aikoina käynyt hyvinkin tutuksi. Ulkoa en sitä sentään osaa, tiedä johtuuko nuoruuden hurvitteluista vai mistä, mutta muistini on ihan käsittämättömän huono. No, joka tapauksessa Freemanin listalta muistan.

0072151169158_170x250

Freeman on Sunrise Cosmetics:n maahantuoma kosmetiikkamerkki, jonka tuotteet on pakattu ihastuttavan värikkäisiin tuubeihin ja pulloihin. Kaikki ko. firman tuotteet ovat täysin vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläinkokein. Lisäksi ne tuoksuvat herkullisilta, ovat hinnaltaan edullisia ja saatavuuskin on hyvä, joten eipä tässä kai juuri muuta voi kosmetiikaltaan toivoa! Tehosta en osaa sanoa. Kosteusvoiteet kosteuttavat, mutta miten esim naamioiden tehoa voi mitata? Nuorentaako? Eipä kait muut kuin kirurgin veitsi ja aikakone siihen pysty. Puhdistaako syvältä? Mistä sen tietää? Niitä on kuitenkin kiva käyttää, itselle tulee hyvä mieli – eikö se ole kaikista tärkeintä?

fb_bodylotions_coconutguava_170x250

Yleensä ottaen tuotteiden saatavuus on melko hyvä, ei sentään julman Lorealin tasoa, mutta ei myöskään mitään hämärän hippikaupan lasivitriinistä löytyvää erikoisuutta. Citymarketista, Prismasta, Sokokselta ja  Stockmannilta ainakin saa!  Ja myös helposti suoraan maahantuojan nettikaupasta!

fb_acaimask_170x250

Freemanilta löytyy ennen kaikkea kasvonaamioita, tai ainakin ne ja jalka- ja käsivoiteet ovat kaikista runsaimmin esillä ja helposti em. kaupoista löydettävissä. Jossain vaiheessa myös hiustenhoitotuotteita sekä kasvojen puhdistusaineita oli paremmin saatavilla, nykyään nuo tuotteet ovat vähän “kiven alla”. Mutta sieltä verkkokaupasta niitäkin kyllä saa! 🙂 Ja sieltä minäkin omani juuri(!!) tilasin.

Minä lämmöllä suosittelen Freemanin kosmetiikkaa, tietenkin ensisijaisesti niiden vegaanisuuden ja eläinkokeettomuuteen sitoutumisen vuoksi. Mutta myös tuotteiden itsensä hyvyyden ja herkullisuuden ja todella asiallisen hinnan vuoksi. Kallis kosmetiikka on kieltämättä ihanaa ja ylellistä, mutta ihanaa osaa halpakin olla! 🙂 Ja jostain syystä matalapalkkaisella alalla osa-aikaisesti työskentelevällä ei aina ole varaa ostaa niitä kaikista kalleimpia tuotteita. 😉

Ja sitten siihen ARVONTAAN!! 😀 Arvon pienen Freeman paketin! Palkinnon arvo siis jotain YHDEKSÄN euroa! Plus tietty postikulut, eli siis täähän on ihan megahieno mahis saada näin upee palkinto!

Paketti sisältää seuraavat, matkakokoiset, tuotteet

bf.ls.scrub.sachet.unv_140x250
pp_footscrub_sac_140x250bf.pp.lotion.sachet.unv_140x250
bf.ls.balm.sachet.unv_140x250 fb_cuc_sachet_140x250 0072151459990_140x250 0072151452243_170x250

Huh! Menipä ne sekaisin! Kyseessä siis kuitenkin kolme naamiota, kaksi jalkavoidetta ja kaksi jalkojen kuorintaa. Ja niistä riittää ainakin yhteen käyttökertaan.

Jotta sinä voisit voittaa tämän HUIKEAN palkinnon tulee sinun:

a) Olla blogini lukija!

b) Kommentoida tähän postaukseen. Mielelläni kuulisin onko Freemanin tuotteet entuudestaan tuttuja, jos on niin tykkäätkö vai et. Mistä ja miksi.

Plussaa saat, jos vielä jaat postauksen esim. vaikka Facebookissa. Laita silloin siitäkin kommentti, eli yhteensä kaksi kommenttia. Tai jos vallan villiksi heittäydyt, ja todella haluat tämän palkinnon, voit triplata (kyllä! Triplata!) mahdollisuutesi jakamalla postauksen jossain muuallakin. Laita silloin siitäkin oma kommentti. Huh huh! Melkoista!

Suoritan arvonnan viikon päästä, eli siis varmaan ens tiistaina. Pysykää kuulolla!

Heleätä tiistaita teille kaikille!

xoxo,

Raisa

ARVONTA SUORITETTU! ONNEA KOMMENTTI NRO KAKSI, ELI SANNA!!

17 thoughts on “Tiistaina tähtäimessä: Freeman kosmetiikka + ARVONTA!

  1. Mä osallistun arvontaan!! Tilaan aina välillä noita Freemanin tuotteita, juurikin noiden mainitsemiesi syiden vuoksi. Käytän tota toning lotionia joka sulla on tässä postauksesa, vaikkei se varmaan oikeesti mitään kiinteytä, sekä kasvonaamioita ja just nyt mulla on niiden shampoo ja hoitoaine. Ne ei kyllä minusta ole mitään erinomaisia. Kasvojenpuhdistusaine (vihreässä pakkauksessa) taas on tosi hyvänoloinen ja tuubin mukaan ehkäisee ja pienentää juonteita, mikä on erittäin hyvä. Mä kyllä jaan tänä facessa mut missä muualla? Tompan facessa? Tomppa on twitterissäkin mut mä en ole missään.

  2. Mäki osallistun arvontaan! Ja on tuttuja, se vihree (pear ja joku) on mun vakkari kasvojenpuhdistusaine ja sit käytän noita rasvoja. Ja on mul kaks kasvonaamiotakin.

  3. Osallistutaan! Olen katsellut mielenkiinnolla kauempaa noita freemaneja kaupoilla, mutta en oo uskaltanut lähemmin tutustua aiemmin, kun oon ajatellut että nekin on vain sitä perus riistokosmetiikkaa, mitä en halua tarkoituksellisesti lähennellä. 😀 Mutta täytyykin katsella niitä tarkemmin seuraavan kerran kun sattuvat silmiin osumaan!

  4. Pingback: Torstai toivoa täynnä: Cruelty Free QTs (+ lisää arvonnasta!) | PINKKIS of Finland

  5. Joo, mukaan arvontaan! 🙂 Juuri kuvien tuotteet eivät näytä tutuilta, mutta muita Freemanin tuotteita mm. kasvonaamioita ja kuorintavoiteita olen käyttänyt ja tykännyt kovasti.

  6. Olen aika uusi lukija. Löysin blogisi vasta pari viikkoa sitten, mutta olen sen jälkeen käynyt täällä melkein päivittäin ja lisäksi luin jotain vanhempiakin juttuja. Freemanin tuotteista olen kokeillut vain kookosvartalovoidetta. Siinä on ehkä hieman liian voimakas karkkimainen tuoksu, mutta ei se haittaa. Purkki on hauskannäköinen ja vegaanisuus/eläinkokeettomuus on tärkeintä.

  7. Osallistun arvontaan kuten lupasin! 🙂 Tuotteet on tuttuja ja näihin varmaan ihan ekaks tutustuin kymmenisen vuotta sitten kun aloin ajatella asioita uudella tavalla. Silloin ei ollut niin paljon valinnan varaa kuin onneksi nykyään alkaa olla, mutta kyllä kaikki kosmetiikka pitäisi automaattisesti olla cruelty free. Maailman turhinta kiusata viattomia sellaisen takia.

  8. En o aiemmin oikeestaan käyttänyt kyseisiä tuotteita, kun oon hieman epäileväinen ongelmaihoni kanssa tuotteiden toimivuudesta, mutta tässäpä sitä olis mitä mainioin tilaisuus kokeilla! 🙂

  9. Mäkin haluan mukaan arvontaan 🙂 ja on sen verran tuttu merkki et ainakin kuorintavoidetta muistan käyttäneeni ja tykkäsin. Täytyy jatkossakin kokeilla näitä nyt kun taas palautui mieleen.

  10. Pingback: Helmikuun ostot ja Arvonnan suoritus! | PINKKIS of Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s