Tehdaskierros. Siis Puputytön Hauska Askarteluhuone.

Miau!

Ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille!

Mulla on muuten joka päivä perhoset vatsassa, sen tulevan Japanin reissun takia. Aina joku arkinen asia muistuttaa siitä ja sit vatsassa on hauska tunne jännityksestä. Tämä siltä varalta, että jotakuta saattoi kiinnostaa vatsani tila.

Päivän aiheena on Tehdas, joksi siis kutsun askarteluhuonettani. Olen Tehdasta esitellyt täällä useaan otteeseen, ja juuri sen aion tehdä nytkin. Sillä siellä on tapahtunut viime esittelyn jälkeen (täällä ensimmäinen, täällä toinen, ja täällä lisää) aika paljon. Ennen kaikkea olen ottanut sieltä kaiken maailman sälää pois, leluja enimmäkseen. Järjestys on jo pitkään ollut sama, mitäs on niin toimiva.

Tässä siis teille kuvia tehtaalta, jonka työntekijä on kyllä enemmänkin keskittynyt lakkoiluun kuin tehtailuun. (kyllä sekin tulee tässä muuttumaan!)

Ovelta katsottuna vasemmalla on ompelupöytäni, siitä eteenpäin ovi, jossa juliste (japanilaisia kirjoitusmerkkejä lapsille) – ovi johtaa lasten huoneeseen. Toinen ovi, suoraan edessä, johtaa pupujen huoneeseen. Huomaatteko Sokerin? Oven vieressä nukketaloni (siis siinä mappikaapissa).

17418967771_fce5e3141e_k

Nukketalon vieressä kaksi sisäänrakennettua kaappia. Kaapeissa ihan liikaa kamaa.17393351576_09385c81cb_kLasten huoneen ovelta kuvattuna: Askartelupöytä ja keittiönkaapisto tiskialtaineen. Todella kätevät.

17209967307_fd589b3ba2_k (1) Pupujen huoneen ovelta kuvattuna.17231622028_6b74971c51_k

17417396482_621a929232_k

On kai siellä vieläkin aika paljon tavaraa. Huomasikohan kukaan edes, että olen karsinut paljon?

Ei muuta tällä kertaa, eilen oli hieno päivä, haluan mennä jatkamaan sitä! Hauskoja askarteluja!

xoxo,

Raisa

3 thoughts on “Tehdaskierros. Siis Puputytön Hauska Askarteluhuone.

 1. Ihana tää sun Tehdas! 🙂 En kyllä löytänyt Sokeria tosta kuvasta.. Miten teillä muuten sujuu toi et lapsilla on yhteinen huone? Tässä mietin jo tulevaa kun meidänkin kämpässä niillä on yhteinen huone, vaikka pieniä vielä ovatkin.

  • Kiitos! 😀 Itsekin tykkään, ja viihdyn hyvin! Kunpa vaan ei olis ihan niin paljon tavaraa, niin vois olla vähän sievempää ja jotenkin rauhallisempaa. Ehkä joskus sitten.
   Kyllä se Sokeri siellä on! Valkoinen möykky näkyy hämärässä huoneessa. 🙂
   Mä en muista, et ootko nähnyt, mut lasten huone on jaettu kirjahyllyillä, niin et molemmilla on omat puolet. Kyllä ne varmaan toivoisivat, että olis lukittava ovi siinä välissä, vähintään. Mieluiten kokonainen kaupunginosa, tai jopa valtio. Mut ne onkin teinejä.. Mut siis, kyllä se on yllättävän hyvin mennyt. Luulisin.
   Kiitos kommentista!
   xoxo,
   Raisa

 2. Joo olen nähnyt ja jotain samantyyppistä ratkaisua olen aatellu meillekin ettei seiniä tarttis alkaa puhkoa.. varmaan sit kun O menee kouluun pitää joku ratkaisu keksiä. Nythän mä nään ton Sokerin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s