Keskiviikon Kootut

En ihan osaa sanoa, että mistä päin tällä hetellä tuulee. Olenko himoshoppaaja vaiko maltillinen kuluttaja. Siis juuri tänään. Jossain vaiheessa, ei hitto muuten. Olikohan se sittenkin unta? Voi rähmä, se tais kyllä olla unta. Siinä unessa olin todella hyvin taas jalat maankamaralla, ja silleen epäraisamaisen järkevä. No, ehkä voisin tehdä siitä tottakin? Ainakin hetkeksi. Haaveilisin vaan shoppailusta, tekisin sitä tälleen virtuaalisesti. Joo, niin mä taidankin tehdä! Enkä tilaa yhtään mitään! Ihania asioita on, vaikkei niitä omistaisikaan.

Kettutytöille soma sormus!

 

Voi juma! Tän ehkä joudun tilaamaan. Tai siis en, kun olen sitoutunut olemaan ostamatta uusia vaatteita. Mutta ostaisin, jos en olisi niin kunnollinen. Mulla on oikeesti 0 kappaletta college paitoja, joissa ei olis huppua. Ja tässä on tuo printtikin niin kiva! Vaikkakin enemmän kuin ulkona tykkään olla sisällä, kotona. Ellei sitten metsässä, tai Japanissa.

Näitä ruukkumaailmoita, siis juuri tälläisiä rikottuun ruukkuun tehtyjä, olen nähnyt jossain muuallakin, en vaan muista missä. Tämäkin hieno, vaikka ehkä siinä joku vähän tökkiikin. Sais olla pikkusen luonnollisempi. Mut joo, ihana.

 

Jokohan ne kukkii jo? En ole seurannut tilannetta, yritä pitää japaninkuumeen kanssa kantta paikoillaan. Eli en seuraa. Haluaisin. Mutta en.

Koska pinkistä tytöstä kasvoi hipsteri olis tää kamera niiiin kiva!

Ooooh! Miten veikeä pupu! Käykää katsomassa muutkin linkin takana olevat!

Mulla olis tarvetta uudelle muistikirjalle. Tai ei oikeesti, mut aina kuitenkin leikisti. En osannut päättää kumpi näistä olis ihanin. Ehkä toi kasveilla päällystetty. Mustekalat myös ihania.

il_570xN.712263327_t68c il_570xN.660791868_e296www.etsy.com/shop/CognitiveSurplus

Eipä muuta tällä kertaa! En malta odottaa, että saisin nykyisen muistikirjani täyteen ja syyn ottaa käyttöön uuden. Mulla on muutama vielä varastossa odottamassa vuoroaan.

Ihanaa keskiviikkoa! 😀

xoxo,

Raisa

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s