Torstai toivoa täynnä: Morgan Joyce

Heipparallaa!

Mulla on kamala kiire, kampaajalla pitäis olla 51 minuutin kuluttua, joten mennään suoraan asiaan ja pysytään siellä!

Youtubesta tämän kissan löysin, ensin äitinsä seurasta ja sitten hoksasin, että pitää myös omaa vlogia. Ja tietenkin myös kaikki muut mahdolliset somet. Eli Morgan Joyce ja hänen youtube kanavansa.

Kanavalla on paljon vegaanista eläimillä testaamatonta kosmetiikkaa, siis arvosteluita ja muuta sellaista. Jonkin verran ruokaan liittyviä postauksia (onneksi aika vähän, sillä sen ruokavalio on aika kamala, mutta se onkin koko ajan kipeä. Ei ihme kun ottaa huomioon, ettei se syö juurikaan kasviksia.) aika paljon kaiken maailman vaatepostauksia, mutta ei niinkään päivän asukokonaisuuksia, enemmänkin listausta kaikesta mitä se on ostanut taikka saanut jostain.

En tiedä minkä takia näitä videoita katson, enkä tiedä miksi koen tarpeelliseksi sille jotain syytä etsiä. Ehkä sen ulkonäön takia? Kun se on niin bimbon näköinen? Siis siksi mun ei sitä pitäis katsoa? En tiedä. Ei se, ehkä osittain johtuen nuoresta iästään?, miltään ruudinkeksijältäkään kyllä vaikuta. Ehkä tykkään vaan siitä, että se on niin epätyypillinen vegaani. Kun mehän ollaan niin superasiallisia ja mitä luonnollisempia niin sen parempi. Mun mielestä kissojakin on kivempi silittää vastakarvaan.

No, ehkä mun blogi menetti nyt kaiken uskottavuutensa. Jos ei muuta niin tulkaa kuitenkin huomenna tänne ihmettelemään mun uutta tukkaa!!

xoxo,

Raisa

3 thoughts on “Torstai toivoa täynnä: Morgan Joyce

  1. Oha sillä nyt hienoja tatuointeja. Paitsi toi arpitatuointi, vähän se hirvittää, vaikka myönnettäköön että on se kyllä hienokin 😡 Tarviihan sitä ihminen kevyttä viihdettäkin elämän vastapainoksi!

  2. Pingback: Kuvapäiväkirja torstailta 16.4.2015 | PINKKIS of Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s