Mitä tänään syötäisiin? Ihan sama, kunhan se on todella vaivatonta!

Huomenta, ihanaiset!

Tänään vuorossa jotain todella helppoa! En iste ole sitä mieltä, että ruoan laiton kuuluisi olla helppoa ja nopeaa, kaikin puolin vaivatonta. Uskon vakaasti siihen, että iso osa ihmiskunnan ongelmista johtuu siitä, että saamme ruokamme niin saamarin helposti. Joten meillä jää aikaa kehitellä kaiken maailman murheita.Mutta ei mennä tähän sen syvemmin.

Tänään, koska meillä kaikilla on julmettu kiire mennään yli sieltä mistä aita on matalin. Tänään haetaan ruoka kaupasta sellaisenaan. Tänään on ok poimia keksit kaupan hyllyltä. Tänään on ok olla niin kuin kaikki muutkin, ja ostaa valmista.

Miten vegaani sen sitten tekee? Ei kukaan täysjärkinen (anorektikot ei ole täysijärkisiä, väitän minä) jaksa/viitis/halua lukea kaikkia pakkausselosteita joka ikisestä tuotteesta. Siinä menee ikä ja terveys. Ei syytä huoleen, sillä joku on tehnyt sen jo puolestamme!!! 🙂

Suomen Paras Sivusto: Vegaanituotteet.

Sieltä löydät lähes kaikki Suomessa myytävät, tavallisista ruokakaupoista saatavat vegaaniset tuotteet!! Tästä sivustosta hyötyvät kaikki! Aloittelevat vegaanit, vegaanien kaverit, vanhat vegaanitkin varmasti kaipaavat välillä jotain uutta ruokavlioonsa, vegaaneita kestitsevät.

4768942236_da99aeac7e_b

Sivustolta löydät uutuudet ja uutiset (jos vaikka joku aiemmin vegaaninen tuote on muutettu epävegaaniseksi jne.), ruoka, juoma, lisäravinteet ja vitamiinit, kosmetiikka ja hygienia,valmistus- ja lisäaineet, kaupat ja kaiken kukkuraksi sivustosta hyötyvät myös englantia puhuvat.

Menkää, ja todetkaa kuinka helpoksi on vegaanien elämä tehty!!

Ihastuttavaa alkanutta viikkoa!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s